- 26 Kasım 2007
- 2.214
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerim ben elayı yaa birden gözümün önünde canlandı "yeccmiiii gel şu kıza bak" :))) büyümüşler de laf ebesi olmuşlar aslında biz helinin önünde çok tartışırız ama mehmet bana "sus be kadın" demez ki :)) büyük bir olasılıkla tv den öğrenmiştir. bir ara kendini seda sayan sanıyordu elinde bir çubuk ağzımıza tutuyor "adınız nedir hanfendi" adımızı soruyor sonra da biz adınız sorunca "ben sada hanım" diyordu
seneye anaokulu istememdeki en önemli sebep de televizyon bakıcım iyibir kız Allah için ama çocuk eğitimi konusunda yeterli değil bir de nereye gitsek karşı taraf ona vurmadığı sürece çok güzel oynuyor anlıyorum ki bu kızın bakıcıdan öte arkadaşa ihtiyacı var....
sen kreşten memnun musun? daha doğrusu ela üzerinde olumlu etkileri oldu mu?
ayşegülcüğüm bebeğin hayırlı uğurlu olsun .. Allah analı babalı büyütsün....iki çocukla hem de iki erkek çocukla uğraşması kolay olmasa gerek Allah yardımcın olsun....
DAHA NİCE MUTLU DOĞUM GÜNLERİNDE BERABER OLUN KIZINLA İNŞALLAH SELMACIM.Allah hayırlı uzun ömür versin