Canim benim seni uzdumse binlerce kez ozur...Ben nasil ifade edecgimi bilemedim...Hepiniizn yeri bende cok cok ozel...Artik burda buyuk kocaman bir aileyiz ben kopup giden arkadaslara olan ozlemimi anlatmak istedim...Yoksa biliyorum ki yenilerle daha da guclenerek iyi temmeller atacgiz...yanlis mi anlattim acaba kendimi senağlamasenağlama
mrb elifçim gerçekten başkasın abağlı kalmak zor olsa gerek ama canım hreşey biizm için Allahtan gelene razıyız yinede sen karamsar olma iyimser düşün ..valla bizim alperende çok fena oldu tutunup ayağa kalkıyo emekliyo sobada var abiisde rahatlık vermiyo zaten napcağımı şaşırdım bide yürütecini temizledik bezini 10 dkda kuruttum hemen taktım zaptolmuyo ya yürütece koymayan arkadaşlar nasıl bakıyosunuz valla zor bekledim kucakat durmuyo yürüyemiyoda her taraf tehlike kızlar tam kilo verme zamanım:)))
herkese merhabalar.siteye çok fazla giremiyorum girsemde ancak birkaç bölüm okuyup çıkıyorum.kpssye hazırlanmak ve oğlum ve ev işleri fazlasıyla vaktimi alıyor bu aralar.arkadaşlar benim bir sorum olacak özellikle erkek annelerine.önümüzdeki hafta sünnet yaptırmayı düşünüyorum.çok iyi bir cerrah yapacak.ama etrafımdaki herkes felaket tellalı gibi yok daha küçük birşey olursa ... gibi bir sürü şeyle acayip moralimi bozdular açıkçası.sanki büyüyünce kesilecek olan yer aynı yer değil. aranızda sünnet işini halleden varsa bana yardımcı olurmusunuz? ne kadar sürüyor ve iyileşme süreci nasıl oluyor?
Funda çok geçmiş olsun cnm,benim eşimde çok olur faranjit,o bile zar zor dayanırken,naz nasıl dayansın küçücük bedeniyle,Allahım meleklerimizi korusun,dayanma gücü versin cnm.
Ben yürüteç kullanmıyorum ve tehlikeli olduğuna inanıyorum,saniyede ne yapacakları belli olmuyor afacanlarınsürekli peşinde gezmek epey yorucudur bence.Ben pusetini kullanıyorum yada park yatağına bırakıyorum oyuncaklarıyla oynuyor işim varken,içim anca öyle rahat ediyoryerimseniben
selam kızlar..
elifciğim canım çok geçmiş olsun...
güzelresimciğim sonradan gelen arkadaşları bilmiyorum ama sünnet yaptıran tek kişi benim bildiğim kadarıyla 5.5 aylıkken yaptırmıştım ben. keşke daha önceden yaptırsaydım ama yinede çok rahat geçti ilk gün ağladı okadar. ama daha fazla hareketlenmemişti emekleme veya kalkma filan yoktu. kucağımda tuttum bi kaçgün ama şuan çok hareketliler zaptetmen kolay olurmu bilmiyorum ama kucağında devamlı tutarsan bi problem olmaz sanırım. zaten 3 güne düzeliyor yüz üstü bile dönüyordu buğra 3 gün sonra. ben takip edemiyorum sayfayı yaptırıcaksan şimdiden hayırlı olsun. sormak istediğim soru olursa özelime msj atarsan cevaplarım canım.
herkezi ve bebişleri öpüyorum.....
merhaba mayıs anneleri nasılsınız bebişlerin aşıları nasıl gidiyor...promokok aşısının üçüncüsünü yaptırdık...şimdi mışıl mışıl uyuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?