merhaba arkadaşlar salı günü belim tutuldu aldığım kilolara vücudum artık dayanamadı yamuldum resmen ALLAHTAN hareket edebiliyorum yürüyorum oğlumu kaldıramıyorum annem yanımda yatıyo ağlayınca yanıma veriyo emziriyorum yattığım yerden.dr gitmedim biliyorum 2 yerde fıtığım var kilo ver dicek kas gevşetici iğne vercek emzirdiğim içinm iğne vurunmak istemedim.
bugün oğlumun 2.hepatit aşısını yaptırdık annem ve mahmudla gittik yamuk yamuk yürüyordum herkes bana bakıyodu napim başka götürecek kimse yoktu mecbur kaldım gitmeye eşimde burda yok biliyorsunuz annemde öyle gözü açık biri değildir gölgesinden korkar taksiye binip gittik.
gülşah bütün arkadaşlar sana yardımcı olmaya çalışmışlar hepsninde söyledikleri doğru eee nede olsa onlarda tecrubeli anne sınıfına girdiler artık herşeyi yaşayarak öğreniyoruz işte...
Kızlar bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim...Bizim bugün kırkımız çıktı...önce ben gusul abdesti aldım sonra kızıma aldırdım...Bundan başka birşey yapılıyormu bilmiyorum...
nazecim benimde bilgim yok canım olan varsa anlatsın öğrenelim kırkımıza 13 gün var daha murgızcım canım dediğim kremi aldınmı merak ettim
yok yarencim almadım internetten araştırdım bulamadım öyle bir pomat ismini bidaha yazarmısın rica etsem
yarencim hala yara ya geçmedi korkuyom bu geçse tekrar yenileri çıkacak bugün 46 gündür gögüs ucu yarasıyla mücadele ediyorum:çok üzgünüm: canım başka önerin varsada yazrmısınŞeniz
yok yarencim almadım internetten araştırdım bulamadım öyle bir pomat ismini bidaha yazarmısın rica etsem
yarencim hala yara ya geçmedi korkuyom bu geçse tekrar yenileri çıkacak bugün 46 gündür gögüs ucu yarasıyla mücadele ediyorum:çok üzgünüm: canım başka önerin varsada yazrmısınŞeniz
yazarım canım kremin üstünde yazanın aynısını yazıyorum MUNI-X M canım 15 gün kullandım bidaha gerek kalmadı şuan hiç acımıyor 30 gün oldu bebiş olalı inşallah faydasını görürsün arkadaşımyok yarencim almadım internetten araştırdım bulamadım öyle bir pomat ismini bidaha yazarmısın rica etsem
mercancığım iyi yolculuklar sana. bi bakmaya uğradım kaç gündür yoktum sende gidiyormuşsun. bende şimdi çıkıp oğluşu yıkayıp yatırıcam.hangi semtte durucaksın? yakınımamı geliceksin bakalım:))
Kardelencim ben suan turkiyedeyim.ben sislideyim sen nerdesin?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?