deryacım seni tekrar görmek güzel... yanlış hatırlamıyorsam ceren in de kilo meselesi vardı.nasıl biraz kilo alabildi mi? benimki halen 8300 gr yemesi gayet güzel ama yediği vücuduna değil de göbeğine birikiyor sanki :)
benimki hala kilolu değil canım. hala çıtır.. 10 kiloyu geçemedi hala. yanlış hatırlamıyorsam 10750 kg idi.. ama üzerinde ayakkabısı ve kıyafetleri dahıl. 73cm idi
öyle işte..
kızlar yaaa bende yeniden hamiş olmak istiyorum yaaa
hemde ikiz olsun istiyorum
hemse hayırlı, sağlıklı eli ayağı düzgün olsun istiyorum..
hemde erkek istiyorum.. çok şey mi istiyorum yaa
benimde kafamın takıldığı kısımlar var
mesela kızımdan sonra yine böyle deli gibi sevebiliir miyim
insanın tereddütleri oluyor. hem o yüzden erkek istiyorum
hemde anaç bi duygu sanırım.. eşimin sülalesinde erkek yok
k. babamın adını koyarız diye düşünüyorum
birde ikiz çok istiyorum
birde hamza ismini çok sevyiorum
k.babamın ismi musa
yanlarına da isim koymak istiyorum.. ama hamza nın yanına bi türlü isim yakıştıramıyorum
hoş ortada daha fol yok yumurta yok
çok istersem çift yumurtlayabilir miyim acaba :roflol::roflol::roflol:
sıyırdım bu gün kafayı.. akşama kadar angarya işim vardı hep yaa.. Allah bereket versin yine de..
Kizlar ben geldim...
Hepiniizi cook ozledim.Gecmise bakmam mumkun olmadi ama ridacigimdan baska hamile arkadaslar da var sanirim...Bende bi bebek heyecani yasiyorum ama duusndugunuz gibi bneim degil..Bu yaz velenen kardesim hamile.12 hafatlik .Kismetse bende hayatimda ilk kez teyze olacagim .Kendi cocugum kadra heycanliyim..Onu da bu sayede uye ettim biizm siteye...Agustos annesi olacak kismetse 153 derin nickiyle.Ama sanirim Allahin izniyle temmuzda alabilir bebisini kucagina..
Annenemler 2 hafta once donduler..Cok sikintilarim oldu bu arada.ESimle halledemedigimiz sorublar oldu..Hala da suruyor.Birbirimizden koptuk.Artik ikimizde tamir etmekle ugrasmiyoruz.Birbirimize uzak ve mesafeleyiz.SAdece cocuklar icin goruntude bir aradiyiz.Kus degiliz ama bazen 2 gun 3 gun konusmadan gecirdigimiz oluyor.Birbirinden bagimsiz yasayan ev arkadaslari gibiyiz.Acikcasi uzlumuyorum da.Biz ayri dunyalarin insaniyiz derler ya biz aynen oyleyiz..Suyla yag gibi ne kadar calklasanda birbirimize karismiyoruz.Yazi bekliyorum .Mercanin okulu kapaninca birimizden biri evi terkedecek...Herkes yeni hayatina yol alacak.Inanin o gunu sabirsizlikla bekliyorum.Icimi kipir kipir edecek,hayatin her alanini paylasabilecegim ,hersey de once dostum arkadasim ,sirdasim olacak birine ihtiyac duyuyorum...Daha tam manasiyla ayrilmadan bunlari telafuz etmemi yanlis anlamayin .Ama ben bu evlilikte o kadar uzun zamndir yalnizim ki...Iicimde kocaman bi bosluk var,dolduramadigim....Bazen izledigim bir filmden bir sahne anlatmak veya okudugum kitaptan bahsedecgim veya o gun basima gelen ilginc bir olayi anlatacgim ya da hic bir sey yapmadan film izleyecegim biri olsa diyorum.Duvarlarla konusacak hale geldim......Bi geldim pir geldim.Hepiniizn basini agrittim
Silzer nasilsiniz.Gizemcim canim guzel arkadasim ,ridacim ,ebrucum ,yasemincim.deryacim ,gulhancim,canancim,edacim,tubacim,elifcim,hepiniiz opuyorum ...Kimler hamile?Bana kisa bi ozet gececek kimse varmi?umarim herkes iyiidir.Mayis bebisleri artik kocaman oldular...Allah hepsini korusun
mercan cım böyle hissetmen normal.. öyleki herşey yolunda giden evliliklerde bile insan bazen daha farklı olsun istiyor. ki senin çok yıpranmış bi evliliğin var. zaten bittiği noktadasınız o yüzden aklın abunların gelmesi, mutluluğu istemen çok normal.herşey istediğin gibi olsun güzelm ne diyelim. hakkınızda hayırlısı.. herşey olacağına varıyor. insan yazgısını öyle yada böyle yaşıyor...
evet deryacım nick değiştirdim ben marem alperren gülhan yani:))
yafuu nerden bileyim..sen nasılsın canım iyi misin
diğer bütün arkadaşlarıma kocaman bi merhabaaaboshayallersmile