2008 KPSS'ye hangi düzeyde girdiniz ve kaç puan aldınız?

butterfly84

çok özledim şimdiden
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
232
0
Mrb kızlar ben önlisans mezunuyum 2006 kpss'den 74 aldım ama yerleşemedimsenağlama bu sene yine hazırlanıyorum:a015:.peki ya siz kaç puan aldınız??yerleştiyseniz kaç puanla yerleştiniz??aklım fikrim kpss oldu :roflol::roflol:

ben 70 puan aldım lise acil tıp teknısyenı allah sukur bilecik devlet hast. yerlestırıldım 5 aydır calısıyom darısı basına canım

2004 te girmiştim 65 aldım. bu sene hazırlanarak giricem. ama kurslar çok pahalı ya. kitaplarla artık napalım. bi de butterfly eğitim bilimlerinden mi girdin?

selam ben lise mezunuyum 2004 kpssden 80 aldım 2006 kpssdende 78 aldım ama bi türlü yerleştirilemedim... hayırlısı

2004 te girmiştim 65 aldım. bu sene hazırlanarak giricem. ama kurslar çok pahalı ya. kitaplarla artık napalım. bi de butterfly eğitim bilimlerinden mi girdin?

dhilek canım genel kültür genel yetenekten girdim.bende dershaneye yazıldım canım dediğin gibi pahalı ama kazanırsakda kat kat mükafatını görürüz.evde çelışcaksan daha sıkı çalışman lazım canım allah yardımcımız olsun:1hug:

a.s.a.s.a.s.canlarım benım ben tamamen ümidimi yitirmiştim 70 puan azdı bıde hiç beklemıyodum valla sonra 32000 saglık personelı denınce hadı dedım tercıh yapayım allahın işi işte bu sefer oldu sizde umutsuz olmayın rabbım gecte olsa verıyo darısı sizlerın basına dostlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm:asigim:

canım dogru sölüyosun allah inşallah bizede kısmet eder.ayy inşallah canım güzel dileklerin için teşekkürlera.s.

99 yılında ilk memurluk sınavına girmiş 70 puan almıştım sınırdı bu puan yerleştirilmedim . bir daha da girmedim. şimdide 29 yaşındayım bu saatten sonra zor kazansamda yaş sınırı vardır diye düşünüyorum. sınav sisteminde ne dğişiklikler oldu dersaneler ne kadar merakta etmekten geri durmuyorum ama işsizlik sıkıcı.

Amin butterfly. Şu an çalışıyorum özel sektörde ,o yüzden evde çalışamıycam.
Akşamları yada işyerinde fırsat buldukça artık. Benimde genel yetenek ve genel kültürdü.Bir de iktisat, işletme vs. olanınınada (2. oturum)girmiştim. Özellikle ona ağırlık vereceğim çalışırken. Çünkü genel kültür ve genel yetenekte konuları gözden geçirerek bilgilerimi tazelerim diye düşünüyorum. Bu arada çok soru çözmek (hani Öss de olur ya) işe yararmı sizce?

ya sılacım benim canım öğretmenim Şeniz
nie öle düşünüyosun yaşın daha çok genç hem yeni bi yasayla yaş sınırı kalkıcak diolar bence bu sene dene şansını.bence çok zeki bi bayansın a.s bence dene derim:1hug:

anlıyorum canım hem çalışım hem hazırlanman zor olcaktır ama elinden geldiğince soru çöz pratik kazan canıma.s evet dediğin gibi genel kültür ve genel yetenek daha gündelik bilğiler bi kere baksan hatırlarsın ama bol soru çöz canım kolay gelsinŞeniz

kızlar 2005 tekinden 87.8 aldım atandım 3 yılım öğretmenlikte darısı başınıza

kelebeğim saol canım sadece biraz azimliyim o kadar zeki değilim gerçekten. peki ben önlisans mezunuyum bu yıl başvuru ne zaman yapılacak mayıs olarak gördüm nette geçti galiba zamanı. ders filan alıcak mısın sen? nasıl çalışıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…