2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam bayanlar. bugün doktora gidicem 2li test yapılacak inşallah bir sorun yoktur. bu arada cinsiyetini ne kadar erken öğrenenler var. acaba bugün benimde öğrenmem mümkün olur mu?içimden geçen bir şey yok aslında kız yada erkek hiç farketmez. yeterki sağlıklı olsun. aranızda 12 haftalıkken öğrenen varmı?

Benim ultrason görüntülerinde bebiş 12 hafta 6 günlük gözüküyodu.. Kesin söylemiyorlar ama bizde bebişin pozisyonu müsaitti.. :emir_bebek:

Benim ultrason görüntülerinde bebiş 12 hafta 6 günlük gözüküyodu.. Kesin söylemiyorlar ama bizde bebişin pozisyonu müsaitti.. :emir_bebek:

aaa ebru bende yarın gidicem dr belki banada söyler cinsiyetini yerimseniben benim oğluamda 5 ay kız demişlerdi buna da pek inanmayı düşünmüom ama yinede merak ediyoruma.s

merhaba kızlar kızlar dün okulda küçük 3. sınıf öğrencilerinden biri yanlışlıkla dirseği ile karnıma vurdu korktum akşam hem ikili sonuçları almaya hem de dra sormaya gitiik çok şükür ii bebeiş ultrasonda hemen bakalım dedi drumuz.baktı iimiş ama sizin geç döllenme olmuştu onu göz ardı ettik cinsiyet konusunda dedi şu an 3 çizgi görünüyo.siz kendinizi erkeğe fazla kaptırmayın kız olma ihtamil olabilir o yüzden artık aralık başına kadar cinsiyet ile ilg,li yorum yapmayacakmış.bakalım bizim ufaklık ne çıkacak

Geçmiş olsun bebebe..

Öğretmen olarak bir dolu yaramaz çocukla uğraşınca arada bir böyle kazalar oluyor demek ki yerimseniben ama ne olursa olsun bebişin sağlıklı olsun.. Cinsiyeti önemli değil..Hayırlı evlatlar olsun bebişlerimiz..Aralığa az kaldı zaten birazcık daha sabret sengözlerimebaksanab

aaa ebru bende yarın gidicem dr belki banada söyler cinsiyetini yerimseniben benim oğluamda 5 ay kız demişlerdi buna da pek inanmayı düşünmüom ama yinede merak ediyoruma.s

Yasemincim cinsiyet tahmini biraz bebeğin duruşuyla alakalı sanırım..Bizimki biraz arsız yatıyodu :roflol: ama ne güzel Allah sana bir erkek evlat vermiş İnşallah bu seferde kalbine göre verir.. :1hug:

Aslında hızlıda hareket etmiyorum yani ev işi yapınca oluyor biraz.. Bazende akşam tvnin karşısına uzandığımda oluyor..Sigara falan da hiç kullanmadım bu zamana kadar..Ama 16 yaşında kızamık olmuştum ve o yüzden ciğerlerim zayıflamıştı biraz belki de ondan oluyordur..

canım ya ondan olabilir korkma ama bi dahaki sefer dra sormayı unutma bence ,,,,bak yada ne olabilir karnında veya midende şişkinlik varsa olabilir şimdi hatırladım benim 7.haftamda midem ağrıdığında sanki nefesimde kesiliyodu

merhaba kızlar kızlar dün okulda küçük 3. sınıf öğrencilerinden biri yanlışlıkla dirseği ile karnıma vurdu korktum akşam hem ikili sonuçları almaya hem de dra sormaya gitiik çok şükür ii bebeiş ultrasonda hemen bakalım dedi drumuz.baktı iimiş ama sizin geç döllenme olmuştu onu göz ardı ettik cinsiyet konusunda dedi şu an 3 çizgi görünüyo.siz kendinizi erkeğe fazla kaptırmayın kız olma ihtamil olabilir o yüzden artık aralık başına kadar cinsiyet ile ilg,li yorum yapmayacakmış.bakalım bizim ufaklık ne çıkacak

canım geçmiş olsun çok şükür iyiymiş inanki okulda hergün bi sürü tehlike atlatıyom sürekl,i tetikteyim biri gelip çarpacak diye bizde okadar minikle yok en küçükleri 5.sınıf onlarda diğer binadalar çok görmüyom onları sen büyüklere dikkat et büyükler çarpsa daha kötü,bide bizim okul kalabalık bayağı her taraftan çoçuk fırlıyo önüme ödüm kopuyo valla,,,,,,,,,,,neyse betülcüm buarada senin dra gıcık oldum kardeşim kesin bilmiyosan deme yavvv şimdide kız olabilir diyo,,,,bizi de çatlatıyo annesi babasınıda meraklandırıyo canım şaka bi tarafa sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ya ,lülülülülülüallah bebelerimizi bize bağışlasınŞeniz

SORMA murgizcim bizde sinir olduk ama ne yaparsın bizde istanbula gittiğimizde baktıralım diyoz çünkü 16. haftada biz istanbula gideceğiz.ya benim drumda çok ii ama ne bilim işte

canım mutlaka iyidir de tam görmeden söylemesydi keşke ,,,betülcüm 16. haftada zaten senin drunda tam görür bu haftalarda görmek zormuş yani bence sırf cinsiyet için istanbuldaki günlerini doktorlarda geçirme ,,,,ama o sıralar ordaysan mecbur gitcen kontrol için :nazar:a.s.

canım ya ondan olabilir korkma ama bi dahaki sefer dra sormayı unutma bence ,,,,bak yada ne olabilir karnında veya midende şişkinlik varsa olabilir şimdi hatırladım benim 7.haftamda midem ağrıdığında sanki nefesimde kesiliyodu

Murgizcim Aralığın ilk haftası tekrar kontrole gidince sorcam..Benim normalde de hamile kalmadan önce sürekli gaz problemim oluyordu..Belki o da etkiliyo olabilir.. :sm_confused:

Bu arada ultrason görüntülerine göre muhtemel doğum tarihi 25.05.2007 görünüyor..Sanırım benim bebiş ikizler olacak :)) Bakalım kısmet artık..

:nazar:
Murgizcim Aralığın ilk haftası tekrar kontrole gidince sorcam..Benim normalde de hamile kalmadan önce sürekli gaz problemim oluyordu..Belki o da etkiliyo olabilir.. :sm_confused:

olabiklir bak bende ya kasım sonu yada aralığın başında gitcem du bakalıma.s.:nazar:

ebrucum ikiz olsa belli olurdu ,,,acaba esprimi yaptın ben anlamadım canım yaaa,,,,,,,doğum tarihinm geç bi tarih sanki ,sen ona bakma ilk tarihi yakalar bebiş

Yasemincim cinsiyet tahmini biraz bebeğin duruşuyla alakalı sanırım..Bizimki biraz arsız yatıyodu :roflol: ama ne güzel Allah sana bir erkek evlat vermiş İnşallah bu seferde kalbine göre verir.. :1hug:

inşallah ebrucum ay heycanlandım 3 te randevum var dr laelaelaelaelae

burçlara hiç bakmadım yaaa benimkide 26 mayıs ama sezeryanda 10 gün erken olursa 16 mayıs hangi burç oluyo?ikizlermi boğamı?

canım o zaman mayısın 4 üne geliyor ama 3 gün oynayabilir.artı ya da eksi yönde
bide ultrasonda birazdaha büyük söyleyebiliyor dr lar benimkine de 6 gün fazla
söyledi ama sen son adet tarihine göre hesapla.çünkü ultrasonda ölçüm yaparak söylüyorlar kemik gelişimi falan biraz daha büyük gösterebilir.şutarafagitti

benim oğluşumda boğa burcu olacak..ikizler olmasın zaten..babası ikizler şakkıdı iki tane birden aynı evde kaldıramam :roflol: bu baş ağrım için parol iç dedi dr...migrenim var zaten dahada tetiklermiş başağrısı çok çekersin dedi :çok üzgünüm: ne yapalım gülü seven dikenine katlanırmış..:1hug:

X