2008 KPSS'ye hangi düzeyde girdiniz ve kaç puan aldınız?

branşım ingilizce 72.684 aldım ağutosta kadro tutuyodu şimdi de tutuyo ama atanmıcamm çünkü hedeflerim değişti bu yaz

canım sınav haziranda oldugu için hepsini birden sıkıştırarak görmemek için böle yapmışlar tarih ve matematik standart sapması yüksek oldugundan onları unutmayalım die ocaktan sonra başlıcaklara.s sokrates yayınlarını verdiler haftada 2 gün gidiyorum cografyada türkiyenin fiziki coğ. türkçeden dil bilgisine kadar geldik canım.dogru sölüyosun ama sınavlar falan yapıolar ya ben onun için dershaneyi tercih ettim canım:dance:

ben de 2006 dan 78 aldım ve sınıf öğretmeni olarak edirne ye atandım 2 senelik öğretmenim allaha çok şükür:darısı bekleyenlerin başına..

Ben Türkçe öğrtmeniyim.2002 de girdim 74 puan aldım Kendi isteğimle Van a atandım.ama o zaman çok açık vardı.45- 50 alanlar bile atandı biliyorum.Şuan maalesef yeni mezunlar bizim kadar şanslı değil.

Ben Türkçe öğrtmeniyim.2002 de girdim 74 puan aldım Kendi isteğimle Van a atandım.ama o zaman çok açık vardı.45- 50 alanlar bile atandı biliyorum.Şuan maalesef yeni mezunlar bizim kadar şanslı değil.

ferday şuanda en şanslı olanlar galiba sağlıkçılar çünkü bu sene baya bi alım oldu inşallah darısı bizim başımıza a.s.

kizlar 30 Aralikta Sokrates Sitesinde Türkiye Genelinde Kpss Sinavi Var Ama önce 10 Kişi Bulup Siteyi önermeniz Gerekiyo..

haklısın canım zaten torpilin varsa kpss'ye girmişsin girmemişsin hiç farketmiyor yeterki arkanda dayın olsuna.sevde oturmak çok gıcık bişey yasenağlama inşallah bu sene bizde atanırızŞeniz

kızlar üstünden geçmiş biraz ama bende 2004 kpssde 84 2006da 78 puan aldım ama hiç bir yere yerleştirilemedim eşim 90 puan aldı oda yerleşemedi lise mezunuyum anlamadım bu işten bişey ben bidahada girmicem sınava para tuzağı heralde torpil yoksa işte yok klava:senağlama

profiterol baya da ii puanlar almışsın canım ama dediğin gibi torpil yapıp giren çok var hakkımızı yiyorlarklava:

arkadaşlar,hangi kurumlar için başvurdunuz ve alınmadınız bilmiyorum ama eğer harhangi bir alımda kpss sınavından sonraki aşamada kurum içi sözlü ya da yazılı herhangi bir değerlendirme daha yapılıyorsa ancak bu aşama için torpilden söz edebiliriz..mesela öss sınavında torpil yok,ama aldığınız öss puanıyla gittiniz güzel sanatlar fakultesine başvurdunuz.orada mülakat ve çeşitli sınavlarla yapılan elemelerde torpil illaki vardır.bu da bunun gibi birşey..

canım dogru sölüyosun ama düşük puanlıların girdiğini duyunca insan acaba torpil mi var dio:sm_confused:

Lise mezunlarının atanması çok daha zor

Ben de önlisans mezunuyum 2006 ilk defa girdim ve 69 puan aldım. 2008 inş bir daha giricem ve en az 85 almayı hedefliyorum yoksa bir yere atanamıcam. Torpilsiz bu işler yürümüyor malesef ama yine de hakkımız da hayırlısı

inş Allah herkesin gönlünün muradını verir

canım dogru sölüyosun ama düşük puanlıların girdiğini duyunca insan acaba torpil mi var dio:sm_confused:

anlıyorum canım ama bu tercih yazma işi de ince bir iş tabi..çok net bir şekilde bilmiyorum ben de ama mesela sen bir kadroyu 3.tercihin olarak yazdın,başka biri de 1.tercih olarak yazdı.yerleştirme işinde bunun çok önemi var.yani senden düşük puan alsa bile yerleşebilir o kadroya..üniversiteye hazırlanırken çok söylerlerdi boş tercih yapmayın diye,hani ya tutarsa diye ilk tercihleri yerleşmemiz çok zor olan yerleri yazmayın anlamında.hatırlıyorum şimdi ben neler neler yazmıştım,resmen fantazi yapmıştım,tabi o yaşlarda oluyo böyle şeyler..:)))

pinkcim haklısın katılıyorum sana deneyimli kişilere yaptırmak lazım tercihleri.bi daha ki alımlarda bende rehberlik öğretmenlerine yaptırmayı düşünüyorum bide böle deniyelim şansımızı inşallah yerleşiriz canımŞeniz hayırlısı olur inşallah:1hug:

selen bende aynı senin gibiyim bende ilk girdiğimde başaramadım bakalım 2008 için hazırlanmaya başladım hayırlısı olsun bizim için:teselli:

24-28 aralık tarihleri arasında kpss alımı var ösym sitesinden bakabilirsiniz.benim bölümüm ne yazık ki çok az kişi alıyo..herkese bol şansss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…