2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kardelencim bendede oldu bi kaç kere adet sancısı gii bence yalancı doğum sancısı olabilir asıl korkmamız gereken sertlemelerin çok olması
sertleşmelerin 1 saatte 4 defa olmaması lazım
ridacım boooool su iç inş enfeksiyon olmadın devam ederse dra gitmen gerekebilir dikkat et gerçmiş olsun

:a015:eşinin yanında olmana sevindim..Allah sana da hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip etsin...kendine iyi bak arada bir nete girdiğinde bizi haberdar etmeyi unutma..

aman hastalanmada canım..kaburga batması normal..benimde ara ara oluyor ,sonra geçiyor
artık yarın olsun bakalım,napıcaksam:a015: geçengüne göre daha iyiyim Allahtan,yatıştım biraz..yarın haber veririm canım..:içelim:
mercanın mesajını okudum,ağrı cok olmuş,şimdi neoldu acaba:uhm:
Heran bir haber gelebilir vallahii,inş iyi haberler gelir :sm_confused:

ebrucum gizemcim üşütmemeye dikkat edin..ikinize de geçmiş olsun..

üzerinize afiyet :1rolleyes:
lavabodan çıktıktan sonra hafif ağrılarım oldu bu akşam..idrar yollarımda iltihap mı var aceba..bazen geceleri regl sancısı gbi oluyor..gün içinde pek olmuyor..

Ridacığım,ara ara benimde garip sancım oluyor,bende regl sancısına benzetiyorum..normalmiş..endişelenme sakın :sm_confused: ağrıların sıklıkta oluyorsa telaş etmek lazım..bolca su iç canım,idrar yolu enfek.çözümlemenin en güzel yolu...

Yalancı doğum sancısını hala anlayabilmiş değilim,geçen gün nst ye girdim,gayet normaldim,nst sonucuna bakıp dr sancın mı var dedi:sm_confused: hiçbirşey hissetmediğim halde nst de sancı cıkmış,:uhm:
sıklıkla oluyorsa endişelenmek lazımmış,yoksa normalmiş.
Sertleşme olmamasına dikkat etmek lazım..dinlenmek lazım,ayakta cok kalmakta sertleşme yapabiliyor,birde magnezyum eksikliğinden olabiliyor..

Selam kıslar,
Son bi kaç gündür yine aranızdan ayrılmak zorunda kaldım.. Sağlık sorunları yüzünden haftasonum kelimenin tek anlamıyla inanılmaz üzücüydü! Annem çok ağır bi ağrı nöbeti (başağrısı) geçirdi.. Doğrusu bu sıkıntılardan hala bile kurtulabilmiş değiliz.. İçimde olan tek şeyse bunları satırlara dökmek ve belki de böylece biraz olsun rahatlıyabilmek.. Çok ama çok mutsuzum şimdi!!!!!!!!
Bunun dışında dün kontrolümüz vardı.. Tabi haliyle tansiyonum sınırın üstünde çıktı, bacaklarımda şişlikler oluşması doktoru endişelendirdi.. 3 günü kapsıyan bi ilaç kullanıp şişliklerin durumuna bakılıcak ve ardından belki de idrar tahlili filan sözkonusu olucak. Yani ne sıkıntı aranırsa bende tümü de mevcut şu aralar! Tek tesellim bebişimin sağlığının yerinde olması ;kıslar minik kuşum tam 2544 gr olmuş, pek çok bakımdan 35 hafta kadar görünüyor.. Gerçekten anlatamıyacağım üzüntülerle nefes almaya çalıştığım her an aklıma bunları ve onun o şirin hallerini, oğlumun kardeşini izlerken yüzündeki tebessümlerini getirmeye çalışıyorum..
Hepinizi de tek tek kucaklıyorum.. Lütfen annem için dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
İyi ve en başta sağlıklı geceler dileğiyle..

canım çok büyük geçmiş olsun . Allah ım şifasınıda verir inşallah sen üzülme, dualarımız sizinle. Kendine dikkat et bak strese girmemeye çalış biliyorum annen tabi ki üzüleceksin ama şuan senin sakin olman şart be güzelim. minikkuşunda maşşallah Allah nazarlardan saklasın almış kilolarını gidiyooo :teytey:

Annene ALLAH acil şifalar versin... Kendini üzmemeye çalış sende anne oluyorsun bak bebişinde senin için böyle üzülmesini istermisin :1no2:

sümükümsü bişey diyolar ama... :sm_confused:
akıntıya benzediğini tahmin ediyorum ama daha yoğun olur herhalde...
Bu arada bu akıntı çok iğrenç bişey yakında duştan çıkmicam valla yıkamaktan bi hal oldum çok koku yapıyo sizdede öylemi :uhm:

kayracım, Acil şifalar diliyorum annene..üzülmekte haklısın ama kendini harab etme..sen de anne oluyorsun ve annelerin değeri böyle zamanlarda daha bir biliniyor..duygusallaşıyor insan..Allah acılarını göstermesin..Ayrıca, bebişinin sağlıklı olmasına da sevindim..hastalık da sağlık da biz insanlar için..tefekkür etmekte fayda var..

betülcüm(be be be) sana da geçmiş olsun.ben de nezle olmuştum yeni yeni atlatıyorum..metabolizmamız iyice zayıfladı..bol c vitamini almakta ve kendimizi sıcak tutmakta fayda var..
bizim ihtiyaçlarımızı ve bizi bizden daha iyi bilen Allaha emanet olun

kızlar günaydın bakıyorum mercan ve nazeden haber yok yine umarım ikiside iyidrler yakın zamanda aramıza dönerler
kayracım çok geçmiş olsun inş annenin ağrıları tez zamnda iyileşir
seninde şişliklerin ve tansiyonunda normale gelirde sorunsuz atlatırsın inş hamişliği canı buaradda güzel kızına maaşlhkilosu gayet güzel kendine dikkat et bizi habersiz bırakma olurmu canım:teselli:
betülcüm geçmiş olsun ya buaralar herkes patır patır dökülüyo sağ sağlim doğuralımda kızlar bu hamişlkte gitgide zor oluyo sende dikkat et canım kndine :teselli:
nişan olayınıda bilmiyom kanlı bişiymiş iştetek isteğim yakın bi zamanda görmemk
sevdecim bende akıntı çok değil ama var dr normal dedi mantardır dedi ağrı kaşıntı yapmıyosa ilaç vermek iyi değil dedi bende sık çamşır değiştiriyorum 60-90 dercede yıkayıp ütülüyorum rahatsızlık verici boyutlara ulaşmadı çok şükür yerimseniben

kayraalincim çok geçmiş olsun annene dualarımız annenle canım son zamanların fazla stres yapma emi bebeğini düşün canım kendine iyi bak Şeniz

murgiz benim sancılarım var şuan ve yarım saatte bir gelmeye başladı.canıma okuyo kız şuanda.dinleniyorum inşallah yalancıdırda geçer gider yoksa ilk mayıs annesi ben olucam galiba

canım telaşlanma drum dediki yarım saate yalancı doğum sancılarının olması normal
eğer 15 dk da iki defa olsa normal değil dedi
zaten gerçek doğum sancısında gittikçe sıklaşıyor ve 10 dk da üç kez oluyomuş ve dinlenmeyle geçmiyomuş bu sancılar
canım sen bi dinlen bakalım sıklaşırsa dra git
ama ben sıklaşacağını zannetmiyorum benimde var o şekil sancım bugün bende geldim uzandım bence normal bu ağrılar korkma inş zamanında doğuracaz bekleyin yavruşlar erken gelmeyin

iiyim şimdilik bakalım kız sakinleşti.yerinde durmaya niyetli. herhalde sırasını beklicek.sen normal mi sezeryan mı istiyosun murgiz?

ay aman dursunlarsa iki hafta daha daha ne isteriz iyi canım demekki yalancı
ay canım aslında normal yabalisem süper olur
ama bu velet sezeryandan gün alana kadar gelmezse ben bekleyemem gibime geliyo sezeryan isterim
drumda diyoki normal görünüyo şimdilik sezeryanı düşünmüyoz diye ama ben sanki sezeryana daha yakınım ama kendiliğinden gelse normal açılma falan olsa normal yaparım
sen nedüşünüyon

Arkadaşlar merhaba,

Rahatsız olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ( sizden farklı değilim, sancılar şişlikler, ağrılar tam gaz devam ediyo ) ..Kayracım annenede çok geçmiş olsun canım..İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..Sen kendini ve bebişi üzme..Hastalıkta, sağlıkta herşey biz insanlar için zaten..

Bu arada uzun bir aradan sonra bugün ilk defa hafta içi dışarıya çıktım ve adliyeye gittim..Sanırım hamileliğimin %99'unu evde geçiren tek kişi benim..Kızılaya gitmek için otobüse bindiğimde oturacak yer bulamadığım için tepesinde durduğum amca önce beni görmezden geldi..Bir durak sonrada lütfedip yer verdi..Kadının biride otobüste yer kapacağım diye az daha beni eziyordu..Niyeyse insanlar toplu taşıma araçlarında hamileleri görmemeyi tercih ediyor. (Halbuki kocaman göbüşümle farkedilmemem imkansız sengözlerimebaksanab .Bu durumda iyi ki de hamileliğim boyunca çok yoğun çalışmamışım yoksa sefil olurdum diye düşündüm.. Yalnız dikkatimi çeken başka bir şeyde erkeklerin hamile kadınlara niyeyse kadınlardan daha dikkatli bakmaları..Sanki dünyada nadir olan bir şeyi yapıyormuşumda benim haberim yokmuş gibi bir hisse kapıldım..:roflol: Ama eve gelene kadar da perişan oldum, heryerim ağrıyor toplasam 10 dk bile tutmayan bir mesafeyi yürüdüm ve nefes nefese kaldım, karnıma kalbime saatlerce koşmuşum gibi sancılar girdi..Şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum..Kalkınca belim ağrıyo..Tek tesellim çok şükür davayı kazandım ve artık bu dava için duruşmaya gitmeme gerek kalmadı :dance::dance::teytey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…