selam bayanlar. bugün doktora gidicem 2li test yapılacak inşallah bir sorun yoktur. bu arada cinsiyetini ne kadar erken öğrenenler var. acaba bugün benimde öğrenmem mümkün olur mu?içimden geçen bir şey yok aslında kız yada erkek hiç farketmez. yeterki sağlıklı olsun. aranızda 12 haftalıkken öğrenen varmı?
ben evdeyim kızlar uzanıyoruz bebişle,,,,,,,,,,,bugün boş günüm
Benim ultrason görüntülerinde bebiş 12 hafta 6 günlük gözüküyodu.. Kesin söylemiyorlar ama bizde bebişin pozisyonu müsaitti..
merhaba kızlar kızlar dün okulda küçük 3. sınıf öğrencilerinden biri yanlışlıkla dirseği ile karnıma vurdu korktum akşam hem ikili sonuçları almaya hem de dra sormaya gitiik çok şükür ii bebeiş ultrasonda hemen bakalım dedi drumuz.baktı iimiş ama sizin geç döllenme olmuştu onu göz ardı ettik cinsiyet konusunda dedi şu an 3 çizgi görünüyo.siz kendinizi erkeğe fazla kaptırmayın kız olma ihtamil olabilir o yüzden artık aralık başına kadar cinsiyet ile ilg,li yorum yapmayacakmış.bakalım bizim ufaklık ne çıkacak
aaa ebru bende yarın gidicem dr belki banada söyler cinsiyetini yerimseniben benim oğluamda 5 ay kız demişlerdi buna da pek inanmayı düşünmüom ama yinede merak ediyoruma.s
Aslında hızlıda hareket etmiyorum yani ev işi yapınca oluyor biraz.. Bazende akşam tvnin karşısına uzandığımda oluyor..Sigara falan da hiç kullanmadım bu zamana kadar..Ama 16 yaşında kızamık olmuştum ve o yüzden ciğerlerim zayıflamıştı biraz belki de ondan oluyordur..
merhaba kızlar kızlar dün okulda küçük 3. sınıf öğrencilerinden biri yanlışlıkla dirseği ile karnıma vurdu korktum akşam hem ikili sonuçları almaya hem de dra sormaya gitiik çok şükür ii bebeiş ultrasonda hemen bakalım dedi drumuz.baktı iimiş ama sizin geç döllenme olmuştu onu göz ardı ettik cinsiyet konusunda dedi şu an 3 çizgi görünüyo.siz kendinizi erkeğe fazla kaptırmayın kız olma ihtamil olabilir o yüzden artık aralık başına kadar cinsiyet ile ilg,li yorum yapmayacakmış.bakalım bizim ufaklık ne çıkacak
ohhh murgiz ne güsell ben evde olsam bile dinlenemiyorum benim 2,5 yaşındaki oğluş buna izin vermiio benneyaptımki
SORMA murgizcim bizde sinir olduk ama ne yaparsın bizde istanbula gittiğimizde baktıralım diyoz çünkü 16. haftada biz istanbula gideceğiz.ya benim drumda çok ii ama ne bilim işte
canım ya ondan olabilir korkma ama bi dahaki sefer dra sormayı unutma bence ,,,,bak yada ne olabilir karnında veya midende şişkinlik varsa olabilir şimdi hatırladım benim 7.haftamda midem ağrıdığında sanki nefesimde kesiliyodu
Murgizcim Aralığın ilk haftası tekrar kontrole gidince sorcam..Benim normalde de hamile kalmadan önce sürekli gaz problemim oluyordu..Belki o da etkiliyo olabilir.. :sm_confused:
Yasemincim cinsiyet tahmini biraz bebeğin duruşuyla alakalı sanırım..Bizimki biraz arsız yatıyodu :roflol: ama ne güzel Allah sana bir erkek evlat vermiş İnşallah bu seferde kalbine göre verir.. :1hug:
ebrucum ikiz olsa belli olurdu ,,,acaba esprimi yaptın ben anlamadım canım yaaa,,,,,,,doğum tarihinm geç bi tarih sanki ,sen ona bakma ilk tarihi yakalar bebiş
yasemin boğa oluyor galiba benimki de onalatı mayısa geliyorburçlara hiç bakmadım yaaa benimkide 26 mayıs ama sezeryanda 10 gün erken olursa 16 mayıs hangi burç oluyo?ikizlermi boğamı?