2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım o zaman mayısın 4 üne geliyor ama 3 gün oynayabilir.artı ya da eksi yönde
bide ultrasonda birazdaha büyük söyleyebiliyor dr lar benimkine de 6 gün fazla
söyledi ama sen son adet tarihine göre hesapla.çünkü ultrasonda ölçüm yaparak söylüyorlar kemik gelişimi falan biraz daha büyük gösterebilir.şutarafagitti

anladım canım seyy :eek:bıde bende yanlıs hesaplamısım bugun daha yenı bıttı 15 haftam dun aldım takvımı onume tek tek saydım hesapladım haftaya carsambe bıtıyo 16.haftam :emir_bebek:bebegım baya buyudu canım ılgılendıgın ıcın saol:teselli:

:dance:Kızlar selamlar olsun.. Ben mayıs annesi adaylarından naze.. Allah gösterirse 26 mayısda doğumum görünüyor.. Siteyi yeni keşfettim çok hoşuma gitti öyle görünüyor ki sık sık buralarda olucam.. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah.. :)

kızlar benımkıde 15 1 gunluk suan daha cınsıyetını bılmıyorum.ama merak etmıyorum desem yalan olur yerimseniben babası kız ıstıyooo ama benım ıcıme erkek doguyo bılmıyorum amaaa ALLAHIM hayırlısını nasıp etsın hepımıze ALLAHIM hayırlı dogumlar versın saglıkla ıns hepımızea.s.

QUOTE=zeymi;1460181]kızlar benımkıde 15 1 gunluk suan daha cınsıyetını bılmıyorum.ama merak etmıyorum desem yalan olur yerimseniben babası kız ıstıyooo ama benım ıcıme erkek doguyo bılmıyorum amaaa ALLAHIM hayırlısını nasıp etsın hepımıze ALLAHIM hayırlı dogumlar versın saglıkla ıns hepımızea.s.[/QUOTE]

amin canım allah hayırlısını versin:sm_cool::asigim::nazar::emir_bebek::nazar:

he bu arada benımkıde boga burcu ayyy ıns fıtratı ıı bı cocuk olur.eltımın bı oglu var oda boga ayyy tobe tobe de cok soguk bı cocuk gıcık edıyo benı yuzune bakıyon aglıyo cocuk ayy ıns ole olmaz

amin canım allah hayırlısını versin:sm_cool::asigim::nazar::emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

amıııııııııın ıns:dance::teytey:sırnaşık şey

herkese merhaba...bende mayıs annesi olacığım inşallah.. :) benimkide boğa burcu olacak..

he bu arada benımkıde boga burcu ayyy ıns fıtratı ıı bı cocuk olur.eltımın bı oglu var oda boga ayyy tobe tobe de cok soguk bı cocuk gıcık edıyo benı yuzune bakıyon aglıyo cocuk ayy ıns ole olmaz

ay bende gıcık alırım öyle yabani çoçuktan,,,,bide annelrinin eteğine yapışan çoçuklardan:eek:klava: ,,,valla benimki öyle olsa sinirden çatlarım ya,,,,benimkide boğa canım ,,,,,:tomato:

hoşgeldin aramıza canım :1hug: Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah..kaç haftalık hamişsin..ankaralılarda hep mayısta doğurcak ne iş :teytey: kafana takılan sormak istediğin şeyler olursa burdayız canım..a.s.

anladım canım seyy :eek:bıde bende yanlıs hesaplamısım bugun daha yenı bıttı 15 haftam dun aldım takvımı onume tek tek saydım hesapladım haftaya carsambe bıtıyo 16.haftam :emir_bebek:bebegım baya buyudu canım ılgılendıgın ıcın saol:teselli:
evet senin bebiş büyümüş (kocaman abla olmuş diyesim geldi )bakalım ablamı olcak?abimi rica ederim ne demek

:dance:Kızlar selamlar olsun.. Ben mayıs annesi adaylarından naze.. Allah gösterirse 26 mayısda doğumum görünüyor.. Siteyi yeni keşfettim çok hoşuma gitti öyle görünüyor ki sık sık buralarda olucam.. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah.. :)
hoşgeldin canım aramıza edanın dediği gibi ne çok ankaralı var aramızda yaaaaaw

a.s.hoşgeldin ayperina.s.

kızlar kayraalinden haberiniz varmı kaç gündür yok bi aksilik yoktur umarım

selam zeymi
bende mayısın 1 de anne olmayı bekliyorum. biliyorsun genelde hesplanan doğum tarihinden ya daha önce yada sonra doğum yapabiliyorsun. peki cinsiyeti belli oldumu?

slm cnm..bende mayıs annesiyim ....benimde 2 mayısta olacak inşallah ,evet doğum tarihi 1 hafta önce veya sonra olabiliyormuş ...cocuğun gelişimi ile ilgili sanırım..bakıcaz artık :dance: biz 12 +4 iken gitmiştik , göremedik..bu ay sonuna yine gideceğim...ozaman inş :dance: mavi gece sen nezaman öğreneceksin?

Kızlar bizim bebişler boğa burcu olacak gibi görünüyor.. Ben memnunum çünkü boğa burcu güçlü karakter sergiliyor hep.. Boğa burcu olmasını ümid ediyorum ama hayırlısı öncelikli tabi.. :)

ALLAHIN ıznıyle bende mayıs 9 da anne oluyorum.baya beklemıstım fındık kurdumu sonunda kavustuk bırbırımıze....kendımı cok sanslı hıssedıyorum bu yuzden ALLAHIMA ne kadar sukretsem az bana bu guzellıgı yasattıgı ıcın..darısı butuuuuuuun ısteyenlerea.s.

hayırlı olsun zeymi...a.s. hepimize bütün anne adaylarına hayırlı olsun...a.s. ..sağlıkla doğuracaz inş...

ay bende gıcık alırım öyle yabani çoçuktan,,,,bide annelrinin eteğine yapışan çoçuklardan:eek:klava: ,,,valla benimki öyle olsa sinirden çatlarım ya,,,,benimkide boğa canım ,,,,,:tomato:

ayyy hıc sorma cocuga canım dıon resmen tırmanıyo annesıne benımde hıc sevesım gelmıyo ama bıloften ay canım manım yapıyorumlaelaelaelaelae

X