Kızlar...koşuşturmadan ancak yazabiliyorum..bugün nst de bebişimin kalp atışları cok hızlı cıktı,ve küçük sancılarım varmış,suyumda daha azalmış,dr o yüzden yarın sabah günümü kararlaştırıldı:a015: ben hastane yoluna gidiyorum artıkkk..:çok üzgünüm:
inş kısa zamanda toparlanırım da sizi haberdar ederim..kendinize ve bebişinize iyi bakın..sevgilera.s.[/QUOTE
Cnmm ben geldim sen gidiyorsun...Ne diyeyim Allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Sanırım sen doğuma gidiyorsun...Dualarım seninle inşallah herşey yolunda gider..Sen ve bebeğin Allaha emanet olun...
Kızlar...koşuşturmadan ancak yazabiliyorum..bugün nst de bebişimin kalp atışları cok hızlı cıktı,ve küçük sancılarım varmış,suyumda daha azalmış,dr o yüzden yarın sabah günümü kararlaştırıldı:a015: ben hastane yoluna gidiyorum artıkkk..:çok üzgünüm:
inş kısa zamanda toparlanırım da sizi haberdar ederim..kendinize ve bebişinize iyi bakın..sevgilera.s.
inş kısa zamanda toparlanırım da sizi haberdar ederim..kendinize ve bebişinize iyi bakın..sevgilera.s.
Selam kızlarrrr,
Yuvaya döndüm çok şükür....Artık evimdeyim ve halen hamileyim :)) Çok şükür sancılarım azaldı tam doğuruyordum ki sancılarımı durdurmayı başardılar :) İzinli geldim yine ani bir durumda yine hastanedeyim..Ama çok şükür ilk günler kadar sancılarım sık değil..Prensesim bir iki hafta daha beklerse inşallah o zamana kadar doğum olmayacak....
ayperine hayırlı doğumlar.....
darısı bizlerin başına kızlar.....
ayyy ayperininde sanırım önden gidiyodu bebişi benimde öle acaba bende mi böle erken doğururum acaba...
amanın ilk bebişimiz oluyo inş sağlıkla gelir ayperinin kuzusu
nazecim moralini iyi gördüm canım inş bidaha hastaneye yatmana gerek kalmaz canım sağlıkla gelir yavruşun