merhaba kızlar
birkaç gündür yokum ve bundan sonrada uzun süre olamıycam. izne ayrıldıktan sonra baktım olmuyo eşimin yanına geldim.:dance: eeee onda da internet yok giremiyorum nete.
şu an arkadaşlardayız ve bende fırsat bulmuşken sizlere hoçakalın diyeyim dedim:a015:. artık yaz sonuna kadar dönmem heralde ev. ailemin yanına giderim burdan.:teytey: neyse mayıs anneleri allah hepinize kolay bir doğum ve sağlıklı bebişler nasip etsinhoşçakalın:a015:
ayperincim şekercim sağolun Şenizbence bu üşütme değil kaburga batıyo herhalde gögüs altımdaki kaburga fena ağrıyo herhalde
ayperincim canım bak yarın haber vermede geç kalma valla çatlarım meraktan
canım inş iyi olacak hiç tedirgin olma
mercanda perşembe gün alcak tabi bugün acil olarak gitmediyse sabah okudunmu bilmiyom sancısı çoktu
nazede bence hastaneye yattı doğuma kadar
böyle yani canım siz üçünüz ilk doğuracaksınız herhalde kimse süpriz yapmazsa
sağlıkla gelsinde bebişlerrr tek dileğimiz bu:teselli:
kızlar mrbb
bende bugün az dolaştım:)
kardelencim gözün aydın senin bebişde dönmüş sevindim hadi hayırlısı
hamiyetcim sanada hoşçakal geç geldinm erken gittin
ebrucum kendini yorma ev işleriyle canım dün geceden beri benimde sol gögsümde çok fena bi ağrı var gülünce nefes alınca bilem ağrıyo
şekercim yatağı aldığın yerdden alsaydın yatağı internettenmi almıştın yatağı aynı sitede uygun bi döşekte arayabilirsin
ben bebeler sarayından aldım park yatağıda döşegide gayet güzel ölçüleri uygunsa ondan al
üzerinize afiyet :1rolleyes:
lavabodan çıktıktan sonra hafif ağrılarım oldu bu akşam..idrar yollarımda iltihap mı var aceba..bazen geceleri regl sancısı gbi oluyor..gün içinde pek olmuyor..
kardelencim bendede oldu bi kaç kere adet sancısı gii bence yalancı doğum sancısı olabilir asıl korkmamız gereken sertlemelerin çok olması
sertleşmelerin 1 saatte 4 defa olmaması lazım
ridacım boooool su iç inş enfeksiyon olmadın devam ederse dra gitmen gerekebilir dikkat et gerçmiş olsun
Selam kıslar,
Son bi kaç gündür yine aranızdan ayrılmak zorunda kaldım.. Sağlık sorunları yüzünden haftasonum kelimenin tek anlamıyla inanılmaz üzücüydü! Annem çok ağır bi ağrı nöbeti (başağrısı) geçirdi.. Doğrusu bu sıkıntılardan hala bile kurtulabilmiş değiliz.. İçimde olan tek şeyse bunları satırlara dökmek ve belki de böylece biraz olsun rahatlıyabilmek.. Çok ama çok mutsuzum şimdi!!!!!!!!
Bunun dışında dün kontrolümüz vardı.. Tabi haliyle tansiyonum sınırın üstünde çıktı, bacaklarımda şişlikler oluşması doktoru endişelendirdi.. 3 günü kapsıyan bi ilaç kullanıp şişliklerin durumuna bakılıcak ve ardından belki de idrar tahlili filan sözkonusu olucak. Yani ne sıkıntı aranırsa bende tümü de mevcut şu aralar! Tek tesellim bebişimin sağlığının yerinde olması ;kıslar minik kuşum tam 2544 gr olmuş, pek çok bakımdan 35 hafta kadar görünüyor.. Gerçekten anlatamıyacağım üzüntülerle nefes almaya çalıştığım her an aklıma bunları ve onun o şirin hallerini, oğlumun kardeşini izlerken yüzündeki tebessümlerini getirmeye çalışıyorum..
Hepinizi de tek tek kucaklıyorum.. Lütfen annem için dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
İyi ve en başta sağlıklı geceler dileğiyle..
Selam kıslar,
Son bi kaç gündür yine aranızdan ayrılmak zorunda kaldım.. Sağlık sorunları yüzünden haftasonum kelimenin tek anlamıyla inanılmaz üzücüydü! Annem çok ağır bi ağrı nöbeti (başağrısı) geçirdi.. Doğrusu bu sıkıntılardan hala bile kurtulabilmiş değiliz.. İçimde olan tek şeyse bunları satırlara dökmek ve belki de böylece biraz olsun rahatlıyabilmek.. Çok ama çok mutsuzum şimdi!!!!!!!!
Bunun dışında dün kontrolümüz vardı.. Tabi haliyle tansiyonum sınırın üstünde çıktı, bacaklarımda şişlikler oluşması doktoru endişelendirdi.. 3 günü kapsıyan bi ilaç kullanıp şişliklerin durumuna bakılıcak ve ardından belki de idrar tahlili filan sözkonusu olucak. Yani ne sıkıntı aranırsa bende tümü de mevcut şu aralar! Tek tesellim bebişimin sağlığının yerinde olması ;kıslar minik kuşum tam 2544 gr olmuş, pek çok bakımdan 35 hafta kadar görünüyor.. Gerçekten anlatamıyacağım üzüntülerle nefes almaya çalıştığım her an aklıma bunları ve onun o şirin hallerini, oğlumun kardeşini izlerken yüzündeki tebessümlerini getirmeye çalışıyorum..
Hepinizi de tek tek kucaklıyorum.. Lütfen annem için dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
kayracıım allah şifa versin annene ve sana.benimde dünden beri gribim var.üstüne üstlük sabah 5 te sancı ile uyandım şimdi iiyim ama çok korktum.
ya kızlar bişi sorcam hani bu nişan diolarya nasıl bişey acaba tecrübeli var mı aramızda.çok mu az mı geliyo.
canım başka şubeleri var ama bende şehitliktekinden almıştım orda yoksa diğerlerinde yoktr zatengizemciğim bahsettiğin bebeler sarayı şehitliğin orda değil mi? ben birtek onu biliyorum da
kayraalincim çok geçmiş olsun annene dualarımız annenle canım son zamanların fazla stres yapma emi bebeğini düşün canım kendine iyi bak ŞenizSelam kıslar,
murgiz benim sancılarım var şuan ve yarım saatte bir gelmeye başladı.canıma okuyo kız şuanda.dinleniyorum inşallah yalancıdırda geçer gider yoksa ilk mayıs annesi ben olucam galiba
sağol murgizcim inşallah dediğin gibi olur.bencede erken gelmesin zamanında gelsinler.
sertleşme var murgizcim ama şimdilik sancılarım hafifledi.yalancıydılar herhalde.
iiyim şimdilik bakalım kız sakinleşti.yerinde durmaya niyetli. herhalde sırasını beklicek.sen normal mi sezeryan mı istiyosun murgiz?