kader cim en azından sağlık sorunlarını halkletmişsiniz...zamanı yetirmişsiniz geçmiş olsun toptan...helin in inşallah düzelir..bizde iyi bir hasta olduk...ela ist.da öksürmeye başladı..bugün geldik adana ya ateşlendi akşama doğru huysuzulukta öyle... az evvel kustu yerleri temizledim yatağına yatırdım..sinirlerim bozulduiyice yemez içmez oldu bir yandan..hasta bir yandan...bende öyle hapşurup duruyorum burnum akıyor...
keyfim pek yok yani kızlar tatilden de bişey anlamadım...
uzun bi niyetten sonra nihayet yazabilicem bişeyler..kadercim sende benim gibisin benimde idrar problemlerim var üroloji ye gittim olmadı kadın doğum agittim oda bişey demedi çok kötü durumda dışarı çıkmaya korkuyorum o kadar sık geliyokisonra kasıklarım ağrıyo..muharremide kbb götürdüm enfeksiyon geçsin sonra bakıcam dedi hepiiz bir haftadır hastayız onların boğazları benim grip alperenin ateşi yeni düştü daha..hiç smear yaptırmamıştım onun sonucunu alıcam bugün biraz işlerim var yine geçen dr spiralin kaymış dedi ne olacak dedim yapcak bişey yok dedi..adetlerin geçerse hemen gel dış gebelik olur dedi ..moralim yine bozuldu bi taraftan çıkarttırayım diyorum bi taraftan eşime güvenemiyorum..napıcağımı şaşırdım hakkımızda hayırlısı bakalım geçmişi okuyamadım çıkma lazım hepinizi öptüm..hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum hepinizi öpüyorum
kızlar nerdesiniz? ama ben yapacağımı biliyorum hepiniz "müge anlı" ya verecemo nasıl olsa sizi bir şekilde bulur
esracım merhaba canım..bahsettiğim gibi çok hasta günler geçirdik ama biraz biraz iyiyiz artık..tam iyileşemesek de..bu günlere de şükrediyoruz..pc bozulmuştu..birini çağırdık..ofiste yapayım dedi..bilgisayarımın c d sürücülerini silmş..format atayım derken bilgisayarı tanınmaz hale getirmiş..yapamadı getirdi..delirdim resmen..ama bir lise talebesi komşumuz yaptı dün akşam getirdi kasayı..çalışıyor şimdilik..bir sorun çıkmazsa...
neyse ikra nasıl..sen neler yaptın bu sürede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?