KIZ SEROOOO bu karçiçek de senin sülaleden galibaaa naniknaniknaniknanik
oynayıp duruyoo...
ayşe de iyiymiş canı sıkılıyomuş orda olsam hepinizi görürdüm diyooo..bebeğe bişeyler almış mı sormadım kıs :1rolleyes:heralde almıştır odasını falann :smiley-cool:
:roflol: bana oltayı atan baslıyo oyanamayaa:roflol:
ii olmasına sevındım valla yaa
eh almıstır tabıkıde artık herkese alımmı dıye sormaktan vazgecmıstır herhaldesırnaşık şey
ii gelsinde gorsun sole seren gelsin buraya dıyo deeee
lülülülülülü
Kizlar sizin göğüsünüzden sivi geliyor mu?
seren kızz ekledigin resimde darkinlife ın aldıklarını göremedim ben sayfaları açıyom ama bulamıyorum. bende bir güzel uyuyup geldimm komşumda sagolsun sabah agladıgımı görmüştü sagolsunn komşucugum çorba yapıp gelmişş.
seren kıvır anam kıvırr ohh maşallah. bir karçiçek isim neydi arkadaşım.
seren kızz ekledigin resimde darkinlife ın aldıklarını göremedim ben sayfaları açıyom ama bulamıyorum. bende bir güzel uyuyup geldimm komşumda sagolsun sabah agladıgımı görmüştü sagolsunn komşucugum çorba yapıp gelmişş.
seren kıvır anam kıvırr ohh maşallah. bir karçiçek isim neydi arkadaşım.
dogru haklısınız ama ben agrı var derken ilaclardan kaynaklanıyor anladıgım kadarıyla bununda bebegime kazar vermesınden korkuyorum yanı beni agrıdan cok agrıyı olusturan sey canımı sıkıyor yoksa bebegim için degil agrı cekmek canımı bıle verırım ama ben agrı cektıkce sankı o benden fazla agrı cekıyor dıye canım yanıyor.(kafam cok dagınık inş yazdıklarımı anlarsınız) ayrıca bana yazdıklarınız için teşekkur ederim .
Ben çıkıyorum kızlarrrr
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnnn
Seren kısss EGE yi fazla oynatma içindeeee sonra benim ki de isteyecek... Anne bak Ege nin annesi ne güzel hoplatıyor onu sende yap diycekkk a.s:roflol::dance:
sabırlı melo,ben 32+1 gunluk hamıleyım gogus uçlarımda bazen beyazımsı bı renk goruyorum kremsı bı yapısı var ama öle süt falan gelmıyo yanı akmıyo.
BEN GELİCEM SENİN SİTEYE BEEEEEEENsırnaşık şeysırnaşık şey
AKŞAMLARI DA GÖRÜCEN BENİİİİİİİ
MADEM OĞLUNA DA ALICAN KIZIMI KAYNAŞMAK LAZIM DİMİ AMA KÜÇÜKTEN :teytey::teytey:
sengözlerimebaksanab anaaa anaya bak hemende verdi kızını azcık naz yapım yaww
kız tarafı naz tarafıdır kadına bak gordu tabı oynak cocuuu ve anasını hemen kızı verdiii:roflol:
gel anammm geeeellll sen gel bizim siteye valla yaa bızım sıte yaşlı dolu bıtane yenı doguran var azcık konusım dıyorum kadın suratıma bakmıyo:dilcikar:
yanlızııımmm gelin hepınızı benım sıtede ev sahabı yapaımmmm:dance:
merhaba bayanlar..
bugun aşımı oldum sonunda ıkıncı dozu uzerımden yuk kalktı..
ya bırde ben oğlumun kıyafetlerını yıkayacagım sımdı makınaya attım ama calıstırmadım daha..
siz beyaza yakın renklılerı yada beyaz uzerıne renklı desenı olanları canlı renklerle olanlar la bır mı attınız makınaya ?? :sm_confused:
yoksa ayırdınız mı ben sımdı hepsını attım kısa programda 30 da yıkayacagım renklerı bırbırıne gecmez dımı ??..
eger gezmezse sadece beyaz bır takımı kaldı üzerınde renklı dıkısı olan onu atmadım onu da atayım ayrı kalmasın ?
cevabınızı beklıyorum kızlar makınayı calıstırmadan.. :uhm:
merhaba bayanlar..
bugun aşımı oldum sonunda ıkıncı dozu uzerımden yuk kalktı..
ya bırde ben oğlumun kıyafetlerını yıkayacagım sımdı makınaya attım ama calıstırmadım daha..
siz beyaza yakın renklılerı yada beyaz uzerıne renklı desenı olanları canlı renklerle olanlar la bır mı attınız makınaya ?? :sm_confused:
yoksa ayırdınız mı ben sımdı hepsını attım kısa programda 30 da yıkayacagım renklerı bırbırıne gecmez dımı ??..
eger gezmezse sadece beyaz bır takımı kaldı üzerınde renklı dıkısı olan onu atmadım onu da atayım ayrı kalmasın ?
merhaba bayanlar..
Bugun aşımı oldum sonunda ıkıncı dozu uzerımden yuk kalktı..
Ya bırde ben oğlumun kıyafetlerını yıkayacagım sımdı makınaya attım ama calıstırmadım daha..
Siz beyaza yakın renklılerı yada beyaz uzerıne renklı desenı olanları canlı renklerle olanlar la bır mı attınız makınaya ?? :sm_confused:
Yoksa ayırdınız mı ben sımdı hepsını attım kısa programda 30 da yıkayacagım renklerı bırbırıne gecmez dımı ??..
Eger gezmezse sadece beyaz bır takımı kaldı üzerınde renklı dıkısı olan onu atmadım onu da atayım ayrı kalmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?