Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hepinize merhaba ben biraz annemde biraz kendi evimizde kayınvalidemlerle vakit geçiriyorum eşim dönene kadar böyle geçen eve gittim ama duramadım kayınvalimdem işe gitmişti kendi işi kayınpederimle beraber eczaneleri var bende evde duramadım arkasından gittim banyoya giriyorum eşimin bornozunu görüyorum ağlıyorum resimlerimize bakıyorum odamda duramıyorum allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın eskiden ışıkla uyuyamazdım şimdi ışıksız uyuyamıyorum kapımı kapatamıyorum bi korku garip bişey kapladı içimi yatakta eşimin yattığı tarafı açamıyorum bile o tarafa yatamıyorum bu duruma alışmam biraz zaman alacak allah yardımcım olsun.
Gizemcim seni tekrar aramızda görmek ne güzel bi daha bizi bırakma..
Elifcim ne oldu sana belin şimdi nasıl yazıları çok fazlada okuyamadım gözgezdirdim sadece.
Canım arkadaşlarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım.
merhaba kızlar mert bir kaç günüdür geceleri aşırı gazlı ağlıoyr gazını yapıyor uyuyor bazen kakada yapıyor anlamadım yaaa değişk gıdalrada başlamadım yoğurdu 1 aydır yiyor nerdeyse ....kızlar çorbaya başladınızmı biz yeni başlıcaz neler veriyoırsunuz çorba olarak?birde mert nerdeyse emmeyi bıraktı sayılır (
ridacım verdiğin bilgi için teşekkür ederim. bunu msn ime yazdım unutmayayım hep aklımda kalsın diye...
sevdecim çok dolmuşsun canım. biraz karışık. sakin ol.. teker teker anlat bacım. ayrıntıları atlamadan. inan rahatlarsın. bunun bir sebebi olmalı ama ben anlayamadım. konuş kendileriyle neden böyle yapıyorsunuz de. böyle yapmaya devam ederlerse işi bırakacığını söyle. eşinle konuş o ne diyor. böyle şey olamaz. bir yerlerde eksik yanlış birşey var tam olarak anlamadım ama. bir yerde bi hata olmalı. yeniden anlatırsan iyi olur
kızlar çok kötüyüm. bunalıma girmemek için kendimi zor tutuyorum ama artık sınırlarım gerçekten zorlanmaya başladı. doğumdan bu yana 2 kez sinir krizi geçirdim. her an yine geçire bilirim diye korkuyorum. eşimin ailesi beni her konuda yanlış anlamak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. zaten bütün hafta çocuğumu doğru düzgün görmüyorum hafta sonlarıda özellikle kucağımdan alıp başka odaya topluca gidiyorlar beni dışlıyorlar. kıskanmıyorum kesinlikle herkez yavrumu sevsin öpsün koklasın ama bunlarınki kasten yapılan bişey. uykusu gelen çocuğu özellikle hoplatıp zıplatıyorlar uykusu geldi diyorum kıskandığımı sanıyorlar alıp gidiyorlar sonrasında olan bana oluyor çocuk huzursuzlanıyor sürekli ağlıyor. bisürü şey artık bunaldım hır gür olmasın diye sesimi çıkarmıyorum ama beni çileden çıkarıyorlar. çocuğumun karnı acıktı verinde emzireyim diyorum kaçıyorlar yarım saat kendi evladımı alabilmek için yalvarıyorum. çocuk beni görürse uzaktan ağlıyor beni istiyor buna rağmen bana vermiyorlar. nasıl insan bunlar bilmiyorum. bana bi akıl verin ne olur. doldum artık.