2008 KPSS'ye hangi düzeyde girdiniz ve kaç puan aldınız?

mrb arkadaşkar bende kpss4 72 aldım lise mezunuyum çok zor biliyorum ama en azından belediyelerde olsam diyorum ama bugün aradım 3 4 yeri almıyoruz diyorlar başvuru bile yapamıyorsun.Aldıkları zamanda 2 günde kimsee duyurmadan yapıyorlarki istediklerini yerleştirsinler.
OFFFF....Bu seneki kpss tam bir karmaşa oldu. Allah sonumuzu hayır etsinnn...

selam arkadaşlar
Düz lise Türkçe-Matematik mezunuyum ve 80 puan aldım,şu an kamu yönetimi 4.sınıf öğrencisiyim
bu sınava ilk kez girdim ve ne yapacağım konusunda hiçbir bilgim yok,kafam çok karışık,araştırıyorum ve adam akıllı bir bilgiye ulaşamadım
bana fikir verirseniz çok sevinirim...:teselli:

ben iki kere önlisans olarak çalışmadan sınava girmiştim ve her ikisinden de 69 aldım..bu yıl da hiç çalışmadan girdim 66 aldım...ben tercih yapmayı düşünmüyorum çünkü lisans mezunuyum ve şu an kamuda kadrolu olarak çalışıyorum..darısı tüm isteyenlerin başına.. dilerim herkes hedeflediği yoldan amacına ulaşmayı başarır..

çok mersi tatLım.. a.s.
ben Lise mezunu oLarak girdim 64 aLdım..
şuan üni. öğrencisiyim aynı zamanda,bakaLım okuL bitsin sonrası daha güzeL oLacak Rabbimin izni iLe inanıyorumm..
tercih yapmayı düşünüyorum ben ama ümidim yok tabii,nasip yinede bakaLımm..

ben de eğitim fakültesi mezunuyum ve lisans eğitim düzeyinden girdim..
86 puan aldım ve şubatta atanmayı umuyorum.. çok az kişi kaldı önümde..
dua edin de atanayım arkadaşlar..
ayrıca memurluk tercihi de yapacağım kpssp3 puanım da 84..

ben iki kere önlisans olarak çalışmadan sınava girmiştim ve her ikisinden de 69 aldım..bu yıl da hiç çalışmadan girdim 66 aldım...ben tercih yapmayı düşünmüyorum çünkü lisans mezunuyum ve şu an kamuda kadrolu olarak çalışıyorum..darısı tüm isteyenlerin başına.. dilerim herkes hedeflediği yoldan amacına ulaşmayı başarır..

kamuda çalışıyomuşsunuz,.niçin sınava girdiniz,merak ettim:1shok::1shok:

ya o kadar az alım yapıyorlar ki puanlar çok yüksekte kalıyor..
biraz çok kişi alınsa puanlar da düşer ve bir çok genç işsizlikten kurtulur..

2006 kpssye ortaogretım olarak girdim ve 80 aldım
2008 kpssye lisans olarak girdim 67 küsür gibi berbat bir puan aldım:1ninca:
bu sene de lisans olarak gireceğim zaten okulum da bu sene bitiyor
adam akıllı calısmaya yenı basladım
hedefim en az 85 almak
egıtım bilimlerinden girip girmemekte kararsızım, bakalımfisfisfis

evet, öğretmen adayıyım diyeyim.. ama inş. şubata öğretmen olurum..
senin de inşallah gönlüne göre bir yer olur..malum belli olmuyor hangi kurumun ne kadar kişi alacağı..

bende 2008 den lisans düzeyde çok iyi hazırlanmama rağmen ..heyecan ve stresten yetiştiremedim sınav ortasında ağlamıştım.bak yine hatırladım.:KK43:(( 75 geldi.çok büyük bir hüsrandı kötü bir sınavdı.bu sene yine gireceğim heyecanımı denemek için.75 ten fazla alacağıma inanıyorum. asıl 2009 da hazırlanacağım hayırlısı hepimiz için.

X