Sabah 9:00'da doğum yapacağım arkadaşlar.. N'olur bana dua edin.. Biraz heyecanlıyım ve korkuyorum..[/QUOTE
inş şimdi sağlıkla kucağına almışsındır yavrunu allah analı bablı büyütsün
sanada geçmiş olsun
Yasemincim dikisleri niye aliyorlar ki :uhm: Kizlar hepiniiznkini aliyorlar mi? Bizde alinmiyor.Herseye dayanirimda dikis alinmasini icim kaldirmiyor.Kolay gelsin yasemin insallah acimaz
sevdecim benim oğlum uyanmıyor uyandıramıyorum sen nasıl uyandırıyorsun kızlaarrr sizde biliyorsanız söyleyin oğlumu uyandıramıyorum ayaklarını gıdıklıyorum yüzüne dokunuyorum yok uyanmıyor.
mercancım evet yaa yavrun aç aç ağlarken dayanması zor ama ilerde onun sağlığı için diye düşün bende kan alınırken çığlıklarını duyarken sağlığı için diyordum ama göğüslerim nasıl sızlıyodu .) dikişlerin başı ve sonundaki ipleri kesip çekiyorlar benim ilkimde öyleydi sanıırm buda öyle olcak
kızlar yaaa moralim baya bozulmaya başladı oğlumun küvezden çıkmaması için sütümü sağıp biberonla verdim biberonla vermek zorunda kaldık 2 saatte bir verdik çıkarıp emzirseydim baya bir vakit kaybı yaşıcaktık belki bugün bile çıkamıcaktık hastaneden biberonun kolaylığına baya alışmış memeyi almak istemiyor memeyle kavga ediyo resmen yaa sütümde var napcaö bilmiyorum memeye nasıl alışacaksenağlama
canım dualarım seninle olacak canım inş sende sağ sağlim kavuşacan yavruna ve inş normal doğumla olacak doğumunah ebrucum bakalım benimde kaldı son 1 gün yarın da bitti mi kızımla kavuşcaz.belki yarında olabilir sabah hastaneyi arayacağım eğer drum izinden döndü ise yarın gidicem.yani kızlar eğer yarın benden haber alamazsanız bilin ki doğuma girdim ve sizden dua bekliyor olacağım.dualarınızı eksik etmeyin oldu mu?çok ihtiyacım olacak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?