2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Mercancığım,canım doğurmadım....:) bu hafta günümüzü belirleyeceğiz dr la sanırım,yani umuyorum :)
dr bebiş dönebilir belki dedi ama işte..öyle ağız ucuyla..: ) artık sağlıklı olsunlarda ..

mrb kızlarrrrr
bugün evde yoktum kayınvaldemlere gittim ne çok yazmışınız yaff bi günde
öncelikle ayperin çok merak ettim özel msj da göndermeye çalıştım açmamışın özel msjı yazamadım
zaten ben tedirgin olmuştum sana bişiy dememiştim niye nisanın ilk haftası diyo diye çünkü 36 -37 arası alacaktı bebişi
ama 15 nisanda 38.haftanın içinde olacaksın ve sezeryanlar en çok 38. haftada yapılıyo
ohh iyi olmuş:)))))))))
eylülcüm maaşlh tosuncuğun sağ sağlim doğar inş
mercancım gözün aydın annen gelince bizi unutma amaaaaaaaa arada yine gel

kayracım bende farkettim tabi ve sayfalara baktım iki konu birleştirilmiş yazdıkların duruyor ama tülayın açtığı konu altında toplanmış konu
hatırlarmısın bizi buraya taşırkende açıklama yapmadan taşımışlardıtelaşlanmıştık
bencede haber verilmeli ve birleştiriliyosada fazla olan konu olan başlığına birleştirilmesi gerekiyodu canım
nsptın sen bi yere şikayet ettinmi bende girip bi msj da yazayım

Canim cok sagol....Umarim dedigin gibi olur.....Hayirlisiyla sende annene,esine ve bebisine kavusursun .sanirim aralari yakin olacak

çok teşekkürler canım a.s
şu saatlerde annene kavuşmuş olmalısın..gözün aydın olsun ohhhhh :teytey:

merhaba kızlar bi kaç gün katılamadım aranıza bugün dr gittim kontrollerimizi yaptırdık 2 kg olmuş oğluşum 1 hafta önde gidiyor gelişimi dedi doğum izni raporumu alamadım bi kaç sorun çıktı sinir oldum hastaneden alıcam raporumu yarın hasteney gidiyorum rapor için.hepinizin iyi olmasına sevindim,ebrucum hadi hayırlısı inşallah istediğin sonucu alırsın sınavından,mercancım gözün aydın annnen gelmiştir şu an,ayprein bebişin doğum gününü bide bekliyoruz heycanla :) başkaaaaaa mugizzcim nasıl gidiyor evde tatil bakim..aahh ahhh kızlar bende memur olmak istiyyommmmm kpss ne zman en azından bi gireyim elimde bi sınav sonucu olmuş olur demi hepinizi öpüyorum yine girmeye çalşırım oğlum zabit gibi başımda beklio oyun açayım die görüşürüz

Merhaba canım, nihayet uzunca bi aradan sonra yine sizlerleyim..
Girişim pek hoş olmadı; ama ne olursa olsun aynı şeyleri yaşadığım, paylaştığım arkadaşlarımın herzamanki sıcak karşılamaları beni biraz daha pozitif olmaya yöneltti..
Aslında düşündüğümde bana konuyu açmam, devamı gelmesi filan değil; hep birarada olduğumuzu bilmek fikri nedense şimdi daha huzur veriyor..
Teşekkürler Avebru' cum...

Selam, Hoşbulduk Sevgili Eylül Ecrin...
Yeniden uzunca bi zamandır çok şeyleri paylaştığım arakadaşlarımla birarada olmak inanılmaz keyifli; Avebru' ya da yazdığım gibi bu malum konu bile hepinizin varlığı sayesinde canımı sıkmıyor artık..
Çok teşekkürler canım..

Ayperin merhaba canım ve yeniden hoşbulduk..
Yazdıklarınızı okumak beni kat be kat mutlu etti; evet hepimizi "Mayıs Anneleri Nerdesiniz"
başlığı ilk merhabayla, ilk sözcüklerle burada toplamıştı ve ne değişirse değişsin bu gerçek hepimiz bilip-sahip çıktığımız sürece silinmeyecek..
Olsun, hepinizi çok özlemişim canım benim, takviminin altında kalan gün sayısını görünce çok heyecanlandığımı yazmadan geçemiycem..
Hepiniz sevgiyle kalın..

QUOTE=yaseemin;2428502]merhaba kızlar bi kaç gün katılamadım aranıza bugün dr gittim kontrollerimizi yaptırdık 2 kg olmuş oğluşum 1 hafta önde gidiyor gelişimi dedi doğum izni raporumu alamadım bi kaç sorun çıktı sinir oldum hastaneden alıcam raporumu yarın hasteney gidiyorum rapor için.hepinizin iyi olmasına sevindim,ebrucum hadi hayırlısı inşallah istediğin sonucu alırsın sınavından,mercancım gözün aydın annnen gelmiştir şu an,ayprein bebişin doğum gününü bide bekliyoruz heycanla :) başkaaaaaa mugizzcim nasıl gidiyor evde tatil bakim..aahh ahhh kızlar bende memur olmak istiyyommmmm kpss ne zman en azından bi gireyim elimde bi sınav sonucu olmuş olur demi hepinizi öpüyorum yine girmeye çalşırım oğlum zabit gibi başımda beklio oyun açayım die görüşürüz[/QUOTE]

canım ne sorunu çıktı ya ben özel hastaneden aldım raporu kuruma verdim gerçi sizin farlkı herhaldeCADIARZU
iyide yasemin sen memeur değilmisin
yada kadrolu değilmisin
kpss 28-29 haziranda olacak ama kazanmak çok zor kızlar eşime sordum şimdi diyoki en az 88-89 almaları lazım avukat mühendislerin şimi bebişler doğmadan zmanınız varssa çalışın derim
eşim nerden biliyo derseniz kpss olduğundan beri kurs işi yapıyo ve anayasa ve cığrafyada kpss kitapları yazıyo işte böle
kızlar valla çok şükrediyom memur olduğuma özel sektör olsa canım çıkmıştı matematikçiyim bide gece gündüz çalışacaktım yada pes edip evde oturacaktım

tamam iş yaşamım zor 65 kişilk sınıflar boğazımız patlıyo inanın
veliyle ayrı uğraş çoçukal ayrı maaşıda iyi değil ama bayanız sonuçta eşimize çalışıyo
ama haftanın 4 günü öğleye kadar gidiyorum işe sonra gelip çoçuğumla ilgilenecem yaz tatilimz var 2 ay buda çok iyi bide mesleğimi yaparkende haz alıyorum ee daha ne olsun kızlar çok şükür kızlar çalışın memur olun

Murgiz' cim merhaba canım benim..
Aslında tam olarak onca aydır paylaştığımız herşeyin sorgusuzca tek kalemde silinip başka bi yere kaydırılmasına ve "ben yaptım, oldu!" fikriyle hareket edilmesine üzüldüm.. Konuyu kendim dışında başka bi "Mayıs Annesi" açmış olsaydı; hepiniz emin olun aynı tepkiyi yine verirdim! Fakat düşüncelerimizin bir olduğunu ve her zamanki gibi aynı şeyleri paylaştığımızı bilmek içimi oldukça rahatlattı. Bu arada herkesi gerçekten de çok özlemişim.. Takvimlerde kalan gün sayılarını görünce gözlerime inanamadım.. Minik meleklerimizin gelmesine ne kadar da az süreler kalmış meğer. Aranızda olamadığım onca zaman nasıl da hızla geçivermiş.. Şimdi duyduğum üzüntünün tek sebebi bu..
Ve ben yalnızca hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

Sevgili Mercan Dilara,
Bu gün annenin yanına geleceğinden sözetmişsin.. Senin adına tüm kalbimle sevindiğimi yazmadan geçemiyorum.. Umarım özlem dolu günlerinin acısını sıkı- sıkıya ve mutluluklarla çıkartırsın..

canım ne sorunu çıktı ya ben özel hastaneden aldım raporu kuruma verdim gerçi sizin farlkı herhaldeCADIARZU
iyide yasemin sen memeur değilmisin
yada kadrolu değilmisin
kpss 28-29 haziranda olacak ama kazanmak çok zor kızlar eşime sordum şimdi diyoki en az 88-89 almaları lazım avukat mühendislerin şimi bebişler doğmadan zmanınız varssa çalışın derim
eşim nerden biliyo derseniz kpss olduğundan beri kurs işi yapıyo ve anayasa ve cığrafyada kpss kitapları yazıyo işte böle
kızlar valla çok şükrediyom memur olduğuma özel sektör olsa canım çıkmıştı matematikçiyim bide gece gündüz çalışacaktım yada pes edip evde oturacaktım

tamam iş yaşamım zor 65 kişilk sınıflar boğazımız patlıyo inanın
veliyle ayrı uğraş çoçukal ayrı maaşıda iyi değil ama bayanız sonuçta eşimize çalışıyo
ama haftanın 4 günü öğleye kadar gidiyorum işe sonra gelip çoçuğumla ilgilenecem yaz tatilimz var 2 ay buda çok iyi bide mesleğimi yaparkende haz alıyorum ee daha ne olsun kızlar çok şükür kızlar çalışın memur olun[/QUOTE]

gizemcim sorma dr baya bir süredir doğum izni yazmamış kimseye yanlış olur vs die çekindi biraz bende kızdım biraz aolay çıkardım sekreterlikte öyle saçmalık olurmu dineyse öğleden sonra etlik doğumevine gidicem rapor için.yok canım kadrolu yada memur değilim ne yazıkki sınavada açıkcası hiç hazırlanmadım hiç bişey bilmiyorum sadece elimde bir kpss puanı olsun ne olur ne olmaz diye gireyim dedim evet yüksek puanlarla ancak yerleşilebiliyor biliyorum ama yarın başak bir iş için bile kpss sorulabiliyor.öğretmenlik güzel meslek canım ya yarım gün ne güzel başta hiç düşünmedim nedense mühendis olcam die tutturdum

kayra alincim olumsuzlukları bir kenara bırak tekrar burada olman güzel güzel şeyleri paylaşalım bak bebişleri ne kadar büyüttük hepimizin bebişleride sağlıklı ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN.a.s.

Slm Arkadaşlar şebnemcim Hoşgeldin Tekrar Aramiza Dönmen Sevindirici
4 Gündür Yoktum Ama Keşke Bundan Sonra Da Olmasaydim Ve Bazi
Yazilari Görmeseydim şunu Bilin Ki Benim Bu Olayla Bir Alakam Yok Ilk
Açilan Konu Benim Konum Olduğu Için şebnemin Konusu Benim Konum Içine
Alinmiş.ama Hiç önemli Değil Açtiğim Konu Tamamen Ortadan Da
Kaldirilabilir önemli Olan Mayis Annelerinin Bir Yerde Toplanmasi.
çok Kirgin Ve üzgünüm Ben Yaptim Havasina Hiç Bir Zaman Girmedim
Ve Girmem De Neyse Sağlik Olsun Bundan Sonra Kendinize Iyi Bakin
Hepinize Sağlikli,hayirli Doğumlar
HOŞÇAKALIN !!!!

Son düzenleme:
Aranızda doğum sancıları ile boğuşan birtek benim sanırım o yüzden az girebiliyorum siteye...

Öncelikle Kayra Alincim hoşgeldin yeniden...merak ettik seni...Yokluğun konu olmuştu ve arkadaşlar mesajlarına göz gezdirdiklerini söylemişlerdi..Sitedeki yokluğundan kaynaklandığını düşünmüştüm bende..Açıkcası hem senin yokluğun hemde başlığın silinmesi bende soru işareti olarak kalmıştı...Kayracım hiç canını sıkma bunlar ufak şeyler..Bence açılan başlık amacına ulaştı..Zaten ben siteyi halen çözebilmiş değilim..Yatmadığım zamanlar dışında mesajlara bakıp cevap yazmam dışında sitedeki hiçbir konuyu takip edemiyorum..Hatırlarsan takvimlerimizde bir oluyor bir olmuyordu..site yönetimi insanlara karşı biraz rahatlar sanırım..Neyse cnm iyi olmana çok sevindim...iyi bak kendine ve bebişine...

Mercancım ben annemi dün gönderdimm ohh ne güzel seninki geliyor..çok rahat edeceksin bundan eminim insanın annesi gibisi yok valla...

Eylülüm Ecrinim, tosununu güzel büyütmüşsün...Gözün aydın olsun...

Ayperincim bugün seni soran mesajlar yazmayı düşünüyordum..Ne yaptı bu kız doğum yaptımı yoksa diye merak etmiştim..İyi olmana sevindim..1 hafta, bile bebek için çok önemli..Bende bekletebildiğim kadar bekletmeyi düşünüyorum...inşallah herşey yolunda gider cnmm...iyi bak kendine...

Kızlar bu arada ben halen kilo alamıyorum..59 kiloda kaldım..bir aydır hiç kilo almamışım..Cuma günü kontrolüm var..Demir hapı kullanmıyorum..Kullandığım Megadyn adlı vitaminde sanırım işe yaramıyor..yediklerimi zorla yiyorum hiç iştahım yok..herşeyi zorla yemek tadını alamadan çok zor valla...Bakalım bebişim ne kadar...Endişe etmemin sebebi şu ki: doktorumun söylediği tarihe az bir zaman kaldı o zamana kadar prensesim biraz büyüsün istiyorum kilo almayıncada belki yersiz ama endişe ediyorum elimde olmadan..Neyse hayırlısı inşallah...

Hepinizi öpüyorum...

mayıs anneleri bişey sorucam siz hamile iken ateşlendinizmi
ya ben akşam çok ateşlendim ve titreme geldi
sıtmaydı sanırım sabaha kadar ateşliydim
bu durumun bebeğe bi zararı olurmu
çok korkuyorum
gerçi bebeğim şu an hareketli ama ben yinede korkuyorum
sizin başınıza geldimi böyle bişey ve ateşlenenince ne yapılır

sevcecim ateş iyi değil diye biliyorum ama ilk aylarda etkisi çok oluyomuş
bende başlarda bi kere ateşlenmiştim sürekli sirkeli bez ile düşürmeye çalışmıştım
ölçtünmü ateşini 38.5 tan yukarı olsa iyi değil diye okumuştum canım devam etse dra git bence
çok geçmiş olsun

nazecim dayansın inş nazlı kızın biraz daha iki üç hafta daha dayansa işin daha kolay olacak
buarada dinlenmeyi ihmal etme canım biraz yemeyide:)

yasemincim sende stresee girmeden al şu raporu kurtul benim gibi evli günlere gellll
canım iyi geçiyo günler çok şükür bari dinleniyom risk az oluyo çalışmada risk oluyo bidekorkuyom çoçuklar çarpacak diye okulda
neyseeeee
bugün dra giidiyoz saat 4 gibi dönünce yazarım inş oğluşumun iyi haberlerini şimdi çıkıyom byeeeee

Hiç başıma gelmedi cnm ama doktorunla görüş bence..geçmiş olsun..

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz cnm..gelince yazmayı unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…