2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar az önce parafinli korse araştırması yapıyordum..yorumlara filan baktım..aklıma yatar gibi oldu sipariş vermeden önce sizin de fikrinizi almak istedim..
Parafinli Korse doğum sonrası bilimum iç organ düşüklükleri Mide Böbrek-İç karın Göbek,Kalça,Basen ve Baldır yağlarını eritmede Göbek Karın ve Kasık Fıtık vakalarında bilimum ZAYIFLAMA REJİMLERİNDE KULLANILIR.!!! diyor

şu an indirimde 60 ytl+9 ytl kargo ücreti... ne yapsam alsam mı aceba..işe başlamadan iki beden incelmek istiyorum..eğer doğruysa bu korseyi her gün 8 saat kullanıyorsun ve iki ayda 2 beden inceltiyor..en az 2 lt su içmek gerekiyormuş..emziren annelerde yan etkisi yokmuş..
 
Ridacığım hoşgeldin...Muhammet e zayıf demelerine sakın üzülme canım..bende aynı sıkıntı içerisindeyim gelen giden zayıf diyor..bunun için dr bile gittim...üzülürsen bebeğinde üzülür ve yemez dedi dr,onun için rahat olmaya çalışıyorum,aa zayıf bu bebek diyenlerede,kırılgan ince kız olacak deyip geçiyorum...
Buarada hayırlı olsun canım yeni gelininiz...a.s


ayperincim hoşbulduk..aynı zamanda teşekkür ederim gelin için..onlar erdi muradına....Şeniz
oğluşumu dün sağlık ocağına götürdüm..boy 58 kilo 4800gr hemşire gelişimi gayet güzel dedi...zaten 3220gr doğmuştu bir ay önce de 3900gr dı..almış yaklaşık bir kg işte..ne olsun..dimi ama...:teytey:
hayırlısı bakalım bir haftada sanki kolları bacakları biraz daha ele gelir gibi oldu ama..sağlıklı olsunlar da değil mi sorun yok..ince naif ve kırılgan kızını sevgiyle kokluyorum..miniğim benim maşallah pek sevimli görünüyor..
 
ben bu kilo işine taktım sanırım, bir de elma sirkesini deneyeceğim..bir su bardağına 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve bal ekleyip, yemeklerden önce içenler 15 günde 4-6 kilo arasında kilo vermişler..zayıflatıcı etkisi yanında daha birçok faydası var..zaten peygamber efendimiz de sirkeyi bolca öneriyor.. Sirke: Hurma, şeker, bal, incir, elma ve üzüm gibi meyvelerin şırasının çıkarılıp ekşitilmesiyle elde edilir. Sirke gıda maddesi olarak kullanıldığı gibi, temizlikte ve hekimlikte de kullanılır. Peygamberimiz bir hadisinde " Sirke ne güzel bir katıktır, Allah'ım! Sirkeyi bereketlendir. Zira sirke benden önceki peygamberlerin de katığı idi. İçinde sirke bulunan ev, katık sıkıntısı çekmez" buyurmuştur.
 
murgiz cim. podyuma çıkcak halimiz yokda zayıf ve çatlaksız annelerden ne eksiğimiz var ya?? zaten sütümde olmadı. ben depresyona girmeyeyim de kimler girsin?
 
eşime bu korse olayını söyledim..sinirlendi..:KK43:(
neden beni anlamıyor ki sanki
kilo mevzusu açılınca adama birşeyler oluyor...gerçi haklı tarafları var o takmıyor benim kilolarımı..daha yeni doğum yaptın vücut ancak toparlanıyor dedi geçen.haklısın dedim ama napıyım teyzemin yanında bile kilolarımla berbat duruyordum düğünde...
 
murgiz cim. podyuma çıkcak halimiz yokda zayıf ve çatlaksız annelerden ne eksiğimiz var ya?? zaten sütümde olmadı. ben depresyona girmeyeyim de kimler girsin?

canım ya eksik değil ne yazıkki fazlalarmız var :roflol:
çatlak demişken mayıs annelerinde çatlaksız olan varmı yaa bence hepimiz çatladık ama belki gözden kaçan birileri vardır
süt olayına gelindce bak sen zaten hamileyken çok hadise atlatmışın bunada şükür tabiki sütünü alsa daha iyidi bebiş için ama olmuyosa napasin psikolojini bozma bence rejime başla alışvrieşe çık saçını boyat yap bi değişiklik ya arkadaşım
bak ben taktım cildime hergün bi maske yapıyom isteyen olursa kk da cilt bakımına bakın güzel evde hazırlana şeyler varlülülülülülü
 
eşime bu korse olayını söyledim..sinirlendi..:KK43:(
neden beni anlamıyor ki sanki
kilo mevzusu açılınca adama birşeyler oluyor...gerçi haklı tarafları var o takmıyor benim kilolarımı..daha yeni doğum yaptın vücut ancak toparlanıyor dedi geçen.haklısın dedim ama napıyım teyzemin yanında bile kilolarımla berbat duruyordum düğünde...

ridacım eşin haklı aslında benimkide aynı şeyi söylüyo toparlanacak böylede güzelsin diye ama ben kendimi güzel bulmuyomsenağlama
bence sürekli korse takma drum önermemişti benim
ben korse alacam ama okula bir haftalığına gitcem o zamn ve görümcemin düğünü var orda takarımdiye
yoksa süreklki takmaya korkarım be:bbo:
 
Ridacım parafinli korseler hakkında zamanında Sağlık Bakanlığı tarafından yasak gelmişti..Tüketici kandırılıyor diye. Ben termal sauna şort aldım ama o bile hikaye..Yani bence boşuna para verme ama korse olarak kullanacaksan daha ucuz korseler var. Ayrıca ben sirkeli su olayını bir ara denemiştim bekarken işe yaramıyo canım ya. Zayıflamak için ya boğazımızı tutacağız yada deli gibi koşturup duracağız.. Bence kilolarını çok fazla takma kafana..Hepimiz kiloluyuz şekerim farklı değiliz senden yerimseniben Bozulmasın moralin.. Yavaş yavaş gidecek onlar zaten. Şimdi panik yapıp herşeyi deniyoruz ama sonra pişman oluyoruz..Ben daha kırkım çıkmadan sırf zayıflayayım diye koşu bandında kendimi zorladım nerdeyse iç dikişlerim açılacaktı..Ama akıllandım sakin sakin emzireceğim 6. aya kadar. Ek gıdaya geçincede yavaş yavaş yürüyüşle vereceğim diyet yapmayacağım.
 
Arkadaşlar ben oğluşumla doğduğundan beri sürekli konuşuyorum.. Özellikle sabahları çok neşeli uyanıyor o zaman fırsat bu fırsat deyip başlıyorum konuşmaya..Eşimde başlarda boş boş bakıyodu bebeğe..Bende ona sadece bakma konuş o seni anlıyor dedim..Artık eşimde konuşuyor oğluşla..Oğlum da kendisiyle konuşan herkese mırıldanıp duruyor :)) Çocuk gelişimci bana "yaptığınız basit şeyleri anlatın şu an kelime ezberliyor banyodan sonra ellerine kollarına masaj yaparak vücudunu ona tanıtın" dedi..Sadece tv karşısında bırakmayacakmışsınız bebekleri çünkü algılamaları bozuluyormuş..Ve evde gezdirirken yüzü dışa dönük olacak şekilde tutulacakmış çevresini gözlemlesin diye..Biz şimdi en çok aynaları seviyoruz bide..Aynada kendini görmek çok hoşuna gidiyor..Sizde deneyin eminim çok sevecekler..
 
gizemcim ve ebrucum teşekkür ederim yorumlar için..
ebrucum yazdıklarını okuyunca vazgeçtim bu korse işinden..termal sauna şort almayı da düşünmüştüm..ama demekki hepsi hikaye öyle mi?? haklısın galiba şu boğazımızı bir tutabilsek hepsi beyinde bitiyor..3,5 ay daha dayansak sonra diyete başlayabiliriz..zaten eminim ben bu alanya sıcağında öğlen bebişi emzirmeye gelsem, işe de yürüyerek gitsem 1-2 haftada bir kaç kg veririm .. neyse hayırlısı olsun napalım...biraz daha sabır..bebişler için..onlar için herşeye değer ki.....:)))
 
betülcüm maaşlh kızın çok tatlı görünüyor:)
ne güzel tatil yaramıştır inş hepinize
herşey yolunda merak etme canım
herşeyy bildiğin gibi
 
ridcım benim oğlum da 3250 doğmuştu 9. haftasında 4800 gr idi yani aynı kilodalar minnoşlarımız bende başta takıyodum zayıf falan diye şimdi hiçde takmıyom sağlıklı canım her bbeişde kilolu olmazki sende takma mayısın narin bebişleri ben sen ve ayperininki canım :)
 
selam kızlar! bakıyorum herkes dönmüş:dance: hepiniz hoşgeldiniz.. ne güsel halen mesajlaşabilmeniz...
ben sizin kadar sık giremiyorum. ama girdiğimde de okuyorum hepsini..

mesajıma yazdığınız yorumlara da teşekkürler. doktora henüz gitmedik. fıtık mı değil mi bilmiyoruz daha.. eşim dert etme diyor.süprizzzzz bakalım.. hayırlısı.. diğer aşıda gidicez.
bu arada ben rota aşısının tamamen ticari bi aşı olduğuna kanaat getirdiğimden yaptırmamaya karar verdim. başka forumlarda da okudum. sonuçta önceden bunlar yoktu. Allah korusun hasta olacağı varsa zaten olur. ve tüm hastalıklar genelde ateş kusma, ve ishalli olabilir..


kiloları da dert etmeyin bence kızlar. ben hiç takıntı yapmadım kilolarımı.. sanırım vereceğine inanmakla kafada bitiyor iş. ben hiç bir çaba sarfetmeden eski kiloma döndüm şu an. ama tabii önde göbek çıkıntım ve iri bir üst gövdem! kaldı.. göğüslerim hiç olmadığı kadar iri! kafamçokkarıştı emzirirken veriyoruz ya sonuçta.. ben 55 ile hamile kaldım, 69-70leri görüp doğuma girdim. bir aydır da 56kg. ım.. ama tabii doğumun bıraktığı izler var bedenimde.. olsun, buna da şükür.. oğluşumu sağlıkla kucağıma aldım ya!!:hooray:

hepinize sevgilera.s.
 
Doğum sonrası hepimizde düşündürücü izler bıraktı muhakkak.. Ama görünüşle ilgili kısmında aceleci davranmamalı kızlar.. Her şekilde vücut da toplanmak için zaman istiyor pek tabii..
Sevgili Rida bu tarz şeyler tamamen ticari düşüncenin insanları sömürmeye yönelik olan icatları canım, şimdilik ne yapsak zaten vücudumuzda zamanla atabileceğimiz şişliklerin hamallığını üstlenmiş durumdayız! Hem sonra yağların yakılması için nasıl bi madde (sözüm ona) kullanılıyor biliyor muyuz zayıflatır diye umduğumuz korselerin içinde, yediğimiz ve içtiğimiz herşey süte gidiyor biliyorsun, vücudun emdiği şeyler de tabii bu bakımdan öyle..
Bazı görüntülerimizi "şimdilik" bize eşlik ettiğini düşünerek görmezden gelelim kızlar; çünkü gerçekten zamanla kayboluyor. Hamilelikte toplanan sular, süt üretmek için vücudun belli bölgelerinde yağ depolanması "anneliğe merhaba evrimi"nin ne yazık ki kaçınılmaz aşamaları.. Ama seneye bu vakitler üç ayı geçirdikten sonra spor yapan tüm Mayıs anneleri "fıstık" gibi olucak bundan kimsenin şüphesi olmasınnnn....
Bunun dışında sürekli olmamak koşuluyla düz korse kullanmak tabi ki de hem karnımızın toplanması için ideal bi yardımcı, hem de iyi bi moral dopingi olabilir....
Sevgiyle kalın kızlar..
 
Takvimi bi türlü doğru dürüst oluşturamadım. Orda bana yardımcı olabilcek birileri yok muuuu yaaa
 
Son düzenleme:
bebişleriniz büyümüş maşallah. :nazar: ben önceden yoktum aranıza yeni katıldım. :teytey: benim bebişte 20 mayıs doğumlu. sezeryanla 3450 gr ve 47 cm doğdu. şimdi 5250. mama bebişi.:eek: annede süt yok.benneyaptımki dün aşımız vardı verem ve 5li karma aşısı. çok şükür problemsiz bir gece geçirdik. anne çalışıyor. bebişini çok özlüyor senağlama evet sabahları çok şeker oluyorlar. ben zorla bırakarak işe geliyorum :a015: eve gidince koklaya koklaya akşam oluyor. ne kendime bakabiliyorum ne evime :1closedeyes:
 
Son düzenleme:
arkadaşlar az önce parafinli korse araştırması yapıyordum..yorumlara filan baktım..aklıma yatar gibi oldu sipariş vermeden önce sizin de fikrinizi almak istedim..
Parafinli Korse doğum sonrası bilimum iç organ düşüklükleri Mide Böbrek-İç karın Göbek,Kalça,Basen ve Baldır yağlarını eritmede Göbek Karın ve Kasık Fıtık vakalarında bilimum ZAYIFLAMA REJİMLERİNDE KULLANILIR.!!! diyor

şu an indirimde 60 ytl+9 ytl kargo ücreti... ne yapsam alsam mı aceba..işe başlamadan iki beden incelmek istiyorum..eğer doğruysa bu korseyi her gün 8 saat kullanıyorsun ve iki ayda 2 beden inceltiyor..en az 2 lt su içmek gerekiyormuş..emziren annelerde yan etkisi yokmuş..

RIdacim ayni arastirmayi bende yaptim ,burada da bir arkadasim gecen sene turkiyeye gittiginde almis cok memnundu .Bende buna guvenip gelirken aldim.Ama su sicaklari atlatmayi bekliyorum.Cunku korseyi uzun saatler boyu giymen gerekiyor,bu sicaklarda zor okur diye duusndum.Birde sonuctan emin olmak istiyorum .KIlomu verdiriyor yoksa sadece su kaybiyla goz mu boyuyor buna bakmak lazim.O yuzden henuz kullanamya baslamadim
 
RIdacim ayni arastirmayi bende yaptim ,burada da bir arkadasim gecen sene turkiyeye gittiginde almis cok memnundu .Bende buna guvenip gelirken aldim.Ama su sicaklari atlatmayi bekliyorum.Cunku korseyi uzun saatler boyu giymen gerekiyor,bu sicaklarda zor okur diye duusndum.Birde sonuctan emin olmak istiyorum .KIlomu verdiriyor yoksa sadece su kaybiyla goz mu boyuyor buna bakmak lazim.O yuzden henuz kullanamya baslamadim

elifcim, ben biraz ebrunun; korsenin zamanında sağlık bakanlığınca yasaklandığı bilgisinden yola çıkarak biraz da eşimin işe yaramayacağını söylemesi üzerine vazgeçer gibi oldum..ama şimdi sen arkadaşının memnun kaldığını ve senin de bu korseden aldığını söylüyorsun..
CADIARZU valla benim tenime korse hiç iyi gelmiyor..kızarıklar oluşuyor ama bu terletmiyormuş sanırım..yalnız tüm vucudu kavrayacağı için sıkıntı olur üstelik kalınmış. şu yaz günlerinde hiç çekilmez..
bir umut deyip denemekte fayda var gibi geliyor bana..%90 memnuniyetten bahsediliyor..bilmem ki..kararsızım...:1no2:
elifcim sen nerden aldın fiyatı nedir..kaç beden aldın belirtirsen sevinirim..
 
kıslar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. biz tatile denis kenarına gidiyoruz kızımla :teytey: :teytey: :teytey: babası duymasın denis suyuyla tanıştırcam... :dance:bu arada hala kilolu ve çatlaklıyım. :eek:klava:nasıl girces denize bakalım...CADIARZU
 
X