2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Betülcüm o sancılar bendede oluyo ama doktorum 5 dk dan daha sık gelmeye başlarsa hemen hastaneye gel demişti..Bunlar doğum sancılarına hazırlık safhaları..Artık son bir ayımız kaldı ve vücut bize çekeceğimiz sancıların nasıl olacağını yavaş yavaş öğretiyo..Benim en büyük sıkıntımda bebişin hala aşağı inmemiş olması nedeniyle kaburgalarıma yaptığı baskı..Aslında bu haftalarda bebeğin aşağı doğru inmesi ve doğum pozisyonu alması gerekiyormuş ama benimki halen inmedi..Belki daha erkendir. Eğer aşağı inerse pek çok şikayetimiz bitecekmiş..

ebrucum tebrikler davanı kazanmışısın
canım ya gitgide ağırlaşıyoruz bende dün yürürke n çok zorlandım her adım attığımda mesaneme bi değişik bişiyler oluyodu ya yinede pes etmedim bayağı yürüdüm bugünde pes etmiyorum akşama doğru çıkcam yürüyerek kayınvaldemlere gitcem 20-25 dk sürüyo bakalım nolcak
ebru bu haftadan sonra başlayacakmış inmeye gebelik orgda öle yazıyodu
canım doğru toplu taşıma araçları hamişlkte tam bi eziyet yani bende pek kullanmadım evim okuluma çok yakın yürüyerek 10 dk çoğu zamanda zaten eşim bırakıyodu sabah soğuk diye
bitek oraya buraya giderken kullandım dediğin gibi görmezden geliyolar
ve bi noktaya daha katılıyorum insanlar hamilelere çok garip bakıyo kadın erkek hepsi bakıyo ya diyom acaba çokmu kötü görünüyom diye
ya kızlar cidden ağırlaştım ya hiç kalkasım yok yerimden bi yorgunluk var üstümde bunada yenilmedim kalktım buzluğa bişiyler yaptım attım yine tavsiye ederim evdeki arkadaşlar tembelliğe iyi geliyor ve tabi can sıkıntısınada

Bu arada bende de biraz akıntı var ama kokulu değil..Ben hem günlük pedlerden kullanıyorum ve hergün iç çamaşırımı değiştiriyorum..

ebrucum bence günlük pedlerden kullanma onlar dahada artırıyomuş sürekli kulllanılınca ben günde 3 kere değiştiriyorum yüksek ısıda yıkanmış ütülenmiş pamuklu çamaşırlardanhepsi kocaman:))))))))

merhaba kızlar
cidden kise yok bugün, nerdesiniz kızlaaaaaaaaaar?

ebrucuğum tebrikler davayı kazanmışsın:hooray:. umarım şikayetlerin azalırda en azından doğuma kadar rahat edersin.

bebebe canım geçmiş olsun. aman dikkat et kendine. pek bişey kalmadı artık yolun sonuna geldik sayılır. allah kolaylık versin canım.

gizemciğim ben de senin gibiyim aşağı yukarı. evden çıkınca maşallahım var gayet hızlı ve rahat yürüyorum ama dönerken olabildiğine yavaş yürüyorum. yürütmüyor oğluş. allahtan benim sancım, bel ağrım falan yok.

kayracığım annene çok geçmiş olsun canım. anne başka bişey değil mi? ama bebeğini de düşünerek daha sakin olmalısın değil mi

aaaaa bugün kimse yokkkk ayolllllll
nerdesiniz mayıs anişleriiiiiiiiiii
burdayız canım nereye gidebilirizki zaten kocagöbişle:roflol:
ancak komşuya gidiyorum birgünümüz daha bitti hadi hayırlısı inşallah herkes zamanında nasıl doğum yapmak istiyorsa öyle doğursun Şenizkendinize iyi bakın ara sıra girip okuyorum yazdıklarınızı hızınıza yetişemiyorum

Valla benim donlarımda hep 44 beden gizemcim..:roflol: Ama ben günlük pedlerin akıntıyı daha çok artırdığını hiç duymadım..Senelerdir kullanıyorum hiç şikayetim olmadı..Akıntımda artmadı..Ama onları kullanmadığımda iççamaşırlarım daha kötü oluyor ve çok huzursuz oluyorum..Bu arada kendini çok zorlama yürüme konusunda artık..Çünkü yorgunluk erken doğumlara sebep olabiliyo..Eğer yolda dinlenebileceğin biryerler varsa dinlene dinlene yürümen en doğrusu..Ben doğum sonrası için hiçbirşey hazırlamıyorum çok üşeniyorum niyeyse..Gelenler bi zahmet pastalarıyla gelsinler :roflol:

Betülcüm ben artık insanlara sinir de olamıyorum, heralde uzun süre stressli bir iş yaptıktan sonra insan artık hiçbirşeye aldırış etmemeye başlıyor..Yada hamilelikten kaynaklanan tuhaf bir huzur..Bebek doğduktan sonra geçerse demek ki hamilelikle alakalı geçmezse bende ciddi bir sorun var tatlicadiarzu Ortalarda böyle hiçbirşeye tepki vermeyen devamlı hoşgörüyle gezen bi tip olarak kalmakta istemiyorum aslında pek..Belki de artık insanları tanıdığım için olan bişeydir, herkesten herşeyi beklemediğim için de olabilir..Neyse ihtimaller çok yani sengözlerimebaksanab

şekercim çok teşekkür ederim canım..Mayıs anneleri heralde yoğun biras gelirler akşama doğru..:1rolleyes:

Kizlar ben geldimmmmmm.Beni merak eden herkese tesekkurler....Simdilik dogurmadim ama dr gittim .Kizim donmye calisiyo ama yeri pek kalmadigindan beni bu hale sokuyormus.Yarin asil buyuk kontrol var.Ama geve uykulari bitti hayalet gibi dolasiyorum,gunduzleride hala coooookkk eksekler oldugu icin onlari tamamliyorum.Dun emzirme koltugu aldim ,birde kiizmin sifonyeri geldi.Iclerien tum kiyafetlerini yerlestirip,hast cantamizi tamamladik.gece 2ye kadar onlarla ugrastim .bugunde nevr. siparisi verdim .Yatagini kurup onu yerlesrirecegim..

Kardelencim bebeisin donmus ne kadar sevindim bilemezsin...Darisi basim adiyecegim ama oyle bi sansim kalmadi sanirim...
Ebrucum davyi kazanman super bi haber canim....Turkiyede boyle bir isim olursa senin gibi guclu bir avukatim olsun isterim yerimseniben
Kayracim annene cok acil sifa diliyorum.Allah dermansiz dert vermesin.Hastaligin her turluus kotu ama senin kendini ve bebisini de dusunmen lazim.
be be becim nisan dedikleri dogum basladiginda sumukumsu bir kan geliyor ama fazla degil .Ben mercanda sancilari cektim ama inanamadim taki nisani gorene kadar ondan sonra zaten 7-8 saat sonra bebisine kavuyorsun.o zaten son isaret....

Sevdecim o akinti bende de var.Benim ki tamamen kokusuz beyaz .Gebelik org da okudugum kadariyla normalmis.Ben dr sordum gunluk ama ustu kesinlikle coton ped kullan dedi..
Murgizcim sen nasilsin /Yurusler devam desene..sana cok ozeniyorum.Yurumek benim icin artik eziyet..Zaten bi elimle kasigimi diger elimlede asagidan destek vermeden mutfaga bile gidemiyorum...
Ayperincim henuz gelmedin sanirim,aklim en cok da sende ..:uhm: N e oldu ne bitti acaba.Birazdan disariya cikacgimm (mecburen) umarim dondugumde hayirli heberlerin gelir.
Hamiyet sana d ahayirli dogumlar.....

Bayagi sey okumustum insallah kimseyi atlamadim canlarim.yarin icin bana dua edin...
Bu arada nazecim umarim sende cok cok cok iyisindir

selam kızlar hepinize.....
hızınıza yetişmek ne mümkün artık....
doğumlar yaklaştıkça artık muhabbetler artıyo....
önceden kimseler uğramazdı valla.....

neyse bizimde bugün kontrolümüz vardı maşallah diyeyim şuan için oğlumuzun yaramazlığından başka bi problemimiz yok ....
dr amcasını her defasında yoruyo ultrasonda ölçüm yapılırken....
ben bi oğluştan daha doğmadan laf yemeğe başladım doğduktan sonra vay halime....
hala 2 hafta öndegitmekteyiz ultrasonda.....
ve baş aşağı pozisyonunu almış artık şükürler olsun....:teytey::dance:
ama daha değişebilir dedi drumuz belli olmaz dedi....

hepinizi çok çok öpüyorum kızlar a.s.

ii akşamlar kıslar ben geldim iyileşir gibiyim biraz kırgınlık var ama sıkıldım yatmaktan dinlenmekten şu kasıklarındaki şiddetli ağrım olmasa dışarda gezicem bir yandanda ggeçmek bilmeyen diş ağrısı bir gün iyiyiz birgün kötü 24 saat geçmek bilmeyen diş ağrısı öldürecek beni..havada şaşkın bir yağmur yağıyo bi üneş açıyo bir bulut kaplıyo rüzgar fırtına yani nesse kıslar ben buralardayım hepinize kocaman mucuksss

slm kızlar
ben de öğleden sonra işe yine gitmedim.15 dk yürüyüp eve geldim yemeği yeyince de yerimden kalkasım gelmedi o geldiğim yolu tekrar dönmek istemedim. iş yerini aradım ben kendimi iyi hissetmiyorum birşey olursa tlf dan ulaşın dedim..ohhh rahat rahat uyudum
bu arada yazdıklarınızı okudum..
ebrucum hayırlı olsun davayı kazanmışsın..sen hem iyi bir anne adayı ve hem de başarılı bir avukatsın
mercancım yarın o büyük kontrolünde duymak isteyeceğin şeyleri duymanı diliyorum..sağlıklı ve mutlu haberlerini bekliyorum
kardelencim bebişin normal pozisyonunu almış, değişmez inşallah ben de çok beklemiştim 32.haftada dönmüştü 35.haftada dönmemişti inşallah da dönmez..

selanscim bende ağrı da kaldım 3 yıl....
zordur doğuda hamilelik tabi senin nasıl geçiyo bilemem tatlım....
hangi hastaneye gitmektesin peki....
ilçesindemi merkezdemisin....
ben ilçesinde oturmuştum :smiley-cool:

canım ben sana dedim bebiş dönmeye çalışıyo olabilir diye çünkü benimde döndüğü akşam çok ağrıtmıştı
canım yürüyüşe devam tabi:dance:bugünde 20 dk yürüdüm ama artık zorlanıyorum bende ağrıdan ziyade değişik bişiyler oluyo ve bugün ,ilk defa nefesim kesildi yürüken
canı m yarın inş artık günün belirlenecek ve sen de rahat edeceksin canım hayırlısı olsu bizi habersiz bırakma

canım geçmiş olsun hem kasık hem diş ağrın hemde nezlen için a.s.canım buradada hava bi acayip t,i bende akşamüstü çıktım üşüdüm biraz rüzgardan:1no2:

maaşlh canım yavruşuna inş sonuna kadar böyle gider canım
evet zaman geçtikçe ilişkiler çok sıcaklaştı çok güzel bişiy buŞeniz

canım valla benim duyduğum öyle hatta mantar yapıyo diyolar sık kullanımda tabi dra sormadım bende
sen memnunsan sorun yok
valla yürümek istiyom ebrucum ya hatta inat oluyo zoruma gidiyo yürürken zorlansam
şimdilik dinlenecek kadar yorulmadım ama artık herhalde gitgide zorlaşacak o zaman ya bırakırım artık yürümeyi yada dinlene dibnlene yürürüm
ebrucum canım valla yok öyle bişiy gelen bide ikram bekliyecek aslında senin dediğin mantıklı olan gelen elinde bişiyler getirmeli ama pratikte ne yazıkkı sizin ikram yapmanız gerekecek tabi sende o halinle hiçbişiy yapamayacaksın
ya canım benim annem gelcek görümcem olcak doğum zamanıda taze tazede yaparlar ama ben can sıkıntısından yapıyorum gerçekten iyi geliyo zaman geçiyo zaten oturarak yapıyom yorulmuyomda yani iyi oluyor ebrucum zorlanmazsan yap bak zamanda geçiyoo hem biraz harekette etmiş oluyosun

amin canım yaaaa inş sağ sağlim doğuracaz sağlıkla:teytey:

Kızlar...koşuşturmadan ancak yazabiliyorum..bugün nst de bebişimin kalp atışları cok hızlı cıktı,ve küçük sancılarım varmış,suyumda daha azalmış,dr o yüzden yarın sabah günümü kararlaştırıldı:a015: ben hastane yoluna gidiyorum artıkkk..:çok üzgünüm:
inş kısa zamanda toparlanırım da sizi haberdar ederim..kendinize ve bebişinize iyi bakın..sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…