Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bebek odası yapıcak fazladan bi odam yok malesef bende park yatak alıcam evin uygun biyerine koyucam eşim odamıza istemiyo alışmasın diyo bende yeni doğmuş el kadar bebeğimi nasıl başka odada tutucam diyorum ha şimdi ha iki ay sonra ne farkeder alışır diyo
bu da NAZ ımın odasııııııııııııııııı.......................
bu da NAZ ımın odasııııııııııııııııı.......................
Karçiçek canım yanıma ilk aylar için alacağımdan bir de ufak sepet beşiklerden aldık oda takımı dışında ama ben resim çekerken onu da odasına koymuştum daha sonra bizim odaya alacağım..
bu arada gecelik 15ytl pijama takımı da 20 ytl....
0 küçük sepetlerden bende düşünüyorm aslında çokta güzel olur düşünüyrdm ama oda takımlarıyla ikisi biraz aşıyo beni.. 200den falan başlıo sanırım fiyatları dimi:uhm:
sen hazırladın mı derya senin gerçi daha önce hazırlaman lazım daha yakın senin doğumun...
canım bunların fiyatları markayla orantılı olarak 150-200 arasında değişiyor..peşin alındığında bazı yerler indirim de yapıyor mutlaka kullanışlı olacaktır yerin varsa eğer gezip dolaşman lazım tatlım...
merhaba arkadaslar aranıza yenı kadıldım......
ssereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba arkadaslar aranıza yenı kadıldım......