selam kızlar öncelikle hepinize iyi pazarlar diliyorum,
kızlar dün helin bizi çıldırttı desem yeridir ne oluyor bu kıza anlamadım 2 haftadır burnumuzdan getiriyor yapacağını yapıyor arkasından ben zıvanadan çıkıp bağırınca başlıyor ağlamaya "beni uzaklara bırakma", "seni çok seviyorum anne" , "özür dilerim, bir daha yapmayacam" diye bacaklarıma sarılıyor. dik durayım diyorum ama özellikle "beni uzaklara bırakma" deyince içim cızlıyor kaç kere söyledim "ben senden vazgeçmem , ben seni sadece okula giderken emine ablana bırakırım başka kimseye bırakmam" diye , kabul ediyor "okula giderken beni emine ablama bırak" diyor kızdığımı anladığı anda yeniden söylüyor sanırım işi kendini acındırmaya bağlıyor cadı
dur durak bilmiyor , istediği her şey anında olsun istiyor, "bir daha yapmayacam" diyor arkamı döner dönmez tekrar başlıyor
kızıma ne oldu anlayamıyorum :26: tamam öncesinde de yaramazlıkları vardı ama yaramazlıkları bu kadar yoğun değildi, bir şey söyle sana patır patır cevap veriyor, öncesinde de huysuz ve yaramaz olsa anlayacağım da helin çevremdeki diğer çocuklara göre çok usluydu
üstelik bizim ona kızarken söylediğimiz her şeyi bize sıralıyor
( dün bütün günümüz savaş halinde geçti akşama artık bende sabır kalmadı avazım çıktığı kadar bağırıyorum
((
bu sabah ona karşı daha sabırlı davranma kararı aldım ya bakalım nereye kadar?
dünün stresinden midir bilmem ama sabah şiddetli bir baş dönmesiyle uyandım , kalktığımdan beri de bir mide bulantısı ki sormayın
nane limon içtim ama o da pek etkili olmadı . bu arada hemen söyleyeyim bebek falan yok adetim :)) bu arada iki aydır bir hafta erken adet oluyorum ki ben bunu yoğun çalışma tempoma bağlıoyurm ya bakalım bir doktora çıkacam da ne zaman bilmiyorum kadın hastalıklarından doktora gitmeye tırsıyorum :18:
pazar pazar kafanızı ağrıttım kızlar
ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayım .....
Alllahım sen evlat yetiştirme konusunda hepimizin yardımcısı ol ....