2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
54
a.s.:nazar::asigim:hihoyyytKIZLAAAAAR 2008 KASIM ANNELERİ BEBEİŞLERİMİZİN İLK DOĞUM GÜNLERİ YAKLAŞTI... HADİ BULUŞALIM BU SAYFADA PAYLAŞALIM ....

evet ablacım sanırım ilk doğum günü nazlımelek ve benim sıpanın
2 hafta kaldı şakamaka
evimizde kutlucaz biz aile arasında
ama resimlerle vegüzel hatıralarla ölümsüzleştiricez inşallah
herşey miniklerimizin gönlünce olsun
nasıl doğurucaz derken yaşları yaklaşıyo
hey gidi

bende ikinci çocuğum olmasına rağmen çok heyecanlıyım..
ayunun ilk doğum gününü evde aile arasında yapmayı düşünüyorum..
Allah kısmet eder o günleri görürsek inşallah:))

ılk heyecanları memo ve kerem kaan kardesler yasayacak
bız de heyecanlıyız ama herhangı bır planımız hazırlıgımız yok
aslında buyuk bır dogum gunu partısı duzenlemek ısterdım ama evımımde cok kalabalık mısafır agırlayamam
bakalım sanırım yaklasınca netlesır nasıl bır partı yapacagımız

Ben daha önce de bahsetmiştim büyük bir parti vericem inşallah bir aksilik çıkmazsa , bir anaokulunda yapıcaz tüm arkadaşlar aileler orda olucak yani benim kafamdan geçen bu daha 2 ayımız var bizim , ekimde organizasyona başlarım herhalde , davetiye , pasta , bi sürü de malzeme almam lazımmmm , bir de babasını ikna edebilirsem palyoça istiyorum , inşallah kafamdakileri yapabilirim kızlar , tabi fazla masrafa girmeden halletmem gerekiyor hepsini kaydirigubbakcemile

Bizde ilk doğumgününde çocuğum henüz bebik olduğu için evde yapıcaz.Zaten daha önceki tecrübelerime göre Buğra için çok anlamsız korkutucu bi kalabalık olacak.Aynı zamanda bizim için bir ilk olduğu için en güzeli evimizde olmamız diye düşündük.O bu derken baya bi kalabalık oluncak.Baya bi ikramlık yapmamız lazım.Zaten bizim meşhurdur ikramlıklarımızz aile içinde öhö öhöö:)) pastaya üflemeyi öğretmeye başlıyım ben en iyisi:lepi:

biz de evde aile içinde yapacağız
ama ben önceden plan yapmayacağım
ne zaman kendi doğum günüm için önceden plan, hazırlık yapsam hep bir aksilik çıkar ya da istediğim gibi olmaz ve o kadar özendikten sonra hep hayal kırıklığına uğrarım

bende andina gibi kreşte yapmayı planlamıştım ama olmayacak sanırım evde yapacağım ama baya bir kalabalık olacak ama ben arkadaşları da istiyordum akrabadan arkadaşa sıra gelmeyecek heralde :uhm::çok üzgünüm:

ayyyy, ilk dogum gunu heyecani. normalde bebisler birsey anlamiyor ilkinden ama annelere muthis bir hatira oluyor. simdiden hepsinin ilk yasi kutlu olsun. hepsi ak sakalli dede, ak sacli nine olup torunlarinin torunlarini sevsinler insallah.opuyorumnanaktan

bizdeki akraba osmanlı ordusu gibi ,üstelik bi kişiyi atladınmı bi daha yüzüne bakamassın ,evim küçük ,onca insan nasıl sığacak bilmem ..ama planlarım var ,doğumunda yapamadığım şekerlerden yapıcam,1 şeklinde pasta ,süslemeler filan olucak işte ..az kaldı bizimde tam 1 ay 10 gün ..

bende andina gibi kreşte yapmayı planlamıştım ama olmayacak sanırım evde yapacağım ama baya bir kalabalık olacak ama ben arkadaşları da istiyordum akrabadan arkadaşa sıra gelmeyecek heralde :uhm::çok üzgünüm:

Canım bizde akraba yok allahtan , kocamın ailesi iki kişiden oluşuyor , bende de 10 kişi var sadece , bizim parti çok kalabalık olmayacak yani

Canım bizde akraba yok allahtan , kocamın ailesi iki kişiden oluşuyor , bende de 10 kişi var sadece , bizim parti çok kalabalık olmayacak yani

bizde de kocamın akrabaları yok ama bizimkiler yeter de artar bile birini çağırsan öteki kalmaz eylülün dediği gibi ama bakalım güzel bişeyler istiyorum evet bebişler hatırlamayacak belki ama çok güzel hatıra olacak sonuçta ilk doğum günü

bende ılk dogumgunu oldugu ıcın suslu bır pasta 1 seklınde mum ve balonlarla suslu bır ev 1 yazan balon seklı ıstıyorum ve tabı cokca mısafır
ankarada benım akrabam yok esımın var onlar gelır annemlerı cagırırım kayserıden onlarda gelır komsularımı cagırmayı dusunmuyorum sadece kendı aramızda olsun ıstıyorumm

bende büyükçe 1 şeklinde bi pasta istiyorum.Bence en güzeli bu şimdilik:) birdee herkese dağıtmak üzere Buğranın resimleri olan magnet yaptırabilirm:)) ehehee nası fikir

Ben iki kez ypicam kutlamayi..

ilki aileyle olucak ve evde olucak..acik büfe tarzi hazirliycam herseyi

10-12 kisilik bi parti olucak yani cok kalabalik diil..

ama ikincisi bir hafta sonra arkadaslarimizla olucak,cocuk cocuk baya kalabalik oluruz onda.

evim müsait oldugu icin yine evi tercih ettik biz..ilkindeki gibi acik büfe yapicam bundada.

valla eşimin sülalesi aşırı sosyete ,benimkiler normal ,kızımın doğumunda bile inanılmaz hediyeler getirmişlerdi ,doğum gününde ne gelir çok merak ediyorum doğrusu ..kaydirigubbakcemile3

benim oğluşum 10 kasım doğumlu bense 9 kasım ikisinin ortası akşam kutlarıs heralde ben sadece anne baba ve çocuktan oluşan bi doğum günü yaparım heralde ilk olucak çünkü ilerki yaşlarda kalabalık kutlarız hem oğlumda farkında olur herşeyin tabi bu benim fikrim bakalım ozaman gelsin daha çok var

bizde dogumgunumuzu evde yapacak olanlardanız. ama evımde cok kısı agırlamaya musaıt degıl bakalım nasıl olacak?? pastasınıda dsmartta luli var bılen varmı bılmıyorum. o sekılde yaptıracagım cok sevıyor cunku oglum lulıyı.

bizde evde kutlıycaz doğum günümüzü ilk d.günü kızımın çok heyecanlıyım çok net.ten birsürü pasta resmi bıuldum eşimle aralarından seçicez belki üstünde piroşun resminin olduğu pi pasta yaptırırım
kendimde bir sürü börek çörek hazırlamayı düşünüyorum açık büfe şeklinde olcak
3- 5 tane çocuk olur ama yinede onlar için ayrı tabak bardak alıcam yiğenlerim için örümcek adamlı filan:)
evi süsliycez balon malon.....
birde piroşun resimlerinden bişey hazırlamak istiyorum ama daha tam netleştiremedim kafamda
bizim partimizde de anca 15 kişi olur sadece anne bablarımız diğer akrabalar uzaktayım diye gelemez
birde kendi arkadaşlarım
sonra eşim,kızım ve ben dışarı çıkar çekirdek aile olarak dışarda da kutlarız:)

X