ay seren alemsin valla bayılıyorum kız sana :)))))))) bi saat sonra su iç hemen su içmeki cır cır olmayasın :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kizlar sizin göğüsünüzden sivi geliyor mu?
önemli degil canim ..bak simdi kontrol paneline giriyorsun
...orda detay bilgilerinizi duzenleyin bolumunu bul tikla...acilan sayfada en sonda kilo ve dogum tarihi takip cizelgesi yazan yere sunu kopyala http://tickers.baby-gaga.com/p/dev263pb___.png insallah anlatabilmisimdir ..dene yapamazsan yine anlatirim
benimde hafta sonu gelmeye basladi ..o sivi dedigin sut iste canim..ben biraz sIkayim dedim merak iste geldi ama sonra aklima geldi ilk cikan sut en degerli suttur diye bidaha bakmam bebegime kalsin o sut dimi ama
anne sutu zaten normal bembeyaz sut gibi olmuyor ,ayni tarif ettigin gibi beyazimsi ,sulu gibi ..kremsi olmasida ilk sut oyle kremsi oluyor o cok faydali bebegimize.. kendi akiyorsa tamamda benim gibi meraktan sIkmayin ,bebislere kalsin onlar :CüvCüv:sabırlı melo,ben 32+1 gunluk hamıleyım gogus uçlarımda bazen beyazımsı bı renk goruyorum kremsı bı yapısı var ama öle süt falan gelmıyo yanı akmıyo.
kizin dogum gununu soyle sen neyi kaydedicen ben soylerim sana canim..YAAA BENDE İSTİYORUM...AMA YAPAMADIM NOLUCAKKK ŞİMDİ..BENİM KIZIMIN ÇİZELGESİ OLMAYACAK MIII:a015:
kizin dogum gununu soyle sen neyi kaydedicen ben soylerim sana canim..
:roflol::roflol: ay yazamadan duramiicemmm
kucene denetseydın barı adamceezz ilk sutten yararlansaydı ya kıssss:roflol:
hade kactımmm bayyssssssırnaşık şey:lepi::roflol:
BEİİİ BAAAGG BETÜÜŞŞ GELMİMM ORAAAAklava:
BENDE BUGUN AŞI OLDUM NOLCEEKK HEMDE BEN COK KORKARIM IGNEDEN :çok üzgünüm: ama bebıs ıcın oldum ıkıncı dozu
aralıktada yapacaklarmıs
okadarda kıymetlı olmasın canın anasın sen anaaaa
hade gıt cıkart etıketlerı kalıtelıde olsa dedıgın gıbı rengı atabılıyo maleseffff:tomato:
iyi aksamlar canim ama senin cetvel yanlis olmus benim sana dedigim seyi kopyalasaydin dogru cetvel olucakti http://tickers.baby-gaga.com/p/dev263pb___.png bu adresi kopyalaman gerekiyordu ..neyse gorusuruz byeherkese iyi aksamlar kendinize ve bebişlere iyi bakın
teşekkür ederim canım sen de güle güle kullan bebişini mışıl mışıl uyut kafama takıldı şimdi sabahtan beri eve kapandım onları bekliyorum zaten, yeni geldiler uyku seti de eksik çıktı sinir oluyorum böyle aksiliklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?