Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAK BAAAAAAK
TAMAM KIS VERMİYOM ŞÖÖLE ASLI GİBİ DEVLET GİBİ KAYNANASI OLSUN BARİ :sm_cool::roflol:
benim bebek odası yapıcak fazladan bi odam yok malesef bende park yatak alıcam evin uygun biyerine koyucam eşim odamıza istemiyo alışmasın diyo bende yeni doğmuş el kadar bebeğimi nasıl başka odada tutucam diyorum ha şimdi ha iki ay sonra ne farkeder alışır diyo
tesekkurler arkadaslar... a.s.
seren ben sımdı onları makınadan cıkarıp hepsının etıketıne mı bakıcam yanı.. kafamçokkarıştı
cnm bılıncsız ılac almıyorsun sonucta doktorun verıyor ole degılmı
e doktor bılgısınde ılac alıyorsan korkma endıselenme bebegıne zarar vermez hee guvenmedıgın bır doktorsa baska doktor bul kendıne senden ve bebegınden degerlı baska kımse yok suanda cnm
hamılelık psıkolojısı var sende bıraz dogaldır evrım gecırıyoruz sonucta cok fazla sters yapma uzulmede
gel buraya takıl kıs yazmaanda oku ınan okudukca gulesı gelıyo ınsanın
sırnaşık şey
sıkmaaa canınııı aşkitommm yerim senii hadı gul bakım birazzzz :lepi:
sen gulersen bebısınde ıcerden gulucukler atacak bunuda hıssedeceksın valla bak
ben demınden berı oynuyorum bızımkıde ıcerde cıldırıyo:sm_cool:
EVET BAKACAN TABİİİ:dilcikar:
İŞİN NE BAK TEKTEK CIKART BAK İŞTEEE:lepi:
BEN GENELDE ETIKETLERINE BAKMADAN NE YIKIYORUUUUMM NEDE UTULUYORUMMM
TABİ SEN BILIRSIN ACIK RENKLILERLE BEYAZLARI ATMA ISTERSEN BEYAZLA BEYAZ DESENLILERI BIR ATARSIN RENKLILERI DE OTEKILERDEN SONRA ATARSIN OZAMAN
YENI OLDUKLARI ICIN BIDE E PAZARDANDA ALIYORUZ BAZI KIYAFETLERI BOYASI CIKARMI BILMIYORUZ DIMI AMA EMIN OLMAK ICIN TEDBIRLI OLMAK LAZIN CNM
SEN SORDUN BIZDE FIKRIMIZI SOLEDIK UYGULAMAK SANA DUSERRR:icecream:
BETÜŞŞ SANA BİR BILGI DAHA ŞEKERIMM
EGERKI ETIKETTE
MİT AHNLİCHEN FARBEN WASCHEN: AYNI RENKLERLE BIRLIKTE YIKAYINIZ
YAZIYORSA EŞ DEGER RENKLERLE YIKA CNM
ANAM OKADAR ETIKET YAPIYORUZ KIMSE BAKMIYOOO
AY BIZ BOSUNA UGRASIYORUZ DEMEKKİİİİİİİİİİklava:klava:
sonunda guldurmeyı basardın seren sende seytan tuyu var heralde bu arada ilaçlar doktorun verdıgı ilaclar ssk gidiyorum şimdiye kadar kac doktora gıttım hiç ilgilenmiyolar baslarından savıyolar insanı ondan guvenemıyorum ilacları 3 gun kullanmadım karnımın agrısı azaldı ama kabız oldum buda belimi agırtı bugun ilacları aldım gene karnım agırmaya oglumda içerde gerilmeye basladı sankı karnımı yarıp cıkıcakmış gıbı ondan ona zarar verdigini dusunuyorum .
özürdilerim pc basında degildim şimdi, geldim . 20 eylülde oglumu kucagıma alıcam inş senağlama
BETÜŞŞ SANA BİR BILGI DAHA ŞEKERIMM
EGERKI ETIKETTE
MİT AHNLİCHEN FARBEN WASCHEN: AYNI RENKLERLE BIRLIKTE YIKAYINIZ
YAZIYORSA EŞ DEGER RENKLERLE YIKA CNM
ANAM OKADAR ETIKET YAPIYORUZ KIMSE BAKMIYOOO
AY BIZ BOSUNA UGRASIYORUZ DEMEKKİİİİİİİİİİklava:klava:
ya ben kıyafetlerının hepsını mothercare den aldım..
anam bazen onlarada guven olmuyor ya en kalıtelı seylerın bıle boyası cıkıyor, çekiyor filan.. :1closedeyes:
tamam canım ne kızıyon bakalım madem.. :dilcikar:
hem atmadan once nıye solemedın.. klava: :roflol:
zaten kolum ağrımaya baslıyor yavastan sinsi sinsi.. agresifim sinirliyim kompleksliyim.. Kötü Kazen
:roflol:
anam tam adamına cattık desenee.... :tomato: :roflol:
ya makınaya atmakta teredute dustugum yanı cekmesınden vs suphelendıgım seylerın etıketıne bakarım ama hepsının ayrı ayrı bakmam..
şimdide aklıma gelmedı hıc ıyımı hepınız makınaya attık yıkadık deyınce.. :tomato:
bundan sonra benım doktorum ilan ediyorum seni dediklerini aynen uyguluycam doktor hanım bebegim belki doktoru sayesınde rahatlar teşekkür ederim onerılerın için ve diger doktorlar gıbı olmadıgın içinİŞTEEEEE KADIN BUUUUUUUUUUUUUU:dance: OHHH GULDURDUM SENİ İŞTEE OHHHH:lepi:
SSKLI DOMTORLAR MALESEF ILGISIZ HEPSI DEMIYORUM AMA %80 İ OLE BACIM
DOGURANA KADAR SABREDECEKSIN NAPICAN KÖPRÜYÜI GECENE KADAR YANİİİ:icecream:
KABIZLIGADA COZUM VAR KISSS AAAAAAAA DÜÇENÇ DUKTURUNU DİNLE SEN
:roflol:
BAK ŞİMCİK ONCELIKLE BOL BOL SU ICIYORSUNNNNNNN
SONRACIMAMAAA EŞİNE SIPARIS VERIYORSUN YADA AZCIK YURUYUS OLSUN DIYE PAZARA CIKIYORSUN KENDIN VE 1 KILO YADA YARIM KILO KAYISI ALIYORSUNNNNN
SONRAA PAZARIN SAGINA SOLUNA BAKIYORSUN HASLAMAK ICIN MISIR ALIYOOOOSUUUNNN
ONLARI YAPIP YIYORSUN GUZELCENEEE KASIDAN SONRA EN AZ 1 SAAT SONRA SU İÇ HEMEN ICMEKI TAMAMEN CIRCIR OLMAAA:)))) BOL BOL SALATALIKTA YEEE BAK GOR FAYDASINI GORECEKSINNNN BEBISINDE GERILMEYECEK NE KENDINI NEDE ANNESINI UZMEYECEK BAK GORR CNMMM:1hug:
yaa kızlar biraz önce yazmışım linki eklememişim saliha memnun oldum canım.ebru naz bebişimize iyi bak tatlım serencim sonuçta damat adaylarının ismi aynı bizim bebişte Ozan Ege.
http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
kızlar yapın bakalım sizde sayılar kaç çıkacak yazın. beyin yaşlarınızı ögrenelim.seren başta seninkini bekliyorum.