Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ayşenurla konuştuk dün size selami var ....
Ben de bugün pazarda iki dolandim yoruldum yaw...
Seren maşallah sanaaaaaa
ne güzel hepinizin nesesi yerinde ALLAH bozmasın bebişlerinizinde hergunu boyle gecsin inş.(ama benim hiç nesem yok içim sıkılıyor sankı benı kımse anlamıyor)
her konuda ben ak diyorsam herkes kara diyor hep ben suclu hatalı durumuna düşüyorum buda benim canımı cok sıkıyor ondan yanı su anda degıl oynamak gülmek bıle zor geliyor
aglaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk iiiiistiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyooooorrrrrrrrrummmmmmm.
niye bacım sana ne oldu?:çok üzgünüm: sende bi varsın bi kayboluyon derdin ne şekerim takma bak oram şıkır sende kıvır:tomato::dance::dance::1hug:
takma tatlımmmmm:içelim:niye bacım sana ne oldu?:çok üzgünüm: sende bi varsın bi kayboluyon derdin ne şekerim takma bak ortam şıkır sende kıvır:tomato::dance::dance::1hug:
ayten bacım patron sigorta çıkışımı yapacakmış bu durumda para alamazmıyım ben şimdi
canım ne kadar neşelisin allah bozmasın...
bende enerji bitti ŞİMDİDEN ..............
dur kıs aglama sakın aaaaaaaaaaa acma muslukları hemenklava:
HMMMM HAMİŞLİK PSIKOLOJISI YANİİCADIARZU
bu dedıgın kişiler kımler meselaaa cevrendekilermi yoksa ailenmi(kocan-anası-senın anan fana):CüvCüv:
YEFRUUUUUUUUUUUUUUUM:lepi::lepi:
ZİLLERİ TAKMIŞIN GENEEEEEEEE,, GELDİM GELDİM SEROOOOOO
ANAM KIZIN OLSA DANSÖZ OLURDU HERALDE BU KADAR OYNAMAYAAAAa.s.:lepi:
her konuda ben ak diyorsam herkes kara diyor hep ben suclu hatalı durumuna düşüyorum buda benim canımı cok sıkıyor ondan yanı su anda degıl oynamak gülmek bıle zor geliyor
aglaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk iiiiistiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyooooorrrrrrrrrummmmmmm.
agrım var bugun fazla sandalyede oturamıyorum yoruldum yatıyorum. Nasıl oynuyayım hem agrım var hem içim sıkılıyor degil oynamak gulmekbıle zor...
KIZ SEROOOO bu karçiçek de senin sülaleden galibaaa naniknaniknaniknanik
oynayıp duruyoo...
ayşe de iyiymiş canı sıkılıyomuş orda olsam hepinizi görürdüm diyooo..bebeğe bişeyler almış mı sormadım kıs :1rolleyes:heralde almıştır odasını falann :smiley-cool:
öğle paydosunda dışarı çıktık pazardan aldım bunları ofiste çekip hemen yolladım ..bir kaç tane de anane kilodundan aldım ama onlarıı çekmedim...gecelik biraz büyük çıktı kusura bakmayın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?