Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizin dogum gununu soyle sen neyi kaydedicen ben soylerim sana canim..
hoşgeldin san da iyi akşamlar alin ..
fatmacım sinirlerimiz gergin.. haliyle en ufak birşeye oturup ağlayabiliyorum ben de..az kaldı inşAllah bebişlerimize sağ salim kavuştuğumuzda hepsi geride kalacak..dün senin gibi ben de adamlara sinirlenip ağladım ama bebişimin mobilyalarını görünce şirin şirin moralim yerine geldi :))
EMNSRK ; ben de duymuştum onu...benden direkt ıslatacak derecede sıvı gelmiyo ama ucunda birikmiş beyaz koyu kıvamlı görüyorum ara sıra..her bünye farklı işte..
betül oğluşun geldiğinde güle güle kirletsin cicilerini inşAllah :))
kızlar siz uyku setlerinin karyolaların başına kenarlarına geçirilen elyaflı kısımlarını ne yapacaksınız ? yıkayınca bozulup yamulur mu acaba ?
evet bendekide öle bazen ıslaklık hisseder gibi oluyorum bakıyorum fakat bise yok sadece uçlarında birikmiş oluyo...ama çok meraK ediyorum... :)
bu sorunun cevabını ben de merak ediyorummm
sanırım o sütün yavaş yavaş oluşmaya başladığının işareti :CüvCüv: bebişler emdikçe devamı gelecek inşAllah canım..bu arada ismin ne benim ismim merve...
betulcum nasıl kıyafetlerde bozulma varmı?
Bir de şunu okudum göğüs uçlarının etrafında küçük topluiğne başı kadar birşeyler çıkabiliyormuş bende çıktı minik benler gibi bunlar göğüs ucunu nemli tutmak ve koku salmak görevindeymiş.Bebek memeyi bulsun kokusunu alsın diye.O yüzden emzirirken kesinlikle parfüm kullanmayın diyor bebeğiniz bu kokuyu almalı parfüm kokusuyla rahatsız olurmuş.Kokusuz deodorantlar kullanmamız lazımmış.
merhaba cüvcüv ;ben emine yeni üye oldum.
goguslerının ucundakı renk yayıldımı sende .bide çatlak olustumu?
hayır canım bozulma yok hepsi normal gorunuyor.. :1rolleyes:
ama cok renklı (sarı-kırmızı- turuncu) olanları ıcınden cıkardım renklı olanları sımdı ayrı attım..
mavilerle mavi tonunda olanları beyazlarla karısık attım..
mis gibi koktu ütülenip yerlesınce de rahatlıcam ve dogum cantamı hazırlayıp ta koyunca tamamdır hersey.. :1rolleyes:
merhaba cüvcüv ;ben emine yeni üye oldum.
goguslerının ucundakı renk yayıldımı sende .bide çatlak olustumu?
bende cikiyorum ..betul kolay gelsin canim ..herkese iyiaksamlar