2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsınız...Kızlar ben grip oldum boğazlarım falan çok kötüyüm aksilik işyerinde de işler yoğun o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl hastalanıyorum anlamıyorum...sağlıcakla kalın sevgiler

Saadetçim merak etme canım başabaş gidiyoruz sengözlerimebaksanab Kilolarını da artık dert etme çünkü artık bu saatten sonra yapabileceğimiz çok da birşey kalmadı..Ne yapalım bizimde kaderimizde hamileliği en tombiş halimizle tamamlamakmış yerimseniben Bunda da vardır bi hayır dimi canım ya ..:1rolleyes:

Nasılsınız...Kızlar ben grip oldum boğazlarım falan çok kötüyüm aksilik işyerinde de işler yoğun o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl hastalanıyorum anlamıyorum...sağlıcakla kalın sevgiler

Eylülcüm eve gidince hemen kendine portakal limon sıkıp iç (yapabiliyorsan iş yerinde yap) ve yatıp iyice dinlen..Ben ne zaman grip olacağımı hissetsem bunu yapıyorum mümkün olduğu kadar ılık su içmeye çalış çok faydasını görürsün..

Betülcüm sizinle ilgili yasaları pek bilmiyorum ama eğer murgizin söylediği gibiyse müdür seni hiçbir şekilde nöbete zorlayamaz..Raporunu götürüp eline ver. Ben artık nöbet möbet tutmuyorum müdürcüm başınızın çaresine bakın de Kötü Kazen..

Bu arada doğum iznine 32. haftanı tamamladığında çıkıyorsun ve doğumdan sonra 8 hafta daha izinlisin..Birde yaz tatili ooohh süper..:sm_cool: Ama eğer dayanabileceksen 36. haftaya kadar çalışabilirsin kullanmadığın izinlerini de doğum sonrasına aktartırsın..

şimdi aranızda en çok kilo alan ben mi oluyorum :bbo: 27+2 oldum ve şuan 16 kilo almış durumdayım. 1 hafta sonra kontrolüm var umarım oğluşumda bu kilolarımdan faydalanmıştır. :teytey:

merak etme canım bende bu hızla gidersem seni yakalarım.şimdilik 11 kilo aldım,ama yemeklerden sonra bi tatlı yeme isteği oluyo bu aralar çikolata felan dr dikkate et dedi ama napim çok canım istiyobenneyaptımki

geçmiş olsun eylülcüm yaaa yat dinlen dicem ama çalışıysun sende benim gibiÇok üzgünüm çoook bende bi kaç gündğr hapşırıyorum ama bi gelişme yok şimdilik.hiç meyve yiyesim yok benim,vitamini sırf o yüzden içiyorum desem doğrudur yani

Teşekkür ederim kızlar...bende diyorum 2-3 gündür iştahım yok nedendir diye meğer hasta olacakmışımda ondan yasemincim aynı tatlı yeme arzusu bende de oluyor hatta bu aralar abartmıştım biraz

canım ben 26+3 günlük olduk nasipse benimde 2 oğlusum olucak olsun napalım sağlıklı olsunlarda

edacım çok iyi az kilo almışın,sen zayıfdın değilmi?aramızda en az kilo alanlardna birisisin:1closedeyes:

yasemincim ben 48 kiloydum hamile kaldığımda..birde benim bünyem çok çabuk yakıyor hayatımda hiç 50 kiloyu geçmemiştim..böyle tombiş olunca çok hoşuma gitti..bende doğumdan sonra kilo vermemek için ne yapsam diye düşünüyom böyle sıska olmak istemiyom :a015:

:1rolleyes:Aslinda çok Fazlada şikayetci Değilim Kilolarimdan Ama ağırlaştım. Yürürken, Konuşurken çabuk Yorulduğumu Hissediyorum. Ama bebişlerimiz için herşeye değer, yeterki onlar sağlıklı, sıhatli bir şekilde dünyaya gelsinler... Kilolar elbet istenilirse verilir :dance:

merak etme canım bende bu hızla gidersem seni yakalarım.şimdilik 11 kilo aldım,ama yemeklerden sonra bi tatlı yeme isteği oluyo bu aralar çikolata felan dr dikkate et dedi ama napim çok canım istiyobenneyaptımki

yaseemincim merak etme şuan yediğiğimiz, içtiğimiz ve yaptığımız hiç bir şeyden sorumlu değiliz. :1rolleyes: bunları bizler değil bebişlerimiz istiyor bizde yiyoruz can boğazdan gelir canın ne istiyorsa bence ye korkma. ama sakın belli limitleri aşma biliyosun herşeyin fazlası zarardır :1hug:

ebrucum sen kaç kilo aldın ?

eylülcüm çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine haftasonu iyi dinlen canım
kızlar bende 11 ile gidiyomda sanki kilo alma hızım azaldı bu ikşi haftdr siz ne diyonuz sizde öle oldumu
bide bende ödem var ama az yzani bu 11 kilo şiş miş değil halis muhlis yağ(

eylülcüm geçmiş olsun biran önce iyileşmeye bak bebiş çok etkilenmesin.
10 kilo aldım toplam bende eda gibi kilolarımın birazının doğumdan sonraya
kalmasını istiyorum ve murgiz senin gibi kilo alımım yavaşladı.
çarşamba günü hastanedeydim 26+5günlüktük.oğlum 1000 gr olmuş ne tatlı
ağzını açıp kapatıyordu gel mayıs geeeeeeeeel...

Tşk. ederim Murgizcim...bende de 10 gündür kilo sabitlendi 7kg. da kaldım hatta akşamları ekmek az tüketmeye başladım murgizcim ödeme dikkat et canım tuzlu çok yeme...kızlar ben sağ tarafıma yatamıyorum artık oğluş tekmeliyor yatınca ağrıda giriyor rahatsız oluyor paşam heralde sağıma yatınca... artık giderek ağırlaşmaya başladık fazla yürüyünce ağrı giriyor...Allah yardımcımız olsun kızlar

Selam kızlar..öncelikle eylülcüm geçmiş olsun dikkat et kendine.. Ya kızlar doktorum bebekten dolayı demir ve vitamin haplarını kesmemi söylemişti..iki haftaya yakın zamandır demir ve vitamin almıyorum..Ama iştah diye birşey de kalmadı hiçbirşey yiyemiyorum nerdeyse öylesine zorluyorum ki kendimi demek ki ilaçlardan dolayı yiyormuşum..İyi güzelde böyle gitmeside iyi değil dimi.. kontrolümede daha çok var hacettepe için randevu almıştım 10 mart da randevum o zamana kadar böyle devam ederse nasıl olur bilmiyorum.. ne yapsam acaba..

şimdi aranızda en çok kilo alan ben mi oluyorum :bbo: 27+2 oldum ve şuan 16 kilo almış durumdayım. 1 hafta sonra kontrolüm var umarım oğluşumda bu kilolarımdan faydalanmıştır. :teytey:

Saadetciğim merak etme yalnız değilsin:) canını sıkma ..benimde şuan 15 oldu... bende kontrollü biraz bıraktım..doğum sonrasındaki halimi planmayı düşünüyorum ve en önemlisi tartıları seviyorum artık :) inşallah cnm oğluşun cokça faydalanmıştır:)

Eylülcüğüm geçmiş olsun,bolca vitamin almalısın cnm,portakal ve greyfurt suyu karışımı içmek bana iyi gelmişti..sabahlarıda ıhlamur çayı içmek..

Nekadar dikkat etsekte malesef hastalanmamak mümkün değil..cevredeki insanlarla aynı ortamı bile solumak yetebiliyor..Dikkat et cnm kendine..:teselli:

Murgizciğim, benimde kilo alışım önceki durumuma göre yavaşladı..daha ağır gidiyor :) benim düşüncem, amniyotik sıvı,plesanta,kordon bağı ,bebişlerimiz ,birdee üstüne yeme içme derken hızla aldık..:) tahminen şimdi bebişlerin ve bizim kilolarımızdan ağır gidiyordur :uhm:..

:sm_cool: bende nasipse mayıs 13 doğum yapıcam. Fırat 'ımı kucağıma alacağım günü iple çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…