Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle allh kavuştursun canım sanada ayperinede
benim annemi bırakmaya niyetim yok
haftaya birlikte izmire döncez
eşimi çokkkkkk özleyecem ama annemsiz çoçouğa bakamıyorum annem susuturuyo annem ilgieniyor hep ben sadece besliyorum şimdilika.s
canım 7910.org diye bir site var ing ordan yaptım aynı gebelik takvimi yapar gibi doğum gününü yazıyon istediğin takvimi seçiyon iki pencere var ikinci pencerede bir kısmı kopyalıyosun şöyle bir kısım(ikinci kısım)
http://ticker.7910.org/as1cCtR0g410030MDA4MWR8MDAwMDI2NjdkfG-wbHVtIGFyZGFtIA.gif
kontrol panelinden detay bilgilerinize giriyosun en alttaki kilo boy cetveline yapıştırıyosyn
slm tatlı anneler...bizde dün hapatit b aşısını yaptırdık oğluma...4 kilo olmuş minik kuşum :) gayet iyi yarıyormuş sütüm Allaha şükür..tek göğüsle üstelik..sol göğsüm indi 10. gün bir anda ne oldu anlayamadım..süt geliyor ama oğlum çenesini çok çalıştırmak zorunda kalıyor işte o zaman kızıyor bana..pompa kullanıyorum o da canım yanıyor..ne yapcam bilmiyorum dr emzir diyor ama ne çile çekiyorum bilmiyor sanki ben istemiyorum tekrar yerine gelsin göğsüm..işte böyle yuvarlanıp gidiyoruz..kırkımız çıkana kadar annemdeyim bende yoksa uyumak mümkün değil nöbetleşe bakıyoruz afacana..babamız uykuya düşkün olduğu için yardımını göremiyoruz..bende sık boğaz etmiyorum ne yapayım..onun en güzel zamanlarını kaçırması kocamın kaybı :)))
Yasemncim maalesef mercan krese gitmiyor.Ben de istiyorum ama burada danistigim bir kac uzman tavsiye etmedi.Kardesi dogmadan once olsa olurmus.Simdi evden ,anneden uzaklastirildigini duusunup bunu yeni bebege baglayabilir ve okula gitmek istemez .Sonrasinda da butun okul hayatindan da soguyabilir dediler.inan cok zor oluyor.MESela mercan hic emzik almamisti simdi kayrayla basladi ikiisnde de bir emzik.Bende yaptiklarina fazla ses cikarmiyorum kalici olmasin diye sonra bikip vazgeciyor ama bende mahvoluyorum.
Aslinda annem beraberinde turkiyeye goturmek istedi ama ayni neden den yollayamadim.Aksam esimin geliisni dort gozle bekliyorum ,biraz nefes almis oluyorum.Gerci onada aciyorum .Butun gun yorul sonra eve gel cocuk bak kafamçokkarıştı Allah sana da kolaylik versin.N e kadar daha annenin yanindasin?