Mide yanmasında gaviscon çok rahatlatıyor doktorum bana yazıyor içinde de gebeler rahatlıkla kullanabilir yazmış içtiğim anda kesiliyor yanma ve refü
gaviscon şurupta içiyorum rennide içiyorum ama deryacım dedigin gibi hiçmi hiç fayda etmiyor şimdi mecburi birşey yedim acı daha geçmemişti tekrar artarsa diye korku başladı şimdiden son ay şikayetlerimiz daha artacak gibi görünüyor.ilk başlarda sütle geçiyordu..sonra rennie tb yetiyordu..sonra renie duo şt,rp a geçtim....şimdi gaviscon şrp+rennişe duo şrp fayda etmiyor...
serencim ben burdayımm dur okuyayım bir ne diyormuşş teşekkürler paylaşımın için şekercim.anaa herkes kacmıs kafamçokkarıştı
bende faydalı bılgıler verim barii
aman kızlar dıkkat edın eşten eşe gecen hastalıklar varmıs yazının en altı bizi tamamiyle ılgılendırıyor okuyunuz...
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/9544831.asp?gid=229&sz=26652
gaviscon şurupta içiyorum rennide içiyorum ama deryacım dedigin gibi hiçmi hiç fayda etmiyor şimdi mecburi birşey yedim acı daha geçmemişti tekrar artarsa diye korku başladı şimdiden son ay şikayetlerimiz daha artacak gibi görünüyor.
serencim ben burdayımm dur okuyayım bir ne diyormuşş teşekkürler paylaşımın için şekercim.
:1hug:anaa herkes kacmıs kafamçokkarıştı
bende faydalı bılgıler verim barii
aman kızlar dıkkat edın eşten eşe gecen hastalıklar varmıs yazının en altı bizi tamamiyle ılgılendırıyor okuyunuz...
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/9544831.asp?gid=229&sz=26652
deryacım testin sonucunu bildir eger faydası oluyorsa tarçının bende deniyeyim. birde agustos annelerindeki arkadaşlarda demişler 2 yudum süt ne eksik ne fazla iç diye. gerçi şimdi birşeyler yedim yemeden önce şurubumu da içtim ama yine korkuyorum ya artarsa diye.
eeeee kızlarrrr !:1hug: bebek odasınıtamamen ayalayıp hazırladınız mı ki? canlar:dance::dance:gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
eeeee kızlarrrr !:1hug: bebek odasınıtamamen ayalayıp hazırladınız mı ki? canlar:dance::dance:gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Benim bebek odam hazırlanalı 2 ay oldu.En erkenci benim galiba.
benim bebek odası yapıcak fazladan bi odam yok malesef bende park yatak alıcam evin uygun biyerine koyucam eşim odamıza istemiyo alışmasın diyo bende yeni doğmuş el kadar bebeğimi nasıl başka odada tutucam diyorum ha şimdi ha iki ay sonra ne farkeder alışır diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?