- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
-
- Konu Sahibi butterfly84
sisteminiz ilginç geldi,neden böyle olduğunu açıkladılar mı?bir de türkçe ve coğrafyadan neler işlediniz,kaç gün gidiyorsun,ne kadar soru çözüyorsun,dershanenin verdiği kaynaklar falan neler biraz bahseder misin canım..ben de dershaneye gidecektim sırf motivasyon için,ama gk ve gy ten 1 gün falan ders verdiklerini öğrendim.dedim 6 gün ben idare edeceksem gerek yok diye vazgeçtim.
inşallah sizin için de en iyisi olur darısı size
branşım ingilizce 72.684 aldım ağutosta kadro tutuyodu şimdi de tutuyo ama atanmıcamm çünkü hedeflerim değişti bu yaz
ben de 2006 dan 78 aldım ve sınıf öğretmeni olarak edirne ye atandım 2 senelik öğretmenim allaha çok şükür:darısı bekleyenlerin başına..
Ben Türkçe öğrtmeniyim.2002 de girdim 74 puan aldım Kendi isteğimle Van a atandım.ama o zaman çok açık vardı.45- 50 alanlar bile atandı biliyorum.Şuan maalesef yeni mezunlar bizim kadar şanslı değil.
bu devirde torpilin varsa girersin kardeşim yoksa da istersen 100 al 90 al böyleee kös kös evde oturursun evinde herşey tanıdıkla torpille halledilir oldu... bu sene sıkı çalışıcam bende ve kazanıcam inşallah.. benimde geçen seneki 61 idi... hiç çalışmamıştım keşkee diyorum şimdiii keşkeeeeeee...........
kızlar üstünden geçmiş biraz ama bende 2004 kpssde 84 2006da 78 puan aldım ama hiç bir yere yerleştirilemedim eşim 90 puan aldı oda yerleşemedi lise mezunuyum anlamadım bu işten bişey ben bidahada girmicem sınava para tuzağı heralde torpil yoksa işte yokklava:senağlama
Bende kpss girmek istiyorum fakat bu yazılardan sonra şevkim kırıldı...Ben bu kadar yüksek puan hiç alamadım...70 zor alıyorum
arkadaşlar,hangi kurumlar için başvurdunuz ve alınmadınız bilmiyorum ama eğer harhangi bir alımda kpss sınavından sonraki aşamada kurum içi sözlü ya da yazılı herhangi bir değerlendirme daha yapılıyorsa ancak bu aşama için torpilden söz edebiliriz..mesela öss sınavında torpil yok,ama aldığınız öss puanıyla gittiniz güzel sanatlar fakultesine başvurdunuz.orada mülakat ve çeşitli sınavlarla yapılan elemelerde torpil illaki vardır.bu da bunun gibi birşey..
canım dogru sölüyosun ama düşük puanlıların girdiğini duyunca insan acaba torpil mi var dio:sm_confused:
anlıyorum canım ama bu tercih yazma işi de ince bir iş tabi..çok net bir şekilde bilmiyorum ben de ama mesela sen bir kadroyu 3.tercihin olarak yazdın,başka biri de 1.tercih olarak yazdı.yerleştirme işinde bunun çok önemi var.yani senden düşük puan alsa bile yerleşebilir o kadroya..üniversiteye hazırlanırken çok söylerlerdi boş tercih yapmayın diye,hani ya tutarsa diye ilk tercihleri yerleşmemiz çok zor olan yerleri yazmayın anlamında.hatırlıyorum şimdi ben neler neler yazmıştım,resmen fantazi yapmıştım,tabi o yaşlarda oluyo böyle şeyler..:)))
Lise mezunlarının atanması çok daha zor
Ben de önlisans mezunuyum 2006 ilk defa girdim ve 69 puan aldım. 2008 inş bir daha giricem ve en az 85 almayı hedefliyorum yoksa bir yere atanamıcam. Torpilsiz bu işler yürümüyor malesef ama yine de hakkımız da hayırlısı
inş Allah herkesin gönlünün muradını verir