cok güzelmiş hicrancıgım.battaniyenin mavi olanı varmıydı.acaba markası nedir.bende bebişime alayım cok hoşuma gitti.iyi günlerde kullan
MERHABA BENDE MELTEM ÇOK GİREMİYORUM SİTEYE AMA HERKESİ TANIYORUM.CANIM BENİM ÇATLADI 5 AYLIK HAMİLEYKEN ÇATLADI HELE GÖBEĞİM BİR ÇATLADI Kİ SORMAYIN...OLSUUUUNNNN:CüvCüv:[
merhaba meltem ;bende gögüslerimde oldu çatlaklar ama ben fark edemedım basta çünkü daha 2 ya da 2,5 aylık hamıleydım goguslerım cok sızlıyodu,dokunamıyordum megersem gögüsler buyudugu için catlaklara zemın hazırlıyomus öle cok buyumedı 85 takıyorum sütyen ama çatladı basta işte canımı çok sıkıyo bu. krem falan kullanıyorum ama bilmiyorum inşallah gecer ...
iyi akşamlar herkese..
hicran aldıkların çok çok şirin özellikle minik pembiş elbiseye bayıldım..bakırköy de hangi mağazdan aldın canım ?
gulan gözün aydın canım bebişlerinin güzel haberlerini almışsın.. sağlıklı olsunlar da hepimizin bebişleri..
bizim de odamız geldi monte edilirken biraz toz oldu etraf ve temizlik derken ancak oturdum vee çok yoruldum ..
sizler nasılsınız kızlar ??
Ayyy hicran bayıldm bunlara ya... Allah gülegüle giydirmeyi nasip etsin. Süper olmuşlar. Ne kadara bi çıtçıtlı body'i yapıyolardı. Linki vardı geçenlerde buralarda ama.
Penyesi falan güzel dimi?
Bide elbisesi çok güzelmiş ya...KIzlar için çok cicik şeyler var ya.. Bende bıdıkım gelsin koklayayım , öpeyim doya doya istiyorum ya...
Ayyy hicrancım bunlar da nefis, nerden aldın canım bunları. Ben böyle güzel şeyler bulamıyorum ya...Nerelere bakabilirim. Sirkeci, eminönü tarafına gideyim mi kızlar?
geceliğim bunun pembesini aldım
alt açmamız
peluş battaniyemiz
banyo havlumuz
günlük ince battaniyemiz
tulumumuz
buda arkası
kızlar bişey soracağım bu uyku seti eksik mi sizce çarşaf yok mu yoksa o ortadaki şey çarşaf niyetine mi serilecek, eğer öyle olacaksa yorgan mı yok anlayamadım :uhm:
allah güle güle giymeyi nasip etsin oğluna. çok güzel bi duygu ben gecen hafta hallettım o işleri dogum çantamızı bile hazırladım.bikaç eksigimiz var sadece...
aminn canımm.. hepimizın bebeklerıne guzel gunlerde gıymek nasıp olsun ınsallah..
senın bebiş kız mı erkek mii?.. isim ne dusundunuz.. yaş kaç? burcun ne acaba?..
ne guzel soru yagmuru dımı.. ama aramıza yenı geldın detaylı tanışmak lazım.. :1rolleyes:
bende bu yıkama ve utu ısı bıtsın hemen hastane cantamı da hazırlayıp koycam kenara..
ondan sonrasında odamızın 1.halısı ve 2.perdesını de tamamladık mı gerıye hıcbırsey kalmadı..gerıye yaslanıp bır ohh cekicemm.. :CüvCüv:
belki gecmısı okuduysan gormussundur.. 6 ağustos a hazırlanıyorum ne olur ne olmaz.. :roflol:
çarşafsız uyku seti mi olur yahu :)) ne serilecek o zaman yatağa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?