Tulaycim hosgeldin .Seni gormek ne kadar guzel...Umarim daha sik gormek nasip olur..
Selamcim gecmis olsun .Sorma bende kac gundur hasatyim .Bogazim nasil agriyo,Bademciklerim sanki yumruk kadar olmus,yutkunamiyorum.Bir bas agrisi,sanki basim catlayacak....Bu arada babam da bizi deli ediyor..Annem nasil dayanmis bunca yil demekten alamiyorum kendimi.Bi insan sadece kendini dusunur mu yaaa.Misafirim diye hic bir sey diyemiyoru aman alinmasin diye.Ama yangimin icini isirmaktan yanagim yara olmus..
Guya beni merak ettigi iicn geldi...Halimi goruyo daha tam yuruyemiyorm..Nasil usutmussem agzimi ble acamiyorum .2 tane kucuk cougum var.Evin ici valiz dolmus.BI YANDAN YEMEK YAPIYORUM BIR YANDAN GELEN GIDEN OLUR diye evi toplu tutmaya calisyorum...Babbam sabahin 6 da kalkiyo tabi cani sikiliyo,istiyor ki bizde erken kalkalim ama biz o saatte kalkmiyoruz.Klakinca tabi surat 10 karis..Hadi daha kahvalti sofrasi kalkmadan Soruyo EEEE nereye gdiyoruz...Gunlerdir bu yarim halmle gezdiriryorum Ustelikte hava sakir sakir yagiyor...Yetmiyo gece de esim gezdiriyo ama neymis sikiliyormus...Bugun artk burama geldi..Sen tek basina magazalri gezsene dedim .Annemin de yardim etmesini engelliyor..Hic anlamiyor insan halinden sinirden patlamak uzeriyim....Cocuklar onun yuzunden hasta oldu burunlari akiyor..Millet salgin korkusundan disai cikmiyor.Nerdeyse olagan ustu hal ilan edilip sokaga cikma yasagi getirilecek ..Babamin umrunda degil ...Gunlerini bosa geceremezmis,evde oturmaya alisik degilmis...Her sokaga cikip geledigimizde herseyi dezenfekte etmekten kafayi yiycem .Babama zar zor el yikatiyorum..Ben bi yere dokunmadim ki diyor
klava:
klava:
klava: Birde ben boyle titizlenin bu cani veren Allah,koruyacak olanda Allah .SEn bi sye yapamazsin diyor..OLur musun oldurur muusun?
Dun aylik dr kontrolune gittim.Diz kapagim sisiyordu Ameleiyattan sonra duzelmedi bir turlu hala rahat yuruyemiyorum dedim .Adam demez mi ic meniskus oldugunu dusunuyorum..MRI ya girince belli olacak .Ama ameliyet gerekebilir...EE dedim babamin gonlu olsun diye bu kara yorrasan kendini,otur dusun baklaim simdi ne yapacaksin...Tekrra cocuklardan ayri kalma fikrini dusunmek bile istemiyorum..
Bunlarin ustune bi regli olmuusm ama ne olmak .3 -4 ayda bir boyle agir oluyorum .Ama gunde nerdeyse 1paket orcid gidiyor o kadar yogunyani..
Anlayacaginiz kizlar gunlerim boyle geciyor..Allah beterinden korusun benimle bir herkesi
Unutmadan ridacim sms attim gitmiyor,Mail attim umarim gelmistir.Seni unuttum sanma canim aklimdasin