2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selmacım kadercim sizler nasılsınız minikler nasıl? elanın uyku problemi hala devam ediyor muuu? heleni ve elayı da tatlı yanaklarından öpüyorum..
 
canım hayırlı olsun, ALLAH tamamına erdirsin..ben de kızımı aldım kucağıma..plansız oldu ama gerçekten öyle çok seviyorum ki..doğum öncesi ve sonrası yaşadığım tüm acılar şu an hiç yaşanılmamış gibi ve elleri elimde büyüyen çok tatlı bir kızım var benim..hiç düşünme canım..demek ki böylesi hayırlıymış..ikisi birlilkte büyür..

Merhaba sevgili Rida.
Çok sağol temennilerin için.
Allah sana ve yavularina uzun ve mutlu bir ömür versin.
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey.
 
selam kızlar..elifçim geçmiş olsun canım arada bende iş yaparken deli gibi koşturduğum oluyo Allahtan yerde halı var zaten laminant falan olsa kaç kere kırardım bi yerimi iyi olduğuna sevindim canım ..ridacı alperen çok şükür şuanda iyi galiba bize bişey dokundu önce eşim istifra etti ertesi gün muharrem onun peşine alperen dünde ben yediğim çıkıyo hem aşağıdan hem yukarıdan..şimdi biraaz iyiyim noldu anlayamadım bazıları hamileliği süresince mide bulantısı çekiyormuş Allah yardım etsin çok kötü ..selmacım canımm eşime bıraksam ben 3. hamile kalmıştım herhalde bende spiral var canım 2 senedir..canan kader sziler nasılsınız .........evet mayıs bebekleri 2.yaşlarını dolduruyo alperenin doğum günü anneler gününde cuma günü doğmuştu bu sene pazara denk geliyo
bende tüm mayıs bebişlerini(biraz büyüdüler abla abi oldular ama)doğum günlerini şimdiden kutluyorum iyiki doğmuşlar ve iyiki bizler buradayız..hepinizi öpüyorum.. cümlelerim biraz devrik oluyo ama idare edin artık
kızlar bu arada ben face iptal ettim eşim anlamıyo başımı ağrıtıyo yok kim eklemiş niye eklemiş
 
gülhancım spiral mi taktırdın? ben çok korkuyorum öyle şeylerden..kk'nın ilgili bölümlerinden bu konuyu takip ettim de bir kez daha vazgeçtim..bir sürü kadın bu konuda sorunlar yaşamışlar..çoğu da benim gibi korkuyor zaten..en iyisi eşlerin korunması..kadın zaten bir sürü konuda fedakarlık ediyor..biraz da erkekler fedakar olsunlar değil mi..?
Allah korusun, annem diyordu geçenlerde, kendisi ankara büyük doğum hastanesinde yatarken; bir kadın da bebeğini düşürmüş ve bebeğin avucunda spiral varmış..annem korkmuş ve hiç taktırmamış bu yüzden.. belki böyle şeylerin etkisiyle bende korku oluşmuştur..
 
merhaba kızlar,
nihayet buralara bir şeyler yazabileceğim "gece bahçesi" sağolsun.Aslında birkaç kere bakma fırsatım oldu ama dediğim gibi sadece bakma fırsatım oldu.
öncelikle casser cim bebeğin hayırlı olsun. hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah.
gülhancım Allah yardımcın olsun benim diyebileceklerimin hepsini sağolsun ridacım yazmış. gerçekten de kimsenin derdi kimseninkine benzemiyormuş ve o masallardaki gibi mutlu sonlar sadece masallarda oluyor galiba :KK43:( Rabbim sabrının karşılığını versin canım. face' i kapattığına üzüldüm ama sen huzurlu ve mutlu ol da varsın face olmasın gönüller bir olsun değil mi canım...
bu arada benim ev bahçeli müstakil ama neye yarar? benim cadı kendini yaralamayı o kadar güzel beceriyor ki akşam ayağı kaydı ve kapı kasasına kafasını çarptı,içim gitti :KK43:(
Alperenin de doğum günü kutlu olsun canım. helinin doğum günü de cumartesi olacak.oldukça kalabalık olacağız galiba (30-40 kişi) aslında ben bu kadar kalabalık istemiyordum ama benim ve eşimin arkadaşlar, bakıcılarımız,komşumuz bir annemler derken bayağı kalabalık olacağız fisfisfis önce iptal mi etsem diye düşündüm ama burda son zamanlarımız bahçem de müsait biraz zorlanacağım ama olsun kızım mutlu olsun yeter...
Elifçim, sen nasıl oldun? Ayağındaki şişlik inmiştir inşaallah. bu arada test sonucundan bir haber yok mu?
selmacım ela nasıl oldu? onun doğum günü ne zaman?
canancım sen nasılsın? şafak kaç oldu? ecrin daha iyi olmuştur inşaallah canım....
mayıs bebeklerimizin hepsinin doğum günü kutlu olsun.Rabbim bize daha nice doğum günlerini görmeyi nasip etsin inşaallah
a.s. bu çiçekler de kuzularımızın annelerine :))
 
kader cim ela en minik mayıs bebeği 31 mayıs daha var yani:)
bende uçak biletlerimi ayarladım 19 mayıs haftası kastamonu ya geçiyorum bir hafta tatil yapacağım...şimdiden çok heyecanlıyım:)
 
slm kizlar herkesi cok ozledim ,uzun zamandir giremiyodum cok gecmise gidemedim ama elifcim gecmis olsun ayagini incitmisiin ,ridacim hayirli olsun kizin,saglicakla buyusunler:)yeni hamislere allah tamamina erdirsin diyorum cok guzel bi duygu allahim herkese yasatsin insallah...kizlar benim bu hamileligim ilkinden daha agir,ve agrili geciyo hayirlisiyla onumuzdeki ay dogumum..bugun oglusumun dogum gunuydu 2 sene once bugun nekadar farkliydi hersey hayatim tamamen degisti.oglum yuvamiza nese katti,ona baktikca umutlarim buyuyo hep sukrediyorum allahima bize boyle bi duyguyu ikinci kez yasattigi icin:Saruboceq:sizleri ve kuzucuklari kocaman opuyoruma.s.bu ciceklerde anneler gunu icin eger giremessem herkesin anneler gunu simdiden kutlu olsuna.s.
 
günaydın arkadaşlar...
ışılcım seni yeniden görmek ne güzel..ayy bir ay sonra geliyor bebiş demek..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..kız mı erkek mi olacaktı hatırlayamadım ben.Rabbim sağlıklı versin de gerisi not important :)

kadercim, Bu cumartesi helinin doğum günüymüş..iyi ki doğdun HELİİİİİİNNN..Rabbim nice yaşlara sağlıkla ve mutlulukla girmeyi nasip etsin..
bizim doğum günümüz de 15 mayıs..nasıl kutlayacağıma henüz karar veremedim..babası c.tesi günü evde oluyor, bu kez bari zamanında kutlayabilsek..ilk yaş gününü 2 gün gecikmeli kutlamıştık..Almanya'daki halasını bekledik o katılmayı çok istemişti..

selmacım senin afacanın dün resimlerine baktım, çok tatlı maşallah..sen de maşallah formundasın..
ben şuan 69,5 kiloyum...boyum 1,60..kendimi öyle hantal ve yaşlanmış hissediyorum ki sormayın..63 kiloyla hamile kalmıştım.74 le doğuma girdim ve çıktığımda 68 kiloydum..öyle iştahım açıldı ki; bi baktım 2 kilo almışım 2 ayda..şuan parafinli korse takmaya başladım 3 gündür..bakalım faydasını görecek miyim..reklamlarında 2 ayda iki beden garantisi veriyorlar da..
 
ışılcım hoşgeldin canım demek 1 ay kaldı Allahımm hayırlısıyla kurtarsın bende cinsiyetini hatırlayamadım.. ridacım çokta kilo almamışsın niye moralini bozuyorsun ben 82 ile doğuma gittim 2 senede zor 57 ye düştü senin daha yeni verirsin benim boyumda 1 58 ben 53 olmak istiyorum herkes böyle kal diyo ama göbeğimden rahatsızım canım spiral konuusna gelince evet bende çok korkuyorum içine kaçan var iltihap yapan var ama başka da çarem yok benim bünyem kiloya elverişli hap kullansam kilo yapar yeterince sinirliyim sinir yapar kiminde kıllanma oluyo dediğim gibi eşime güvenmem ne kadınlar var tanıdığım o kadar rahatki hiç bişey kullanmıyo nerde öyle koca...şidilik gidiyo bakalım hakkımızda hayırlsı
 
ışıl cım çok az kalmış..hadi bakalım hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin...bu arada kızlar ne çok oldu ikinciyi yapanlar bu topicte:)
rida cım evt kilom fena değil ama ben eski hallerimi özlüyoruz daha zayıftım o zamanlar...belim incecikti..şimdi nerdeee....
bu arada gülhan cım sen eşinin korunmasını istesen prez..ile...ya biz öyle korunuyoruz sizce güvenilir olur mu yeterince?şimdiye kadar bişey olmadı şükür ama...
kader cim helinin doğum gününü şimdiden kutlayayım hemen...a.s.:1hug::nazar:maşallah bütün bebişlerimize 2 oldular:)
ela nın uykusuzluk sorunu halen sürüyor kızlar bazen beni çıldırtıyor:KK43: geceleri luli tv ye bakarak uyumak istiyor yatak odasına götüremiyorum:KK43:
hepinizi öpüyorum...
 
merhabalar
birazdan annemler gelecek temizliğimi , yemeğimi yaptım şimdi onları bekliyorum. 3 aydır görmüyorum çok özledim. onlar gelmeden şöyle bir bakayım buraya...
ışılcım oğlunun doğum günü kutlu olsun. daha nice doğum günlerini görürsünüz inşaallah. doğumuna da az kalmış. Allah hayırlısıyla kurtarsın canım.
ridacım kutlaman için çok teşekkür ederim canım. yarın bir hayli kalabalık olacağız bizle beraber yaklaşık 40-45 kişi inşaallah alnımızın akıyla çıkarız bu merasimden :)))
selmacım sana da kutlaman için teşekkür ederim canım.
gülhancım seni de o yakışıklı kuzularını da çok öpüyorum.
çıkmak zorundayım malum telaşem başladı kendinize iyi bakın hoşçakalın canlarım :enbuyukkk:
 
selam kızlar... kadercim gözünaydın canım 3 ay baya bi zaman ben yakın olduğum içinmi neden bilmiyorum 2 gün görmesem deli oluyorum..göz görmeyence gönül katlanırmıydı bilmiyorum..sağol canım senin kızında çok tatlı maaşallah mayıs bebeklerinin hepsi birbirinden güzel bugün helinin doğum günüydü galiba iyiki doğdun helin nice sağlıklı ve mutlu yıllara...selma rida elif kızlar sizleride öptüm...canacım sen nasılsın sesin çııkmıyo kaç gününüz kaldı
 
mutlu yıllar helinnnn, iyi ki doğdun miniğimmmm:))
kadercim kolay gelsin canım..pastasından bize de ayırmayı unutma, bi ara gelir tadına bakarızzzz:))
 
arkadaşlar aklıma takıldı, gizemden haberi olan var mı?
uzun zamandır hiç girmiyor sanırım..benim yokluğumda da yoktu değil mi?
tuğba'yı ve ebru'yu face'ten takip edebiliyorum ama yasemin, derya, gökçen ve adını yazamadığım diğer arkadaşlar kayıp..bizi bıraktılar sanırım..
ayperin doğum yapmıştır büyük ihtimalle..canım benim bebişi benim kızım kadar olmuştur..ondan da haber bekliyoruz..lütfen bizi haberdar edin..
hepinizi öpüyorummm
 
arkadaşlar hepinizin anneler gününü kutluyorummmm:)) nerelerdesiniz...
 
ridacım sağol canım.... ben buralardayım eşi pc de olduğu için bi bakıp çıkıyorum hemde bu aralar alperenle uğraşıyorum...çişe alıştırmaya başladım 2 gün oldu ama çok zor delirtiyo beni şuda var abisi olduğu için myhharrem kadart yormadı beni en azından 10 dk bi wcdeyiz bakalım sonumuz nolacak bi taraftan yazıyorum bi taraftan alpereni tutuyorum camdan bakıyo benden bu kadar görüşmmek üzere öptüm hepinizi
 
Gülhancım ben de alıştırmak istiyorum artık, hem maddi külfeti biter, hem manevi rahatlığa kavuşurum..ama muhammed henüz konuşamıyor..bir kaç kez denedim hem klozetten hem alaturka wc'den korkuyor..lazımlık almak istiyorum ama nasıl kullanacağımı nasıl alıştıracağımı bilemedim..ya etrafı kirletirse diye de korkuyorum..bebek var çünkü ikisini idare edememekten çekiniyorum..ama bi yerden başlamak lazım yani..alıştırma kilotu almıştım belki işime yarar..bi deneyeyim bakalım ben de..havalar ısınsın diye bekliyordum, havalar da ısındı..bakalım..ne olacak..
 
ridacımm bende seninle aynı fikirdeyim canım hem maddi hem manevi yönden ...canım konuşma konusunda alperende söylemiyo çişini anlamıyo geldiğini ben baştan anlatsam daha i olacak muharreme lazımlık aldım oturmadı zor bela ikna ettik oturdu bu sefer çişini yapmadı o kadar uğraştım bir damla için bigün kızkardeşimle beraber alaturka wc ye yaptı ondan sonra 10 dk yarım saaat takip ettim daha sonrada lazımlığa iyice alıştı...ama alperen ona göre daha kısa zamanda yaptı ilk wc girdik onu elliyo bunu elliyo delirdim lazımlığada oturmuyo geçiyo kovayla selpağın başına baktım olacak gibi değil dün zorla lazımlığa oturttum temiz oluyo yine yarım saat arayla tutuyorum şimdilik gündüz uyurken bezliyorum bi yerede gidemiyorum sıkıldım babasının umrunda değil evlere işetiyorsun diyo bende kolaysa gel sen alıştır dedim gel wc yw git wc ywe akşam nerde yattığımı biliyorumn vallla senin kızında var Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla bi alışsa anne çişi geldi dese görcezmi acaba o günleri..
 
merhaba arkadaşlar,
yoğun ve yorucu bir haftayı daha geride bıraktık .aslında pazar günü birşeyler yazmaya vaktim oldu yazdım ,gönderdim daha doğrusu gönderdiğimi sanmışım :KK43:( yazdıklarım kaydedilmemiş:KK43:(
doğum günümüz ufak aksiliklere ve yusuf ve helinin kudurmada tavan yapmalarına rağmen fena geçmedi. oldukça kalabalıktık ama yine de güzel geçti havanın güzel olması ve bahçenin müsait olması işimizi bir hayli kolaylaştırdı hele bir de gündüz olunca akşam daha rahat ettik.
ridacım seni de bekledim pastanı yersin diye ama sen gelmeyince pastanı ben yedim :))
yazdığım mesajda (hani şu kaydolmayan) anneler gününüzü kutlamıştım ama yine kutlayayım hepinizin geçmiş anneler gününüz kutlu olsun... face de yazamadım belki hatırlarsınız geçen aralık ayında kaybetmiştik kuzenlerim de facede ekli olunca açık açık kutlayamadım kusura bakmayın :KK43:(
selmacım senin bıcırık 2 yaş sendromu yaşıyor olmasın sakın bazı bebeklerin çok zorlu olurmuş anlattıkların aklıma bu ihtimali getirdi.
gülhancım korunma yöntemim hiç yapmıyoruz:) zaten adamı nöbet ve devriyeden göremiyorum onun uygun zamanlarda da ben uygun olmuyorum derken zaman gelip geçiyor :)) şurdan bir gidelim artık gideceğimiz yerde kullanırız. yalnız ben ramazan da yasmin kullanmıştım Allahım ramazanım kabus gibiydi zaten beni strese sokan birsürü şey var bir de ilacın etkisi ....ben ateş topu gibi önüme çıkanı yakıyordum :KK43:((((
ridacım eğer yaran varsa sakın geciktirme yara alanı genişledikçe hem tedavisi zorlaşıyor hem de arkasından gelebilecek diğer hastalıklara daha kolay yakalanabiliyoruz biliyorum böyle akıl vermesi kolay ama kendimizi ve sevdiklerimizi düşündükçe biraz canımızın yanmasına da dayanmalıyız değil mi canım?
gülhancım bende bu yaz totomu sabitleyebilirsem (malum; tayin ,yerleşme, taşınma tatil ) heline öğretmeye çalışacağım zaten şimdi yaparken bazen söylüyor...
canancım sen nerelerdesin,neler yapıyorsun canım ?
kızlar gözlerim iyice kayıyor yatsam iyi olacak :))
hepinize iyi haftasonları diliyorum kendinize iyi bakın mayıs anneleri hepinizi çok öpüyorum,hoşçakalın
 
Son düzenleme:
X