Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana katılıyrm ne enerji va kızda yaw harca harca bitmi yolla bizede bizde dökelim kurtları:roflol:klava::içelim::içelim:
özürdilerim pc basında degildim şimdi, geldim . 20 eylülde oglumu kucagıma alıcam inş senağlamabeyazweb bende sana mesaj yaziyorum sende beni gormuyorsun ..bebeginin dogum gununu ve cinsiyetini soyle ben sana yapicam diyorum ..sen bilirsin ..
ya seren sen rapor işini naptın öğrenebildin mi tam ya patron benim çıkışımı verecekmiş ben napacam kafam karman çorman valla (((((((
seren sen 10 yıllık evlisin demekk:bboooo ooooyy daha ben 2. yılımı bitirdim yawri yaşın kaç benim 24 erken mi düştü enerjimiz ne oooo ooff
YEFRUUUUUUUUUUUUUUUM:lepi::lepi:
ZİLLERİ TAKMIŞIN GENEEEEEEEE,, GELDİM GELDİM SEROOOOOO
ANAM KIZIN OLSA DANSÖZ OLURDU HERALDE BU KADAR OYNAMAYAAAAa.s.:lepi:
bende oynak biriyim :dance:ama senin kadar diğilim:roflol: seren eee bide senin 10 yıllık tecüben va anam bende görümcemin nişanında döktürdm en son iyi gelio hemia.s
ne güzel hepinizin nesesi yerinde ALLAH bozmasın bebişlerinizinde hergunu boyle gecsin inş.(ama benim hiç nesem yok içim sıkılıyor sankı benı kımse anlamıyor)
ayten bacım patron sigorta çıkışımı yapacakmış bu durumda para alamazmıyım ben şimdi
Mreraba kızlar karnı aşağıya inen varmı? benim bugün karnım indi sanki...Normal mi bu??
AMİNN CNMDA SENI NIYE KIMSE ANLAMIYOO BAKIM NOLDU SOLE DERDINI SENIDE OYNATARAK DERDINE CARE BULIMM:)))))))))))))))):dance:
Mreraba kızlar karnı aşağıya inen varmı? benim bugün karnım indi sanki...Normal mi bu??