kızlar gündüz bebeğinizi uyanık tutmak için neler yapıyorsunuz?benimki 2 gündür gündüz uyuyor gece nöbete kaldırıyor beni gece 1-4 nöbeti ölecem yorgunluktan babada burda yok biliyorsunuz mahmud uyanmasın diye merti susturmaya çalışıyorum uyuyo 2dk mızırdanıyo uyanıyo.bi kaç kez uzanıp emzirdim yanımda uyuyor yerine koyunca uyanıyor.siz neler yapıyorsunuz?
kızlar şu klasik emzikler varya meme ucu gibi kauçuk olanlar bebekler onları daha iyi emiyorlarmış bugün bitane alıcam onlardan.nazecim sende bi dene bence.ben 2 tane emzik almıştım biri anne memesi gibiymiş neyse bisürrü para verdim onu hiç almadı bide damaklı silikon aldım onu nadir alıyo.ikisinide büyük oğlum emiyo hiç emzik almayan çocuk kardeşi doğunca emzikçi oldu
peki mercancım bitki çayı hakkında bişiy diyolarmı drlar?
bizim dr verme dedi bazıları verin diyor bazıları vermeyin diyor buarada
Merhaba arkadaşlar..
Size bişey sormak istiyorum oğlumun yüzünde pişiğe benzer birşeyler oluştu..Yani küçük küçük sivilce gibi şeyler..Ne olduğunu anlayamadım..Bir anda başladı ve ellerini çok fazla yüzüne götürdüğü için arttı.. Sizin bebişlerdede var mı bu sorun?? Acaba sıcaktan mı oldu..Anlayamadım..:uhm: Haftaya aşımız ve kontrolümüz var acaba o zamana kadar beklesem ve o zaman doktora sorsam çok beklemiş olurmuyum diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?