Cansucumm giderken 21 günlüktük bebişim 10 saat yolculukta hep uyudu sadece acıktıgında uyandı yada ben uyandırmak zorunda kalmıştım. dünde 46.günümüzde yine hep uyudu bir ara uyandı etrafını izledi çok şükür hiç eziyet etmedi maşallah bebişime zorluk çekmedim anlayacagın güzelim.benim bebiş biraz gezenti olacak teyzesi herhalde habire geziyoruz. kaydirigubbakcemile2günaydın hoşgeldiniz aslıı
Oh eminim çok iyi gelmiştir bu tatil hem oğluşa hem de sana...
Nasıl küçük bebekle zor oluyor mu?? Ben zor olacağını düşündüğümden bursa ya gitmiyorum daha.. 3 aylık olsun en azından diyorum... Ama eşime kalsa aydın a gidecek.. Bu arada benim eşimde aydınlı...
:1hug:
canım Allah yardımcınız olsun inşllah en kısa zamanda atlatırsınız.canım teşekkür ederim.pozitif düşünmek bu depresyonu atlatmaya yardımcı olacaktır.
Allah düşmanımın başına vermesin,hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum.Yaşamayan anlamaz.Gece emmek isteyecek diye düşünüp bulanmaktan içim dışıma çıktı,nasıl bir sıkıntıdır bu.Bişey sorucam göğsümün ucu olmadığı için emziremiyordum 2 gündür emiyor,ama biraz acıtıyor çekme kuvvetiyle,çatlak felan yok.Zamanla bu acı azalacakmı,yoksa emdikçe çatlayıp daha kötü olma ihtimali varmı?Çatlamasa bile bebeğin çekme kuvvetinin acısı ne zaman geçer?
Allah düşmanımın başına vermesin,hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum.Yaşamayan anlamaz.Gece emmek isteyecek diye düşünüp bulanmaktan içim dışıma çıktı,nasıl bir sıkıntıdır bu.Bişey sorucam göğsümün ucu olmadığı için emziremiyordum 2 gündür emiyor,ama biraz acıtıyor çekme kuvvetiyle,çatlak felan yok.Zamanla bu acı azalacakmı,yoksa emdikçe çatlayıp daha kötü olma ihtimali varmı?Çatlamasa bile bebeğin çekme kuvvetinin acısı ne zaman geçer?
iyi akşamlar anneler.................
bebişlerınız nasıl?????
lohusalık dönemi nasıl geçiyor bunaldığınız dönem oldumu depresyona girdinizmi...........
ben uykusuz kalıyorum çok annem olmasa yanımda zaten halim harap................
günaydın herkese.......duygucum ben kahvaltımı yapamadım daha..hazırladım çayımı koydum bardaa uz gibi olmuştur sanırım..kucağımda duru hanım.....uyusun diye bekiyorum....bu arada aytenden haberi olan var mı?izmir güzeelinden ?
bende kac gundur kahvaltımı o kadar hızlı yapıyorum kı kıtlıktan cıkmıs gıbı ve bır kucagımda da oğlum.. kaydirigubbakcemile3
durmuyor malesef gazdan kıvranıyor sureklı kucaga alınca sakınlıyor.. :1no2:
bu arada ayten msn e arada gırıyor ama buraya bakmaya hıc fırsatı olmuyor sanırım..
benımde aklımdaydı bugun.. izmirgüzeli yanı umranla en son doğum yapmadan once konustum msn den.. ondan sonra görüşmedim.. işten ayrıldıgından berı nete gıremıyor..
Bu arada kızlar bugün aşımızı olduk.. Oğlum uykusunda ağlar gibi yapıyor huzursuz davranıyor... sizlerde de böyle oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?