kızlar nasılsınız bikaç gündür yazamadım ardam çok hastalandı ateşini düşüremedik kaç gündür perişan oldum nihayet iyi bebeğim bende çok hastayım ama oğluşum iyi olsun yeter bana birtane iğnemiz kaldı sonra kontrole götürücem her ay hasta fazla gezdirmiyorumda anlamıyorum nerden kapıyor elifciğim geçmiş olsun canım sanada öptüm hepinizi
merhaba kızlar okudum geçmişi herkes çok şükür iyiymiş ama ridacığımdan haber yok
ben fazla g,remiyorum burda bide annem şifresini unuttuğundan kendi rumuzumla giremiyorum şimdilik:)
yolculuk biraz zor geçti kıızlar diyarbakırdaki sis yüzünden uçak geç kalkınca havaalanında bekledik uçakda arda yattı ama çok zorlandım taşıma işinde mesafe uzuktı uçağa inip binerken çünkü
burda günlerim çok güzel geçiyor işte böylee
geçmiş olsun nazoşa.
ela da bugün keyifsizdi sinir etti uyumak bilmedi bilmem ne yorucu ya hakketen birde bunların yürüdüklerini düşünemiyorum asıl ben
selmacım valla çok zor bizimki zıplayıp duruyo ne enerji sorma bide yürüseler ne olcak merak ediyorum şimdiden yürüteçle ben mutfaktayken dolapları açmaya çalışıyo yaramazçok dikkatli olmak lazım evi onlara göre korumalı hale getirmeye başlamak lazım eli dursa ayagı durmuyo gözüm korkmaya başladı bide uykusuzluk çok zormuş içim uyuyo desem inanırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?