2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar.. benimde doğumum allahın izniyle 30 mayıs:) allah herkese sağlıklı evlatlar versin.

:çok üzgünüm:Murgiz' cim geçmiş olsun canım yaa.. Şimdi gördüm yazdıklarını, üzüldüm..
Canım bak her lekelenmenin öncesinde bi yorgunluk atlattığını yazılarından anımsıyorum.. O zaman bu da gösteriyor ki sen kendini günlük koşuşturmaların mümkün olduğunca gerisinde tutucaksın, en azından 3 ayı tamamlayana kadar pasif bir program belirleyip ona göre davransan diyorum.. Bu konuda stresini çok iyi anlıyorum canım; ama biliyorsun ki yorulmadığın süre içinde çok iyisin..
Lütfen üzülme, az kaldı canım; doktorunla diyaloğunu sıkı tut olur mu.. İyi haberlerini yarın alabilmeyi umuyorum.. İyi geceler.....a.s.

selamlar.. benimde doğumum allahın izniyle 30 mayıs:) allah herkese sağlıklı evlatlar versin.

a.s.Hoşgeldin canım; aramızda olmana sevindim.. Bizler uzun bir zamandır sohbet ve paylaşımlarımızı epey koyulaştırdık.:dance: Umarım sen de bunun içinde yeralır ve kendini yalnız hissetmeden bu zor, ama keyifli yönleri de olan dönemi sağlıcakla atlatırsın. Sevgiler..

Murgizcim demek ki hiç hareket etmeden yatman gerekiyor senin..Canım rapor al ve ayaklarının altına yastık koyup bütün gün yat..Biraz sıkıcıdır ama kitap okursun arada uyursun, yada tv izlersin.. Kendini yorma ve ayakta kalma..Ben bir hafta yattım öylece canım ya..Bak annende yakınındaymış o sana yardımcı olur ev işlerinde yemeklerde falan..

kayracım çok teşekküe ederim canım şu anda hiç bişiyim yok o yazdığımda bi kere gördüm okadar çok şükür ,evet canım ne zaman evden çıksam öyle oluyo ,,tek yolu dinlenmek bende öyle yapıyom hiç kalkmıyom yerimden haftaya rapor alaCam sonrada zaten 12.hafta bitiyo bakalım nolacak,,üzülmüyom canım meraketme sanki alıştım bu duruma tamam tehlike var ama 3 haaftadır sanki saat gibi ya çarşamba ya perşembe günleri oluyo kanamada değil lekelenme çok şükür bebekte canlı,,dinleniyomda artık gerisi allaha kalmış allahım bebelerimizi sağlıklı hayırlıysa kazasız belasız bize ver

ebru canım sağol canım valla hiç kalkmadan yatıyom dur ayağımada yastık koyayım ..sırnaşık şey tamam koydum ,,,evet annem burda pazartesi gidiyo ama ((sağolsun bi haftadır tüm işlerimi yemeklerimi yaptı .artık haftayada başımızın çaresine bakcaz belki görümcemi çağırırım yada hep dışardan yeriz napalım bebeğim iyi olsunda BAŞKA BİŞİY UMRUMDA DEĞİL VALLA:tomato:

:bbo:Bulantılarınız ne durumda kızlar yaa; bugün annemlerde ne yediysem burnumdan çıktı..! Kendimi o kadar bitkin ve mutsuz hissediyorum ki, kimbilir bu sözcükleri hepinize daha önceden kaç defa yazmışımdır.. Benim gibi olan kaldı mı, merak ediyorum!kafamçokkarıştı

Benim oğlum BARTU 06 mayıs2007 de doğdu sizinkilerin abisi olacak.Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

Kayracım benim bulantılarım hafifledi biraz ama hala ara ara oluyor ..Bende kendimi mutsuz hissediyorum canım merak etme ama sıkma da canını..Geçecek İnşallah..Ne yapalım bizimde hamileliğimiz böyle geçecek galiba..:çok üzgünüm:

Murgizcim,

Bugün düşündüm düşündüm de hepimiz aslında yalnızız hayatta..Yani insanın eşi bile bir yere kadar.. Belki de kadınları hayata bağlayan tek şey kendi parçaları olan çocukları. Çünkü yalnızca çocuklar gerçekten tertemiz ve çıkarsız bir sevgiyle annelerini seviyorlar, onlara bağlanıyorlar..O yüzden canım bebişine iyi bak gerisini boşver gitsin..

off ya canım geçmiş olsun,az kaldı bir iki haftaya kadar biter canım bu aradA sende sık sık az az kuru katı gıdalar tüketmeye bak canım hiç de korkma bebeğin senden beslenir.bana drum ilk zamanlardan dedi ilk 4 ay iştahsızlık olabilir bulantı olabilir korkma önemli değil ,,beslenme 4 aydan sonra çok önemli dedi

haklısın ebrucum inanki dediğin gibi artık kendimi daha az yalnız hissediyom bebeğim karnımda oldu olalı,şimdiden çok önemli hayatımda doğunca nasıl değerli olacak,,:uhm:

Herkese güzel günler.. Biz bugün itibarıyla tam 10 haftalık olduk. Az önce baktım da nerdeyse 1 aydır yaşadıklarımızı paylaşmışız kızlar; bazen çekilerimizisenağlama, bazen kontrol sonrası sevinçlerimizi:dance:, bazen endişelerimizi:1no2:.... İlk 3 ay çok önemli ve riskli bilinir ya farkında mısınız, biz yavaş yavaş bu etabı da tamamlamak üzreyiz.. Şimdi önümüzde yeni randevuların heyecanlı bekleyişi var. Bunu da liste yapalım mı? Mesela ben Kasım' ın 17' sinde gideceğim. Ve önceki deneyimimden de bildiğim kadarıyla bu defa hepimiz şok geçireceğiz; şutarafagittiçünkü ana hatlarıyla bebişlerimizi ilk defa görme fırsatımız olucak.. Hareket ettiğini, ellerini, ayaklarını, gövdesini,başını, kollarını... O kadar büyümüş olucak ki bu karşılaşma sonrası inşallah bir aksilik de olmazsa hiçbirimizde,
büyülenmiş gibi evlerimize döneceğiz, kimbilir bu sayfaları nasıl güzel cümlelerle dolduracağız.. Bu arada "hamilelik günlüğü" tutan var mı? Ben tutuyorum.. Ve hepinize muhakkak öneriyorum.. Bu yalnızca kontroller sonrasında hislerinizi kaleme aldığınız basit bir günlük o kadar .Sonradan okuması çok ama çok güzel oluyor, o günlerin şimdi şikayet ettiğimiz yönleri bile insanın damağında değişik tatlar bırakıyor..
Hadi kızlar randevu listemizi oluşturalım...

ALİN............... 17 Kasım

Canım ben 27.09.2007 tarihinde tahlillerimi yaptırdığımda 7+1 dik..Şimdi üstüne 4 hafta daha eklersen hımmmm du bakim heh 11 haftalık falan olcas..Sanırım bende gelecek hafta falan özel bir doktor ayarlayıp bebişimi bu sefer adam gibi görebilcem ultrasonda..

Açıkçası ben hamilelik günlüğü tutmuyorum zira hamileliğim başları pek hoş geçmedi. Sonradan yine bunları okudukça hatırlamak pek hoş olmaz..( Mesela 10.10.2007 Sevgili günlük bugün bütün gün klozetin başında bekledim, sürekli çıkardım, çok fenayım :))) gibi şeyler okumak istemiyorum..Üstelik hamilelik nedeniyle psikolojimde hafiften bozulduğundan günlüğe güzel birşeyler yazamazdım heralde..Daha ziyade "iyi bir anne olacakmıyım? bebişim sağlıklı doğacak mı, Allahım şu bulantılar bitsin" gibi kaygılarımı yazardım sanırım..Okudukça bozulan psikolojim daha bir bozulurdu..O yüzden günlük tutmuyorum :)) İşin iyi tarafı hafızam da pek kuvvetli değil çok unutkanım..Daha önce yaşadığım kötü şeyleri nedense kendimi zorlasamda hatırlayamam..Günlük tutsam bunları hatırlamak durumunda kalırım..Hem benim günlüğüm günlük olmaktan çıkıp bir süre sonra romanada dönebilir :))) Yaz yaz bitmez :)) Ama hamileliği güzel geçen güzel başlayan tüm arkadaşlara tavsiye ederim..Okudukça mutlu olacaksanız tutmanızda fayda var..Güzel bir hatıra olur ..

Ben ultrason görüntülerinden başlayarak bebiş için bir fotoğraf albümü yapmayı planlıyorum Allah nasip ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…