- 20 Mart 2008
- 191
- 0
Elif tavsiyeni dinledim dün akşam bebe bisküvili süt verdim malesef anne sütü sağamadım bi türlü çıkmadı :1no2: normal aptamil devam mamasını hazırladım içine bisküvileri ezdim kaşıkla verdim ama baya bi suluydu yinede... acaba bunu yatmadan evvel biberonla versem nasıl olur?? ama sonrasında yine baya bi gaz çıkardı yavrum hem alttan hem üstten. hatta bi ara sırf gaz çıkarmak için uyandı. sabahta ıkına ıkına bi hal oldu.. acaba yeni olduğu içinmi midesi kaldıramadı? bi kaç kez versem alışırmı? offf napcam ben bu çocuğu bilmiyorum ki... yada akşam 7 gibi normal sebze çorbasından verip 9 da yatırırkende biberon maması hazırlayıpda yatırsam?? ozaman tok tutmazmı acaba? ağırmı gelir? ay ne zor işmiş annelik -tatlicadiarzu-
gizemcim hoşgeldin uzun zamandır göremiyordum ismini buralarda. geçmiş olsun yavruna bayadır bi hasta herhalde. sudan bulaşan bir hastalıkmı? tam olarak nedir? umarım bir an önce atlatır...
gizemcim hoşgeldin uzun zamandır göremiyordum ismini buralarda. geçmiş olsun yavruna bayadır bi hasta herhalde. sudan bulaşan bir hastalıkmı? tam olarak nedir? umarım bir an önce atlatır...