merhaba arkadaşlar,
yoğun ve yorucu bir haftayı daha geride bıraktık .aslında pazar günü birşeyler yazmaya vaktim oldu yazdım ,gönderdim daha doğrusu gönderdiğimi sanmışım
( yazdıklarım kaydedilmemiş
(
doğum günümüz ufak aksiliklere ve yusuf ve helinin kudurmada tavan yapmalarına rağmen fena geçmedi. oldukça kalabalıktık ama yine de güzel geçti havanın güzel olması ve bahçenin müsait olması işimizi bir hayli kolaylaştırdı hele bir de gündüz olunca akşam daha rahat ettik.
ridacım seni de bekledim pastanı yersin diye ama sen gelmeyince pastanı ben yedim :))
yazdığım mesajda (hani şu kaydolmayan) anneler gününüzü kutlamıştım ama yine kutlayayım hepinizin geçmiş anneler gününüz kutlu olsun... face de yazamadım belki hatırlarsınız geçen aralık ayında kaybetmiştik kuzenlerim de facede ekli olunca açık açık kutlayamadım kusura bakmayın
(
selmacım senin bıcırık 2 yaş sendromu yaşıyor olmasın sakın bazı bebeklerin çok zorlu olurmuş anlattıkların aklıma bu ihtimali getirdi.
gülhancım korunma yöntemim hiç yapmıyoruz:) zaten adamı nöbet ve devriyeden göremiyorum onun uygun zamanlarda da ben uygun olmuyorum derken zaman gelip geçiyor :)) şurdan bir gidelim artık gideceğimiz yerde kullanırız. yalnız ben ramazan da yasmin kullanmıştım Allahım ramazanım kabus gibiydi zaten beni strese sokan birsürü şey var bir de ilacın etkisi ....ben ateş topu gibi önüme çıkanı yakıyordum
((((
ridacım eğer yaran varsa sakın geciktirme yara alanı genişledikçe hem tedavisi zorlaşıyor hem de arkasından gelebilecek diğer hastalıklara daha kolay yakalanabiliyoruz biliyorum böyle akıl vermesi kolay ama kendimizi ve sevdiklerimizi düşündükçe biraz canımızın yanmasına da dayanmalıyız değil mi canım?
gülhancım bende bu yaz totomu sabitleyebilirsem (malum; tayin ,yerleşme, taşınma tatil ) heline öğretmeye çalışacağım zaten şimdi yaparken bazen söylüyor...
canancım sen nerelerdesin,neler yapıyorsun canım ?
kızlar gözlerim iyice kayıyor yatsam iyi olacak :))
hepinize iyi haftasonları diliyorum kendinize iyi bakın mayıs anneleri hepinizi çok öpüyorum,hoşçakalın