hoşgeldiinnn babyyyy:teytey:
benim adım seren kısaca sero diyebilirsin
oglumun adı ege
onada kısaca ego dıyebılırsın bacım:dance::dance:
aramıza hosgeldin senın bebişin cınsı ne ?? kac haftalıksın dogum nezaman
hoşgeldiinnn babyyyy:teytey:
benim adım seren kısaca sero diyebilirsin
oglumun adı ege
onada kısaca ego dıyebılırsın bacım:dance::dance:
aramıza hosgeldin senın bebişin cınsı ne ?? kac haftalıksın dogum nezaman
nee bagriin kulagımın dibinde bee:mymeka: aaa ssk ızınlerıyle ugrasıyorum halaa:roflol:
demın mıllıyette okudum sende okuda bilgilen:dilcikar:
http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/...=%C7al%FD%FEan%20memura%20s%FCt%20izni&ver=95
buarada buyırr cnm ne vardı niye cagırdın beniişakkıdı
ayyyyyyyyy bi yandanda resımlere bakıyom sımdı gordum kıs gecelıgın super pijamada sok sexsy:icecream: nazın odasıda super olmus oyyy yesin onu teyzesiiiii
ogluma aalacam ben nazı kafaya koydum:roflol:
ya sen çok alemsin yaaa senin oğlan da seninle birlikte hiç yaşlanmaz seroooooooo:roflol::teytey:
kıs sen ne çok gülüyosun:roflol: seren valla yanımda senin gibi biri olsun isterdim neşeli falan oh ohh:dance::dance::dance:hiç derdin kafamçokkarıştınazar:
hiç derdin yok mu senin kocan yaşadı
haklısın bencede merak ettim a.skıs seni valla ankarada olsan gelirdim görmeye seninaniknanik
selam bayanlar ben geldim int. yüzünden bi türlü giremiyodum bugün itibariyle şükür hiç hat kopmadı bu cumartesi işi bırakacatım ama yeni gelen arkadaş pazartesi işi bıraktı diğer arkadaşta cumartesi gelcekmiş 1 hafta ona öğretecem bi türlü çıkamadım naniknanik ve daha raporu alamadım :1no2:
BENİMİ MERAK EDİİİNNNkafamçokkarıştı
seren maşallah canımyine tüm enerjinle kuduruyosun allahım biraz bizede enerji verr:dance::roflol:
selam bayanlar ben geldim int. yüzünden bi türlü giremiyodum bugün itibariyle şükür hiç hat kopmadı bu cumartesi işi bırakacatım ama yeni gelen arkadaş pazartesi işi bıraktı diğer arkadaşta cumartesi gelcekmiş 1 hafta ona öğretecem bi türlü çıkamadım :))))))))))))))) ve daha raporu alamadım((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?