canancım Allah yardımcın olsun canım. Rabbim inşaallah bundan sizleri birbirinizden hiç ayırmaz. haklısın her şey gelip geçiyor ama izi de kalıyor
onsuz eve girmek onun olmadığı evde yalnız kalmak çok sıkıcı bazen yaramazlıklarına kızsam da iyi ki var diyorum yoksa katlanması,dayanması daha zor olurdu. kuzularımız boylarına poslarına bizim can yoldaşımız :)) inşaallah bugün güzel haberler alırsın.
ecrini de bezden kurtarmışsın hadi bakalım darısı bizim başımıza ...
kızlar bu arada annem hastaneden dün taburcu oldu eve gelmiş sesi de gayet iyiydi. ridacım selamını iletirim canım. tüm tahlilleri temiz çıkınca doktor da psikolojik olduğunu düşünüyor .annem her şeyi kafasına fazlasıyla takıyor özellikle de geçmişte yaşadıklarına çok takıyor
şimdi de bizim tayine çok üzülmüş daha doğrusu helinden ayrı kalacağına çok üzülmüş asıl sebep bu .....
selmacım elacık nasıl oldu? kıyamam kuzuya yaa... üşüttü mü acaba ? gerçi adana da pek sıcaktır şimdi . kuzumuzu çok öpüyorum geçmiş olsun diyorum..
bu arada helin son bir aydır dili iyice çözüldü. her şeyi söylüyor hele arasıra yanıma gelip "napon anne?" veya "napan anne?" demiyor mu bitiyorum. kelimeleri "ben de gidiyim,ben de yapıyim, ben de geleyim" diye söylüyor ev işlerine çok meraklı ille "ben de yapiyim" diyor büyüyünce yapmazsa o zaman hesaplaşacağız cadıyla :))
ama bu aralar "içmiycem,yemiycem,gelmiycem,gitmicem" bunlara taktık benimle dalga geçiyor mesela "anne süt içiyim" diyor sütü hazırlıyorum getiriyorum "içmiycem" diyor sütü geri götüreceğim zaman "anne süt içiyim" getiriyorum "içmiycem" diyor . offf ne yapacağım ben bu küçük cadıyla :))
kendinize iyi bakın kızlar şimdi okul için hazırlanmam lazım...akşama fırsat bulursam tekrar uğrarım