Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar drum aradı ve ikili testim normalmiş yarın gelin alın dedi.herşey normalmiş yaşasııın
:teytey::dance:
kızlarben14 haftalık hamileyim bende mayıs annesiyim
canım hayırlı olsun hastanelerde 20 haftalıktan önce söylemiyorlarmış cinsiyetiniya kızlar benımkı sızınkılerden bıraz buyuk galıba nısan sonu mayıs bası olacak en son verılen tarıh 9 mayıs tı ama benımkının cınsıyetı daha bellı olmadı sızınkıler ne zaman bellı oldu yaaaa..........
canım allah analı babalı büyütsün allahım olmayanlarda nasip eder inşallah:1hug:kızlar allah yardımcınız olsun, benim kızımda 22 mayıs'ta doğmuştu şimdi gülücükler atıyo, emeklemeye çalışıyo yan yan gidiyo :))
Kayracım çok güzel şeyler yazmışsın canım.. Teşekkür ederim darısı diğer arkadaşlarımızın başına :)) İnşallah Allah hepimize bundan sonrasında hamileliğimizin sıkıntısız bir şekilde devam etmesini ve hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..
İnşallah canım.. Bulantıların ne durumda Ebru' cum? Ben hala çekiyorum biliyor musun? Artık kusmayı da huy edindim, bi şekilde çıkartmazsam rahatlıyamıyorum..
Yine de olsun, bugünleri onları kucakladığımız zamanlar geldiğinde (inşallah) çoktan unutmuş olacağımızı umuyorum..