canım ben bu facebooka hiç üye olmadım kullanımı hakkında bir fikrim yok.size buradan yazacagım artık.nasılsınız herkes iyi inşallah.bizimki bu cumartesi girecek yeni yaşına:) boyda evet aile ile alakalı olabilir.yani benim etrafımda da hep yasıtlar büyük gibi ahmete göre.benim boyum 175 eşiminde aynı normal benimki ozaman:) aman boy kilo bir yere kadar hepsi sağlıklı olsunda gerisi boş.bu arada nicki değiştirdim canlar haberiniz olsun.ayşegülethanroom arkadaşım, ismini hatırlayamadım..ama tabi ki seni hatırlıyorum..Rabbim bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin..artık 2008 mayıs çocukları abi abla olmaya başladılar bile.biz facebook da da 2008 mayıs anneleri diye bir grup kurduk eğer ki bize katılmak istersen 11 kişiyiz orda da paylaşımlarımız devam ediyor..seni de aramızda görmek ve yakından tanımak isteriz..bana mesaj atarsan seni ekleriz grubumuza..
sizin doğum gününüz ne zaman...malum mayıs ayındayız.Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı nice mutlu yaşlar nasip etsin..yeni yaşı hayırlı olsun..RABBİM güzel günlerini göstersin..
boy kilo konusuna gelince maşallah durumlar iyi görünüyor..genetik yapıyla da alakalı biraz..bizim iki arkadaştan birinin oğlu muhammedden kısa biri ise baya bi iri..ailelere baktığımızda biriinin ailesi uzun birinin ailesi ise kısa.biz vasat takılıyoruz..92 cm bizim bücürük..13 kilo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?