2008 KPSS'ye hangi düzeyde girdiniz ve kaç puan aldınız?

benım bolumumede bakarmısın osym.govda cok kucuk okunmuyo endustrıyel elektronık benımkı yuksekokul cok rıca ederım

hilal ordaki mercek şeklinde üzerinde artı (+) sembolü olan bi araç var onu tıklayıp yazının üstüne gidip tıklarsan yazı büyür. kolay gelsin..

butterfly Mersinlisin ve yaşıtız : ) ben Mersinde okudum ve atanabilirsem Mersini istiyorum tabi ilk önce iyi bi puan almak şart : )

butterfly Mersinlisin ve yaşıtız : ) ben Mersinde okudum ve atanabilirsem Mersini istiyorum tabi ilk önce iyi bi puan almak şart : )

canım anklıyım ama mersinde oturuyoruz.sen hangi bölümden mezunsun?bide kaç puan aldın selenay?:1hu:1hug:g:

aahhh ah iyi puan alsam,atanırsam mardine de olsa gidecem valla.artık rüyalarımda bile öğretmen olduğumu görüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

butterfly bu yılki sınav hakkında biraz bilgi verebilir misin_? Mesela başvurular ne zaman başlıyor (ön lisans mezunları için) ya da başladı mı_? Nerden nasıl başvuru yapabiliyoruz_? Mersin'de dershane ücretleri ne kadar vs... bahsedersen çok sevinirim. sen hangi bölüm mezunusun_? kpss hakkında hiç bilgi sahibi değilim yazılanların hepsini okudum sistem hakkında az çok bişeyler anladım ama genel olarak anlatırsan çok mutlu olurum sevgiler...

ezel meraba canım uzun zamndır girmiodum sorularına cvp veremedim kusura bakmaa.sbaşvurular henüz başlamadı başladığı zaman buradan haber veririm.mersinde 600-800 arası dershane fiyatları.ben bilg prog mezunuyum.2008 eylül ayında yapılcak sınav.sana kolay gelsin sormak istediğin bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım:1hug:a.s.

benim 2006 kps puanım 72ydi 2007/7 yerleştirmelerinde yine açıkta kaldım doğal olarak baktımda taşralara bile85 lerle almışlar, işim zor artık bu seneki kps sınavına adam akıllı çalışmak lazım.senağlama

ben de lisans mezunuyum 94 puanla ilk tercihime atandım arkadaşlar...
çalışınca oluyor gerçekten de...
Allah hepinizin gönlünden geçeni versin...

Benim puanım 80,962 ama malesef olmadı..

Yine çalışıyorum..İnşallah bu sene olur

peki evde mi çalışıyorsunuz kursa falanmı gidiyorsunuz
ben güvenderin kitabını almıştım ama son 1 ayda göz atabildiğim kadarıyla gerçekten iyi bir kitaptı keşke erken hazırlanma şansım olsaydı
kursa gitmeden yükseltemem mi puanımı acabasenağlama

lisans mezunuyum 73 aldım ..kitap yüzü açmamıştım.. ama bu sende ciddi ciddi çalışıyorum.. elimden geleni yapacağım 90 görsem harika olur..dielrim herkes hakkını alır..

bende 2006 da girdim on lisans mezunu olarak. malesef hic calisamamistim, 76 aldim. simdi aof isletme okuyorum, isletme bittikten sonra tekrar girerim diye dusunuyordum ama simdi de aof yi birakmayi dusunuyorum. sozel dersleri hic sevmedigim icin...
tekrar girmeyi dusunuyorum kpss ye on lisans duzeyinde ama bu kez onceki gibi calismadan degil, ders calisip girmek

butturfly calismiyor yaziyorda profilinde, is mi bulamadigin icin yoksa memur olmak icin mi calismiyorsun suan? bence en kisa zmanda calissan daha iyi olur, sonra neden simdiye kadar calismadiniz sorulari cikar is icin basvuru yaptigin yerlerden. bende ayni bolum mezunuyum ordan biliyorum, yanlis anlama

superbiolay evet çalışmıyorum canım dediğin gibi nereye gitsem bu sorularla karşılaşıorum ama iyi bi işte bulamadım yani bölümümle ilgili bakalım şimdilik memurluk için çalışıyorum ama ne olur bilemem sen ne işle ugraşıosun???

2006 Eylül de olan sınavdan 75 aldım..Bu sene tekrar varmış sınav burdan öğrendim tekrar gireceğim..Turizm mezunuyum bakalım kısmetten ötesi yok..

Sınav doğumuma denk gelecek ama yok daha iyi çalışayım,şu 75'in üzerinde bişey alayım..

Herkesin emeği yağlı olsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…