2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şimdilik çok iyiyim bazen doğum aklıma geliyor nefesim kesiliyor valla napcaz yaa
murgiz sen şimdi çalışıyormusun diyarbakır nasıl?merkezdemisiniz

çok şükür allah dahadayi etsin doğumuda aklına getitme sende daha erken.canım ben diyarbakır merkezde üöğretmenim ama dün sevk aldım bugünfe boş günüm ..diyarbakır güzel büyük bi şehir ben seviyorum gerçi herkesin memleketi kendine güzel gelir...buarada kızlar bu ne zayıflık ayol

ben görev icabı diyarbakırdasın zannetmiştim canım
meğer memleketinmiş sınıf öğretmenliğimi?

canım maşşalah çok güzelmiş oğlun ,,maviş maviş allah sana bağışlasın,,gözleri kime çekmiş çok güzel

çok tatlı ne var ne yok oğluna yedirmişsin heral sende 27 beden kalmışsın sırnaşık şey
maviş kime benziyor?

Gözleri aynı annanem Murgiz.. Benim ve eşimin gözlerimiz ela. O böyle biraz piyangodan çıkmış gibi oldu canım..

ayyy ne güzel kız keşke benimkinede piyango vursa benim anne tarafım sarışın yeşil gözlü kardeşim tam sarışın baba tarafım esmer eşimin dedesi de mavi gözlü sarışınmış.ama ben kumral eşim ve tarafı esmer ....du bakalım nolacak bu karışımdan

çok tatlı ne var ne yok oğluna yedirmişsin heral sende 27 beden kalmışsın sırnaşık şey
maviş kime benziyor?

Sağol Tülay' cım. O benim en büyük mutluluğum ve gururum. Ailemizdeki herkesin en güzel yerlerini toplayıp gelmiş.. O yüzden net olarak şuna benziyor diyemiyoruz..

Sağol Tülay' cım. O benim en büyük mutluluğum ve gururum. Ailemizdeki herkesin en güzel yerlerini toplayıp gelmiş.. O yüzden net olarak şuna benziyor diyemiyoruz..

maaşallah şanslı çoçukmuş o zaman inş hayatı boyunca devam eder şansıı

yaw murgizcim hayatta tek barışık olamadığım ders matematik biliyormusun
neyse bizim bebenin yardıma ihtiyacı olursa artık murgiz teyzesi var.inşallah
şu matematik genetik geçmiyordur

Kizlar Biriniz Benimle Msn De Konuşa Bilirmi Hamile Olanlardan?

Kizlar Biriniz Benimle Msn De Konuşa Bilirmi Hamile Olanlardan?

canım ya şimdi çıkıyorum akşam da giremem kuzenimin düğünü var malum süslenme işi ...yarın gireyim öğleden sonra acil değilse olurmu inş önemli bişiy deildr

O kalbin gibi güzel bi bebek de sana gelicek inşallah...

Lutfen Ama Yanlis Anlamayin ? Turkiyede Yalnizim Kimsem Yok Sorunlarim Olacak Belki Hamilelikle Ilgili öyrenmek Için Ama Hayir Desez Darilmam. Anliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…