burdayız canım nereye gidebilirizki zaten kocagöbişle:roflol:aaaaa bugün kimse yokkkk ayolllllll
nerdesiniz mayıs anişleriiiiiiiiiii
Kizlar ben geldimmmmmm.Beni merak eden herkese tesekkurler....Simdilik dogurmadim ama dr gittim .Kizim donmye calisiyo ama yeri pek kalmadigindan beni bu hale sokuyormus.Yarin asil buyuk kontrol var.Ama geve uykulari bitti hayalet gibi dolasiyorum,gunduzleride hala coooookkk eksekler oldugu icin onlari tamamliyorum.Dun emzirme koltugu aldim ,birde kiizmin sifonyeri geldi.Iclerien tum kiyafetlerini yerlestirip,hast cantamizi tamamladik.gece 2ye kadar onlarla ugrastim .bugunde nevr. siparisi verdim .Yatagini kurup onu yerlesrirecegim..
ii akşamlar kıslar ben geldim iyileşir gibiyim biraz kırgınlık var ama sıkıldım yatmaktan dinlenmekten şu kasıklarındaki şiddetli ağrım olmasa dışarda gezicem bir yandanda ggeçmek bilmeyen diş ağrısı bir gün iyiyiz birgün kötü 24 saat geçmek bilmeyen diş ağrısı öldürecek beni..havada şaşkın bir yağmur yağıyo bi üneş açıyo bir bulut kaplıyo rüzgar fırtına yani nesse kıslar ben buralardayım hepinize kocaman mucuksss
selam kızlar hepinize.....
hızınıza yetişmek ne mümkün artık....
doğumlar yaklaştıkça artık muhabbetler artıyo....
önceden kimseler uğramazdı valla.....
neyse bizimde bugün kontrolümüz vardı maşallah diyeyim şuan için oğlumuzun yaramazlığından başka bi problemimiz yok ....
dr amcasını her defasında yoruyo ultrasonda ölçüm yapılırken....
ben bi oğluştan daha doğmadan laf yemeğe başladım doğduktan sonra vay halime....
hala 2 hafta öndegitmekteyiz ultrasonda.....
ve baş aşağı pozisyonunu almış artık şükürler olsun....:teytey::dance:
ama daha değişebilir dedi drumuz belli olmaz dedi....
hepinizi çok çok öpüyorum kızlar a.s.
Valla benim donlarımda hep 44 beden gizemcim..:roflol: Ama ben günlük pedlerin akıntıyı daha çok artırdığını hiç duymadım..Senelerdir kullanıyorum hiç şikayetim olmadı..Akıntımda artmadı..Ama onları kullanmadığımda iççamaşırlarım daha kötü oluyor ve çok huzursuz oluyorum..Bu arada kendini çok zorlama yürüme konusunda artık..Çünkü yorgunluk erken doğumlara sebep olabiliyo..Eğer yolda dinlenebileceğin biryerler varsa dinlene dinlene yürümen en doğrusu..Ben doğum sonrası için hiçbirşey hazırlamıyorum çok üşeniyorum niyeyse..Gelenler bi zahmet pastalarıyla gelsinler :roflol:
]
burdayız canım nereye gidebilirizki zaten kocagöbişle:roflol:
ancak komşuya gidiyorum birgünümüz daha bitti hadi hayırlısı inşallah herkes zamanında nasıl doğum yapmak istiyorsa öyle doğursun Şenizkendinize iyi bakın ara sıra girip okuyorum yazdıklarınızı hızınıza yetişemiyorum