- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
Canım eğer çok ağlamasından rahatsızsan bir doktora götür gaz sancısı haricinde bir sorun varmı öğrenmeye çalış..Eğer kolikse ona yapılacak pek birşey yok..Benim oğluşta akşamları huysuzlanıyo biraz..Gaz konusuna gelince daha önce linkler vermiştim uzman tvden o masajları bebeğine yapmaya çalış..Bebekler ağladıkça daha çok hava yutarmış ve bu nedenle daha çok ağlarlarmış..Ben oğlum ağlamaya başlayınca hemen meme veriyorum..Bazen almak istemiyor o zaman masaj yapıyorum..Tekrar emziriyorum..Emerken uyuyor..Birde kolik için müzikler var Buzuki Orhan diye internetten indirebiliyorsun..Altını değiştirebilirsin, banyo yaptırabilirsin, ayağında yada kucağında sallayarak uyutabilirsin..Bunlar benim yaptıklarım..İnşallah işine yarar..
kızlar kusuruma bakmayın 2 gündür öldüm öldüm ddirildim.ömrümün 10 yılı gitti desem yeridir.perşembe günü gece uyumadığım için sabah eşimi gmderdikten sonra biraz yatmıştım.kalktım kızın d vitamini ilacını vereyim die.elma yağı şişesini almışım kızımın yüzüne gözüne ve bi miktarda ağzına gitti.hemen eşimi aradım geldi hastaneye götürdük.midesini yıkadılar yavrumu ve içinde çopk etken madde var die bizi erzuruma sevk ettiler.ben ambulansla eşim kendi arabamızla gitti ve inanamazsınız eşim bizden önce erzuruma vardı.devlet hastanesi çok pis olduğu için özel hastaneye yatırdık yavrumu.1 gün kaldı.eve geldik dün yeni yazabiliyorum.çok korktu kızım o yüzden kucaktan inmek istemiyo.cd meselesini hemen halldeicem arkadaşlar.
kızlar kusuruma bakmayın 2 gündür öldüm öldüm ddirildim.ömrümün 10 yılı gitti desem yeridir.perşembe günü gece uyumadığım için sabah eşimi gmderdikten sonra biraz yatmıştım.kalktım kızın d vitamini ilacını vereyim die.elma yağı şişesini almışım kızımın yüzüne gözüne ve bi miktarda ağzına gitti.hemen eşimi aradım geldi hastaneye götürdük.midesini yıkadılar yavrumu ve içinde çopk etken madde var die bizi erzuruma sevk ettiler.ben ambulansla eşim kendi arabamızla gitti ve inanamazsınız eşim bizden önce erzuruma vardı.devlet hastanesi çok pis olduğu için özel hastaneye yatırdık yavrumu.1 gün kaldı.eve geldik dün yeni yazabiliyorum.çok korktu kızım o yüzden kucaktan inmek istemiyo.cd meselesini hemen halldeicem arkadaşlar.
Mercancım cnm söylediğin gibi bir müzik seti muhtemelen kimsede yoktur...Bizde onu şu şekilde hallettik : bilgisayara yüklersen oradan dinlettiğinde ses kalitesi daha iyi oluyor birde öyle dene bakalım inşallah işe yarar...Betulcum cok gecmis olsun.Sen bunlari yasamisken hic kusura bakilir mi? Insallah hersey yolundadir simdi.Arkadaslar ben cd yi aldim ama cd yi almaka bir ise yaramiyor onemli olan cok iyi bir cd calarin olmasi.Annemlerde kucuk bir cd calar var sesleri cok net duymadigi icin kayra aglamaya devam ediyor ve bizde yine sac kurutma makinesine geri donuyoruz.Zaten cd nin uzerinde yaziyor bunu ya home thetare sistemle yada profesyonel bir muzik setiyle dinletin diye seslerin tek tek verildigi bir sistem yani.Oyle bir sistemde kac kiside bulunur bilmem