2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende et yiyemiyom zaten normaldede yemem ama zar zor biraz yağsız dana kıyma yiyebiliyom ,tavuktan tiksinmişim am bugün tavuk yapmaya kararlıyım yemeye çalışacam,ıspanak çok iyi de ben ıspanak yapmaya üşeniyom

ya kızlar benımkı sızınkılerden bıraz buyuk galıba nısan sonu mayıs bası olacak en son verılen tarıh 9 mayıs tı ama benımkının cınsıyetı daha bellı olmadı sızınkıler ne zaman bellı oldu yaaaa..........

:1hug:kızlar allah yardımcınız olsun, benim kızımda 22 mayıs'ta doğmuştu şimdi gülücükler atıyo, emeklemeye çalışıyo yan yan gidiyo :))

ıns canım.ALLAHIM onlarada bızede saglık versın.ıns sag salım dunyaya gelsınler

kızlar sen bulantılarımı bitirdim şükür ama hastanede bile yattım meyve,balık,ve kırmızı eti çok seviyorum bide yoğurt yiyorum

kızlarben14 haftalık hamileyim bende mayıs annesiyim

hoşgeldin aramıza ,hayırlı olsun bebeğin,,hemern hemen aynı hamileliğimiz bende 14 haftalığım ,bulantıların geçmiş olması sevindirici bir olay ayrıca geçmiş olsun.beslenmene de dikkat ediyomuşun ne güzel ,,,,,,bundan sonra sık sık gel olurmu:sm_cool:

ya kızlar benımkı sızınkılerden bıraz buyuk galıba nısan sonu mayıs bası olacak en son verılen tarıh 9 mayıs tı ama benımkının cınsıyetı daha bellı olmadı sızınkıler ne zaman bellı oldu yaaaa..........
canım hayırlı olsun hastanelerde 20 haftalıktan önce söylemiyorlarmış cinsiyetini
üzülme benimkide belli değil daha sağlıklı hayırlı olsunda.....gerisi boş

kızlar ben pek sağlıklı beslenemiyorum galiba meyve yiyorum ama sulu yemek hiç canım çekmio hep kuru şeyler isitiyorum?yarın 2 li test için gidicem dr cinsiyet için erken sanıırm?benim 1 oğlum var zaten ona bissürü arkadaş geliooo ne güzelll :) ebrucum lokman hekim hast güzel bi hastane benim evimede yakın oğlumu dr oraya götürürm hep.sonun iyi bir dr bulmana sevindim :)

slm kızlar nüfusumuz artmış ne güzel :teytey: daha çok artsın :nazar: inşallah...benimde iştahım pek yok karnım acıkıyo ama canım bişi istemiyor..zorda olsa yiyorum işte..valla hep erkek bebiş geliyo :dance: herkesin cinsiyeti belli olsun dahada heyecanlı olcak sayfamız :1hug: aklıma geldikçe doğumdan korkmaya başladım :a015: Allahım hepimize güç kuvvet verde bebişlerimiz rahat doğurup gucumuza alalım..AMİN

günaydın kızlar maaşallah erkek anneleri çoğalmış şimdi eğer benimki kızsa yandık yani
neyse bi orta yolunu buluruz artık yarışmalar düzenleriz:roflol:
yeni katılan arkadaşlar,hepiniz hoşgeldiniz

kimsecikler yok :çok üzgünüm: oğluşumla bir başımıza kaldık bu koca mayıs ayında :a015:

Kayracım çok güzel şeyler yazmışsın canım.. Teşekkür ederim darısı diğer arkadaşlarımızın başına :)) İnşallah Allah hepimize bundan sonrasında hamileliğimizin sıkıntısız bir şekilde devam etmesini ve hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..

İnşallah canım.. Bulantıların ne durumda Ebru' cum? Ben hala çekiyorum biliyor musun? Artık kusmayı da huy edindim, bi şekilde çıkartmazsam rahatlıyamıyorum..
Yine de olsun, bugünleri onları kucakladığımız zamanlar geldiğinde (inşallah) çoktan unutmuş olacağımızı umuyorum..

selam kızlar...
bulantılarım bayağı hafifledi sayılır...
bu hafta içi 2 li tarama testi ve ense kalınlığı ölçümüne gideceğiz hayırlısıyla sonuçlarımız inşallah iyi çıkar...
kayracım aslında biz seninle aynıyız tatlım benim takvimim bir gün geriden geliyo..
ben şuan 12 hafta 2 günlüğüm....

İnşallah canım.. Bulantıların ne durumda Ebru' cum? Ben hala çekiyorum biliyor musun? Artık kusmayı da huy edindim, bi şekilde çıkartmazsam rahatlıyamıyorum..
Yine de olsun, bugünleri onları kucakladığımız zamanlar geldiğinde (inşallah) çoktan unutmuş olacağımızı umuyorum..

Kayracım çok şükür bulantılarım baya bi azaldı..İştahımda arttı..Yalnız ilk iki ayda tatlıdan nefret ettiğim için artık pek tatlıların yüzüne bakmıyorum. Hatta çok istediğim halde tatlı olduğunu bildiğimden pekmez bile yiyemiyorum..

Beslenme sıkıntısı çeken arkadaşlar; doktorum bana demiştiki kendini değil bebeği beslemek istiyorsan et,süt,yoğurt,peynir, yumurta,tavuk, balık, kurubaklagiller ve kuru meyve, fındık, badem,ceviz gibi şeyler yiyeceksin ve karbonhidratlardan uzak duracaksın dedi..Yani ekmek, makarna gibi şeyleri daha az yememiz gerekiyormuş..Bebek proteinle beslenirmiş..Çiğ et, çiğ balık ve dışarıdan söylenen yemekler yasak, mümkün olduğu kadar doğal olacakmış herşey ve meyve suyu almayın evde kendiniz sıkın dedi çünkü meyve sularında katkı maddesi varmış..Bu arada benimde küçüklüğümden beri ne kırmızı ne beyaz etle aram pek iyi olmadı..Bende şimdi çareyi iki de bir mercimekli bulgur pilavı yapmakta buluyorum :) Eşim hiç sevmiyor bende gündüzleri kendi yiyebileceğim kadar yapıp öğle yemeği olarak yiyorum..

Sabahları iyi kahvaltı yapmaya çalışıyorum ama eşim kahvaltı yapmadığı günler bende yapamıyorum..Ama hiçbirşey yiyemiyorsanız bile ekmek arasına domates peynir koyup söğüş olarak yemenizde fayda var..

Kontrolümde bebişim 6.5 cm çıktı normalde 12. hafta sonunda 7 cm falan olması gerekirmiş..Sanırım ilk aylardaki bulantı ve iştahsızlık bebişi biraz etkilemiş bende o yüzden şimdi doktorumun tavsiyesine uyarak yukarıda saydıklarımı yemeye çalışıyorum..

Birde bizde kan uyuşmazlığı olduğu için ilk zamanlarda yaşadığım lekelenme bebişi etkilemişmi diye tekrar test yaptırdık..Temiz çıktı çok şükür :1rolleyes:

Bu arada yasemincim evet Lokman Hekim gerçekten iyi bir yer bize biraz uzak ben Balgat'ta oturuyorum ama eşimin arkadaşları hep oraya gitmiş..Bizde tavsiye üzerine gittik ve ben çok memnun kaldım..

Edacım doğuma daha uhuuu bissürü zaman var..Bunları düşünme şimdi..Allah her zorluğa bir kolaylık vermiş sen hiç merak etme..Bebişin olduktan sonra doğum anında yaşadığın sıkıntıların tümünü zaten unutacaksın..Yoksa düşünsene kadınlar ikinciyi üçüncüyü, beşinciyi doğurur muydu şekerim :))

Birde bişey sormak istiyorum size benim gittikçe aldığım nefesler yetmemeye başladı..Resmen solunum sıkıntısı çekiyorum..Sakız bile çiğneyemiyorum bu yüzden..Sizde de başladı mı bunlar..İlk iki ay az az oluyordu ama gittikçe artıyor..Bebeğin oksijen ihtiyacından dolayı oluyormuş..Ama kayınvalidem 5. aylarda daha çok hissettim diyor..Benimki erken mi başladı acaba..

X