2008 KPSS'ye hangi düzeyde girdiniz ve kaç puan aldınız?

tamam sılacım bu iş azimle halledilir sen yeterki istea.sevet canım başvurular mayısta ama önlisans sınavı eylülde ben sana haber veririm istersen.ben dershaneye gidiyorum canım zaten yeni başladım bende

ben lisans mezunuyum.
80 puan aldım.
hala açıktayım.
tekrar giricem 2008 kpss ye.
ama çoooooook sıkıldım artık odalara kapanıp ders çalışmaktan.
bide malum torpil olayları.
o kadar canım yandı ki.

2006 kpss 2 ye gırdım lise mezunu olarak 82 aldım. Tabıkı yerlesemedım. Bu sene ıns aöf 2 senelık onlısans dıploması alarak gırmek ıstıyorum (9 dersı gecersem tabı aöf densenağlama) o zaman ıns kımse benı tutamaz cunku lıse mezunu 89 da alsam zor gırerım

ben lisans mezunuyum.
80 puan aldım.
hala açıktayım.
tekrar giricem 2008 kpss ye.
ama çoooooook sıkıldım artık odalara kapanıp ders çalışmaktan.
bide malum torpil olayları.
o kadar canım yandı ki.

canım seni çok ii anlıyorum.aynen dediğin gibi artık oturup ders çalışmaktan bıktım bende ama yapcak başka bişeyde yok gibisenağlama evet torpil de çok işliyo herkesin hakkını yiyolar torpil yaparakklava: inşallah hepimiz yerleşiriz bu sene :1hug:

coyness dediğin gibi lise mezunlarının işi daha zor bir an önce önlisans diplomanı alırsın inşallah:1hug:

ben de 29 yaşındayım lisans mezunuyum,keşke daha önce aklım başıma gelseydi de araştırıp girseydim sınava.ama pişman olarak kaybedecek zamanımız yok sanırım.bana genel yetenek kolay geliyor ama genel kültürde zorlanacağımı düşünüyorum çalışırken.malum kuvvetli hafıza gerekli ve o bende yok malesef.aranızda benim gibi genel kültür derslerinde çalışırken bu tür sorun yaşayan varsa kendileri için düşündükleri çözümleri paylaşabilirler mi?sonuçta ezber şart,çünkü kpss sınavı biraz ayrıntı bilgi istiyor.benim en çok aklıma yatan çözüm okuduklarımızı hayal gücümüzle hafızamıza yerleştirebilmek.tabi en etkin yöntem düzenli tekrar ve bol bol soru çözmek.tembelliği şöyle bir kenara bırakabilmek...lütfen birbirimizi motive edelim.motivasyon olmadan hiçbişi olmuyor..dershaneye başlayan arkadaşlar ne kadar oldu başlayalı ve hangi konulara geldiniz merak ediyorum.yazarsanız karşılaştırma fırsatı buluruz..ben yediiklimin dergi setine abone oldum ve yargının kitabını almıştım.bunun yanı sıra başka kaynaklarımda var ama tek başlıkta toplayamam,ordan burdan..

bende anaokulu öğretmenliğini bitirdim.70 puan aldım.68 den 78 ze cıkarttılar puanları.tabii tercih bile yapamadım,şimdi tekrar dershaneye gidiyorum,bıktım artık ders çalışmaktan,bir sene içinde çok şeyi unutmuşum birde.şimdi üçretli öğretmenlik yapıyorum,aynı zamanda nişanlıyım.çok zor durumdayım nasıl kazanacam,kızlar banada dua edin nolur.allah hepimize yardım etsin.şansımız acık olsun.

slm kızlar bende bu kpss iletinin mağdurlarındanım, sınıf öğretmenliği mezunuyum 78 puanım ve atanma ihtimalim çoook düşük yalnız işin garibi adım hıdır elimden gelen budur, yemesem içmesem çalışsam en fazla 1-2 puan çıkarabilirim, dışardan bakınca meslek de çok kolay öğretmen olmakta..hatta bana bi 90 alamıyomusun diyen öğretmenler bile var düşünebiliyomusunuz,sor ne sorduklarını bile bilmez bunlar......

ben önlisans mezunuyum. 70 puan aldım hıc ders calısmadan gırdım. Tabıkı yerlesemedım. senağlama.

bu sene hazırlanarak giricem.hayırlısı....

canım geç kalmış sayılmazsın valla bizim kursta yaşı büyük olan çok kişi var.ben dershaneye gidiyorum canım dersanenin sistemi biraz farklı ocak ayına kadar cografya ve türkçe görcez ocaktan sonra matematik tarih görcez başlayalı 3 hafta oldu geç kalmış sayılmazsın.bide kesinlikle motive edelim birbirimizia.s allah yardımcımız olsun kolay gelsin canım:1hug:

off ya nie böle ya o kadar oku sonra hak ettiğin yere gelemeallah yardımcımız olsunŞenizkolay gelsin:1hug:

simer boş ver takma kafana öyle konuşanları kendileri şaş kaza bi yerlere gelmişlerdir sonra karşısındakini aa bak niye yapamıyosun yaparsın gibi sözlerle insanı çileden çıkarıyolarklava: sen elinden geleni yaparsın kısmetse olur üzme kendini:1hug::1hug:

evet.inşallah buradaki herkes kurtulur artık bu dertten.senağlama

sisteminiz ilginç geldi,neden böyle olduğunu açıkladılar mı?bir de türkçe ve coğrafyadan neler işlediniz,kaç gün gidiyorsun,ne kadar soru çözüyorsun,dershanenin verdiği kaynaklar falan neler biraz bahseder misin canım..ben de dershaneye gidecektim sırf motivasyon için,ama gk ve gy ten 1 gün falan ders verdiklerini öğrendim.dedim 6 gün ben idare edeceksem gerek yok diye vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…