yasemin inanmıyorum ya erkekmiş seninki sen zeten öyle hissediyodun hayırlısı ıolsun
nilday aramıza hoşgeldin
berçem çok sağol canım iyi dileklerin için
betül nöbetten 24. haftadan sonra muafsın ama dr sevkine yazacak sende okula vercen o sevki
32. haftada ise doğum iznine ayrılacaz
8 hafta öncedir 8 hafta sonradr
buarada kızlar bu akşam annemler gitti çok üzüldük oğlumla((((
bu gece oğlumu gördüm rüyamda yüzünü net bir şekilde.büyük oülumuda görmüştüm rüyamda doğduğunda aynıydı:asigim: özledim küçük oğlumu hayırlısıyla bi kavuşayım.ben 2.çocuğum omasına rağmen heycanlanıyorum ilk çocuğu olan sizler daha da çok heycanlanıyorsunuzdur.
bu gece oğlumu gördüm rüyamda yüzünü net bir şekilde.büyük oülumuda görmüştüm rüyamda doğduğunda aynıydı:asigim: özledim küçük oğlumu hayırlısıyla bi kavuşayım.ben 2.çocuğum omasına rağmen heycanlanıyorum ilk çocuğu olan sizler daha da çok heycanlanıyorsunuzdur.
Yasemincim seninde oğluşun olacakmış valla çok şaşırdım ve kızın olacak diye çok seviniyodun şekerim eminim şok olmuşsundurkafamçokkarıştı Bu arada kaç haftalık oldun:uhm:
merhaba kızlaaar nasılsınız
murgizcim bir şey soracağım ya biz 3 ay kala nöbet tutmuyoruz ya öğretmenlikte ne zaman başlıyo benim müdür haftayada tutacaksınız dio.ya gıcık oldum sen ne zman bıraktın nöbetlerii
bu arada kızlar hepinize rep verdim hayırlı olsun
haa yasemin oğluşun hayırlı olsun güzelim.
betül canım müdür öyle bişiy yapamaz ki bu senin yasal hakkın (ben bu haftadan itibaren tutmadım) 24. haftadan itibaren nöbeten muafız ben 26. haftada dra gitmiştim o zaman sevke yazdı 26 haftalık diye bende okula verdim o sevki beni nöbet listesinden çıkardılar
sende dranı git sevke yazsın eğer özel dr ise bi kağıdada yazsa olur herhalde ama bu senin hakkın devlet güvencen yapacağın şey belli müdürünede yasayı uygulamak kalıyo zaten 32. haftada yani martın oortası gibide doğum iznimiz başlıyacak sık dişini bebeğini strese sokma emi
buarda yasemin doğum izni dediğin gibide oluyo 32 haftdan sonra istersen çalışmak 5 haftasını aktarabiliyosun ama bize yaramıyor aktarmak çünkü aktarırsak doğum sonrasına yaz tatiline denk geliyor
merhaba kızlaaar nasılsınız
murgizcim bir şey soracağım ya biz 3 ay kala nöbet tutmuyoruz ya öğretmenlikte ne zaman başlıyo benim müdür haftayada tutacaksınız dio.ya gıcık oldum sen ne zman bıraktın nöbetlerii
bu arada kızlar hepinize rep verdim hayırlı olsun
haa yasemin oğluşun hayırlı olsun güzelim.
anladım canım yazın zaten tatilsiniz ,bende çalışmayı düşünüyorum bakalım gerekirse sona ay rapor felan alırım önemli olanı doğum sonrası zaten.iş yerin dede doğurmayım amanıınnnnnlaelaelaelaelae oğlumda sancım olmamışmı suyum gelmişti geçen rüyamda da suyum geliyodu:1shok:
slm kızlar nasılsınız..okuduğum kadarıyla herkes iyi Allaha şükür..bebişlerimizde iyi artık zor dönemlere giriyoruz..hem fiziken hemde ruhen..eşim beni bu kadar nazlı görmediği için adam şaşırıp kalıyo ne yapacağını şaşırıyo :) bende daha çok abartıyorum hoşuma gidiyo jeyyar ilerde yapamıcaz bari bugünlerin tadını çıkaralım dimi :icecream: ben tetenoz aşısı oldum kolum çok ağrıdı 4 gün sürdü ağrısı..haftaya şeker testi yaptırcaz bakalım hayırlısı olsun..oğluşum hergün dahada hareketleniyor ve daha güçlü tekmeler atıyor..sizin bebişlerde çok hareketlimi bazen korkuyorum inanın sıçrıyorum ani tekmelerinde a.s babasıda döv anneni diye iyice körüklüyor o da anlıyor sanki vuruyor afacan sırnaşık şey herkesi çok çok öpüyorum..bu arada sadece 7 kilo aldım dr bundan sonra almaya başlarsın dedi nerde o günler dedim :dance: