2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mugizcim hadi ALLAH kavuştursun.32 haftada izine ayrılmayıp 36.haftada da ayrılabiliyosun bunu biliyosun değilmi murgiz.dr çalışabilir raporu verirse kalan o 4 haftanı doğum sonrasına aktarabiliyorsun.

bu gece oğlumu gördüm rüyamda yüzünü net bir şekilde.büyük oülumuda görmüştüm rüyamda doğduğunda aynıydı:asigim: özledim küçük oğlumu hayırlısıyla bi kavuşayım.ben 2.çocuğum omasına rağmen heycanlanıyorum ilk çocuğu olan sizler daha da çok heycanlanıyorsunuzdur.

Heyecanlanmak ne demek sabah kalktığımda aynanın karşısında göbeğime bakıyorum oğluşumu okşuyorum konuşuyoruz onunla eşimle sabırsızlıkla bekliyoruz gelmesini...Gelsede onunla şöyle oynasak onunla şuralara gitsek diye şimdiden hayaller kuruyoruz aldığımız elbiselerini koklayıp mutluluktan ağlıyorum...canım meleğim annen ve baban sabırsızlıkla seni yuvamıza bekliyoruz...kızlar benmi çok duygusal oldum bilmemki bunları yazarken bile ağlıyorum senağlama

Yasemincim bende rüyamda cinsiyetini öğreneceğim zaman görmüştüm çok net bir şekilde emziriyordum yavrumu uzun süre etkisinde kalmıştım...

Allah bebişlerimize sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin...sevgiler...sağlıcakla kalın a.s.

eylülcümğüm evet hamilelikte insan çok duygusal oluyor.bende de var ani sinirlenip yada birden alındığım oluyor hemen ağlayasın geliyo gözlerim doluyo çocuk gibi :))

Yasemincim seninde oğluşun olacakmış valla çok şaşırdım ve kızın olacak diye çok seviniyodun şekerim eminim şok olmuşsundurkafamçokkarıştı Bu arada kaç haftalık oldun:uhm:

Yasemincim seninde oğluşun olacakmış valla çok şaşırdım ve kızın olacak diye çok seviniyodun şekerim eminim şok olmuşsundurkafamçokkarıştı Bu arada kaç haftalık oldun:uhm:

sorma canım,başta kendi dr erkek demişti daha sonra cinsiyetini göstermemişti benim yaramaz ayrıntılı ultrasonda ki dr kız dedi,bende dr sordum ayrıntılıda gördüyse doğrudur dedi.sonra buayki kontrolümde kendi dr kız diyen halt etmiş erkek dedi :roflol: hatta pipisinin resmini verdi bende 4 boyutlu ultrasona girdim artık kesinleşsin die erkek olaraka kesinleşti kız olmasını istiyodum ama nasip değilmiş 2 tane oğlum olsun bende 2 gelin alırım demi:dance:

takvimi denedim olmadı bende bıraktım,25+3 günlüğüz.sen kaç haftalıksın şeydanur

Nildaycığım aramıza hoş geldin ..a.s.

Murgizciğim sende hoşgeldin canım..:içelim: Buaradada Allah kavuştursun..yakın bir zamanda ,üstelik bebişin olduğunda yine gelecekler canım ,üzme kendini..

Yaseminciğim,cinsiyetine erkek bebiş demesine şaşırdım cnm,..iyiki hazırlıık yapmamışssın..bugünlerde duyduğum 3.durum ,bunun üzerine geçenki muanemde dr a eminsiniz kızım olacak değilmi? diye sordum....öyle görünüyor dedii..ama kesin demedi..! yarın detaylı ultrasona gideceğim orda yine sorarım ben:) değişiklik olursa oğluşuma pembe pembe aldığım,elbiseleri giydiririm..:)

ayperincim evet canım olabiliyor,bazıları doğumda anlaşılıyormuş ancak :)) evet hiç bişey almamıştım almaya başlıcam artık aman erkeklerde pembe kırmızı giyiyolar ayperin nolcak ama elbise olmas galibaa .)))

sağolun kızlar üzülmüyorum çok şükür inş doğumumda gelcek annem
bizde çok herycanlıyız odası elbiseleri hazır şimdiden sağ sağlim zamanında doğar inş kızlar bebişlerimiz

evet öyle yaseminciğim, artık her renk her bebişte giydiriliyor..ama işte dayanamayıp elbise,fırfırlı gömlek falan aldım ,direk kız kıyafetleri anlayacağın ,ondan dedim :))
Sağlıklı ve zamanında gelsinlerde minnoşlarımız keşke..erkek olsun kız olsun..:)

betül canım müdür öyle bişiy yapamaz ki bu senin yasal hakkın (ben bu haftadan itibaren tutmadım) 24. haftadan itibaren nöbeten muafız ben 26. haftada dra gitmiştim o zaman sevke yazdı 26 haftalık diye bende okula verdim o sevki beni nöbet listesinden çıkardılar
sende dranı git sevke yazsın eğer özel dr ise bi kağıdada yazsa olur herhalde ama bu senin hakkın devlet güvencen yapacağın şey belli müdürünede yasayı uygulamak kalıyo zaten 32. haftada yani martın oortası gibide doğum iznimiz başlıyacak sık dişini bebeğini strese sokma emi

buarda yasemin doğum izni dediğin gibide oluyo 32 haftdan sonra istersen çalışmak 5 haftasını aktarabiliyosun ama bize yaramıyor aktarmak çünkü aktarırsak doğum sonrasına yaz tatiline denk geliyor

anladım canım yazın zaten tatilsiniz ,bende çalışmayı düşünüyorum bakalım gerekirse sona ay rapor felan alırım önemli olanı doğum sonrası zaten.iş yerin dede doğurmayım amanıınnnnnlaelaelaelaelae oğlumda sancım olmamışmı suyum gelmişti geçen rüyamda da suyum geliyodu:1shok:

sağol canımm en geç benim yaramaz belli etti cinsiyetini o yüzden hiç bişeyi yok oğluşun bu ay bi kaç parça bişey alayım diyorum.senin müdürde ne gıcıkmış bee

evet bizim bide iki ay yaz tatilimiz var zaten o ço iyi olcak sanki doğum sonrası izin 4 aymış gibib olcak inş ama ben de senin yerinde olsam aktarırdım iznimi dediğin gibi doğum sonrası önemli inş rahatsız olmazsında 37. haftaaya kadar sorunsuz çalışırsın bari hareket olur zamöan çabuk geçer kilo az alırsın doğumdan sonrada bebişinle 5 hafta daha fazla zaman geçirirsin :dance:

slm kızlar nasılsınız..okuduğum kadarıyla herkes iyi Allaha şükür..bebişlerimizde iyi artık zor dönemlere giriyoruz..hem fiziken hemde ruhen..eşim beni bu kadar nazlı görmediği için adam şaşırıp kalıyo ne yapacağını şaşırıyo :) bende daha çok abartıyorum hoşuma gidiyo jeyyar ilerde yapamıcaz bari bugünlerin tadını çıkaralım dimi :icecream: ben tetenoz aşısı oldum kolum çok ağrıdı 4 gün sürdü ağrısı..haftaya şeker testi yaptırcaz bakalım hayırlısı olsun..oğluşum hergün dahada hareketleniyor ve daha güçlü tekmeler atıyor..sizin bebişlerde çok hareketlimi bazen korkuyorum inanın sıçrıyorum ani tekmelerinde a.s babasıda döv anneni diye iyice körüklüyor o da anlıyor sanki vuruyor afacan sırnaşık şey herkesi çok çok öpüyorum..bu arada sadece 7 kilo aldım dr bundan sonra almaya başlarsın dedi nerde o günler dedim :dance:

edacım çok iyi az kilo almışın,sen zayıfdın değilmi?aramızda en az kilo alanlardna birisisin:1closedeyes:

şimdi aranızda en çok kilo alan ben mi oluyorum :bbo: 27+2 oldum ve şuan 16 kilo almış durumdayım. 1 hafta sonra kontrolüm var umarım oğluşumda bu kilolarımdan faydalanmıştır. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…