Kizlar gunaydinnnnnn.(sizde suan oglen oldu aslinda ama)sabah uyanir uyanmaz ilk yaptigim sey hemen yazdiklariniza bakmak oluyor,muptelalik yaratti.
Bugun sabah olmak bilmedi.Annem gelecegi iicn cok heyeceanliyim .:dance: Birazdan temizlik icin kadin gelecek umarim hersey oglen 1 ekadar hazir olur.....
Ayperincim hosgeldinnnnn,gozum seni ariyordu.En son bebesin dogdu herhalde diye dusundum .Herseyin yolinda olmasi guzel.Bizim durumlarimiz ayni gidiyir sanirim .Benim ki de donmedigi icin bu hafta ki kontrol onem kazandi....Donmesi iicin son firsat bu hafta.dr dedigine gore 36. haftadan sonra yeri daraldi icin donmesi zor bir ihtimal dedi...Daha simdiden bizi parmaklarinda oynatiyorlar....sırnaşık şey
Onlarinn icguduleri o kadar kuvvetli ki ipleri teslim edersek yandik...Mesela mercan daha 40 gunlukken benim zaafimi cozmustu.Ben mutfaktaysam ve o beni istiyorsa numardan agliyor daha yanina vardigimda susuyordu 1-2-3 baktim oyun oynuyor gercek aglamayla,numardan olani ayirt etmeye basladim .....
Iste boyle kizlar heyecandan sanirim ne yapacagimi bilemedim,yazmak iiiiii geliyor...
hepinize kocaman opucukler:teytey:
Canim cok sagol....Umarim dedigin gibi olur.....Hayirlisiyla sende annene,esine ve bebisine kavusursun .sanirim aralari yakin olacak
Oooo kayracımıs gelmiş..:dance:
Canım senin yazdıkların nerdeyse bir aydır falan yok galiba..Hatta arkadaşlara da söylemiştim ben Kayranın yazdıkları gitmiş diye..Sanırım siteyi çok fazla ziyaret etmediğini düşünerek böyle birşey yapmış olabilirler..Yada Tülay'ın söylediği gibi iki konu başlığı birleştirilmiş olabilir..Çünkü bende tüm sayfalara bakamadım..Senin yazdıklarının hepsimi gitmiş diye..
Neyse iyi olmana sevindim canım..Sürekli aramızdan birileri sırra kadem basıyor..Senden sonra betül de kayboldu (bebebe) ..Hiç sesi soluğu çıkmıyor artık onunda..:uhm:
Bebişin nasıl ?? Sen nasılsın..İstiyorsan silinen mesajlarını yönetimine bir sor..Niye yapmışlar?? Mayıs annelerine bir kasıtları varsa pataklarıs bizde onlarıklava: :mymeka: Sen hiç canını sıkma a.s.
Kayracım hoşgeldin yine yoktun uzun zamandır iyi olmana sevindim...
Ebrunun dediği gibi 2 konu birleştirilmiş olabilir ama yinede neden silindi bende anlamış değilim tabiki mayıs anneleri olarak birliğiz hakkımızı sorarız dimi Ebrucum haklısın pataklarız bile onları valla kaç kişiyiz bide göbüşler bizimle baş edemezler
Kendine iyi bak canım...sağlıcakla kal
Kayracığımı hoşgeldin canım..a.s. iyi olmana sevindim...:)
Yazılan başlık değişmiş ,kısaltılmış.birara KK da yapım çalışmaları ve sistem bozuklukları vardı,bu sistemsel durumları düzeltmek için,bazı aylardaki sayfaları birleştirmiş olabilirler belki...fisfisfis ama niye adın ile görülmüyor bilemiyorum tabiii.,..:uhm:
biz seninleyiz bil bunu canım ,birimiz iki kişi zaten :))
birde ne değişirse değişssin Mayıs Anneleri nerdesiniz ...başlığında seninle hepimiz başladık ...a.s.
kayracım bende farkettim tabi ve sayfalara baktım iki konu birleştirilmiş yazdıkların duruyor ama tülayın açtığı konu altında toplanmış konu
hatırlarmısın bizi buraya taşırkende açıklama yapmadan taşımışlardıtelaşlanmıştık
bencede haber verilmeli ve birleştiriliyosada fazla olan konu olan başlığına birleştirilmesi gerekiyodu canım
nsptın sen bi yere şikayet ettinmi bende girip bi msj da yazayım
mayıs anneleri bişey sorucam siz hamile iken ateşlendinizmi
ya ben akşam çok ateşlendim ve titreme geldi
sıtmaydı sanırım sabaha kadar ateşliydim
bu durumun bebeğe bi zararı olurmu
çok korkuyorum
gerçi bebeğim şu an hareketli ama ben yinede korkuyorum
sizin başınıza geldimi böyle bişey ve ateşlenenince ne yapılır
yasemincim sende stresee girmeden al şu raporu kurtul benim gibi evli günlere gellll
canım iyi geçiyo günler çok şükür bari dinleniyom risk az oluyo çalışmada risk oluyo bidekorkuyom çoçuklar çarpacak diye okulda
neyseeeee
bugün dra giidiyoz saat 4 gibi dönünce yazarım inş oğluşumun iyi haberlerini şimdi çıkıyom byeeeee