Bu arada bugün KPSS sınavı vardı..
Dün ve bugün bebişi kayınvalidemlere bıraktım..Dün sorunsuz gibiydi ve sınavda çok kalmamıştım ama bugün toplam 4 saat emanet ettiğim bebeği kayınvalidem perişan etmiş..Bebek her emdiğinde kusuyor..Bütün pencereleri açıp bebeği uyutmaya çalışmışlar cereyanlı koridorlarda gezdirmişler..Eve bir geldim her pencere açık..Emziriyorum hiç kusmayan çocuk kusuyor..Altını alıyorum kusuyor..Deli oldum resmen..Birde benim görümce tutturdu bana hiç gelmiyorsunuz sizin için hazırlık yaptım diye..Bizi zorla evine kadar sürükledi orada da kustu bebek..
Yani bir insan 3 çocuk büyütüpte bebek bakmak konusunda bu kadar yeteneksiz olabilir mi?? Birde bana "bebeği bahane edip sınava girmemezlik yapma biz bakarız bebeğe" falan deyip durdular..
Ayrıca artık iyice anladım ki onların nazarı değiyor bana ve bebeğime..Nasıl gözle bakıyorlarsa artık..Her karşılaşmamızda kötü birşey yaşamadan dönmüyoruz..Artık onlarla görüşmek bile gelmiyor içimden..Resmen sütüm geç geldi bugün üzüntüden..Hepsini bir güzel evire çevire dövmek ve alabildiğine küfür etmek geliyor içimden kendimi zor tutuyorum.klava:. Allah bana nasıl bir sabır veriyor anlamış değilim..
Onların yüzünden düzgün giden işimden oldum..Şimdi bir yerlere girebileyim diye beni zorla sınava sokuyorlar hadi onuda geçtim ufacık bebeğe bakmayı bile beceremiyorlar..Allah kimseyi böyle sorumsuz insanlarla karşılaştırmasın..
Eşimde sinir etti beni bugün, üzerime doğru dürüst giyecek birşeyim yok diye güya alışverişe çıktık, benim beğendiğim hiçbirşeyi beğenmedi..Neymiş kapalı bir şey alacakmışım..Onunla alışverişe çıkanda kabahat zaten!!! Hiçbirşey almadan geldim bende !
kızlar lütfen aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz yazın. bana hiç cevap yazan olmadı
Selam kızlar
Ya kızlar inanamıyorum biz 5 kardeşiz annem birkere dahi bize kullanılmış birşey giydirmedi üstüne üstlük bayramdı seyrandı herbirimizi ayrı ayrı giydirip çıkarırdı ki zamanında şimdiki kadar tekstil ürünleri ucuzda değilmiş...insanlar insanlar insanlar kim ne derse desin arkadaşlar yabancı insanla anlaşmak çoooook zor ...bunu şunun için diyorum eşim diyor ki, bizimkilerin bir lafı vardır çocuğun yediği helal giydiği haram mışş mışş ne alaka arkadaşş değil mi mantık buymuş...giydiği kıyafetler bir ay sonra olmuyor ya o bakımdan e pes diyorum başka birşey demiyorum yani.....
Gizemcim cnmmm kolik müziklerinden sonra rahatladım cnm artık daha rahat çok şükür, birde ıhlamur çayı içiyorum kendim demliyorum gerçekten çok faydasını gördüm bebeğim gaz sancısını bile çekmiyor nerdeyse tavsiye ederim gerçekten çok sakinleştiriyor...
Kızlar öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi....
kızlar lütfen aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz yazın. bana hiç cevap yazan olmadı
kızlar tesekkur cevap yazdıgınızyerimseniben için
herkes birsey soyluyor insanın kafası karışıyor bende aşı konusunda ne yapacagımı bilemedim saglık ocagında mı?yoksa kendim mi alayım diye herhalde kendim alacam ne olur olmaz dimi?kafamçokkarıştı
Bu arada siz bebişlerinizi ne tarafa yatıroyırsunuz?benimki kesinlikle dik yatmak istemiyor hep yan yatacak kafası uzayıp gidecek valla:)ileride koca kafalı diye dalga gecerler oglumla
selam kızlar emziklerden bahsetmişsiniz benimde sorunum var bu konuda oglum beni emzik gibi kullanıyor devamlı memede durmak istiyor uyudumu biraz rahatlıyorum cesitli emzikler denedim ama almıyor bana en son bakkal emziği onerdiler o ne?diyebilrsiniz çünkü ben dedim eeski moda emziklermiş yaa bizim bebekliğimizde kullandıgımız türdan herhalde bircok yerde bulunmuyor ancak küçük mahallelerde ve köylerde bulunuyormus bulan 5-10 tana alıyormuş bana biraz sacma geldi ama bu kadar marka var biri akıl edip onlar gibi çıkaramıyormu o da ayrı bir konu. ben çaresizlik bu emziklereden bulmaya calışacam
kızlar kusuruma bakmayın 2 gündür öldüm öldüm ddirildim.ömrümün 10 yılı gitti desem yeridir.perşembe günü gece uyumadığım için sabah eşimi gmderdikten sonra biraz yatmıştım.kalktım kızın d vitamini ilacını vereyim die.elma yağı şişesini almışım kızımın yüzüne gözüne ve bi miktarda ağzına gitti.hemen eşimi aradım geldi hastaneye götürdük.midesini yıkadılar yavrumu ve içinde çopk etken madde var die bizi erzuruma sevk ettiler.ben ambulansla eşim kendi arabamızla gitti ve inanamazsınız eşim bizden önce erzuruma vardı.devlet hastanesi çok pis olduğu için özel hastaneye yatırdık yavrumu.1 gün kaldı.eve geldik dün yeni yazabiliyorum.çok korktu kızım o yüzden kucaktan inmek istemiyo.cd meselesini hemen halldeicem arkadaşlar.
Ebrucum bizde saf zeytinyagi kendi zeytinligimiz ildugu icin hep bulunur ama dedigim gibi birise yaramadi.mustela nin kopuk seklinde sampuani bu kullandigim eczanelerde var.Ilk kullanimda ise yaradi gibi gorunuyor.Bizde evden taragimizi getirmemisiz burada ayrica almak istemedim .Tarak olarak ne kullaniyorum biliyor musun kendi allik fircami buyuk ve yumusak oldugundan cildine zarar veermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?