merhaba arkadaslar ..sizi takip edemiyorum umarim hepiniz ve meekleriniz cok iyidir..ben hala bekliyorum..dun hastanedeydik..sancimda acilmamda olmadi ..dr. bana hintyagi verdi .. 1-2 yemek kasigi portakal suyuna koy karistir ,sonra yavas yavas yudum yudum ic dedi (kizlar bunu baska hicbir hamile denemesin erken dogum yapar..sadece gunu cok gecenlere veriliyormus ..)..aksam yaptim az sancim oldu ama ,ilerlemedi ,bakalim bu aksam sancilanacakmiyim..yarin hastaneye yatiyorum ,olmazsa suni sanci verecekler..
serenle faihderya yok ortalikta dogurdularmi acaba..
kizlar dua edin yarin insallah kendi sancimla ,norma dogumla alirim bebegimi kucagima ..
gec dogmasinda simdilik bebege zarar yokmus daha cok belli bir zamana kadar yarar varmis ..o acidan doktorun soylediklerine sevindim ..ama yinede asker yolu bekler gibi bekliyor insan ..azci agrim olsa sevincten ucuyorum ..insallah sancilanirim ,bir an once kavusurum bebegime ..
hepinize hayirli mutlu gunler ,bebeklerinizi benim yerimede koklayin ..
merhaba mehtapelif ve arkadaşlar bende doğum yaptım bugün evimize geldik...salı günü dr.a gitmiştik bi gelişme yok diye de yazmıştım gecesi saat 03.30 da tuvalete kalktım bi de bakarım suyum geliyor.çok heyecanlandım ve hastaneye gittik ancak sezeryan ile doğum yaptımm...seren ve mehtapelif ben de sizleri merak ettim bakayım dedimm...daha sonra tekrar yazmaya çalışırımm....kızlar darısı başınıza oğlumun adı tunahan oldu:)
Mehtapelif inşAllah bugün sağlıkla kolayca doğumun gerçekleşir canım dualarımız seninle..
fatihderya ve seren tebrikler...siz de kavuştunuz bebişlerinize..doğum yapmayan kalmadı herkes sağlıkla kavuştu çok şükür..
hicrancım valla haklısın ben şapur şupur öpüyorum yanaklarından.. isilik oldu zavallımın yanacıkları :)
ama napiyim çok tombiş tutamıyorum kendimi :))
benimkininde yanakları kötü oldu yawww babası benden gizli öpüyor ablası da öle ben başından ayrılınca öpme yarışına giriyorlar ben kızın başına geline hemen kaçıyorlarrr:roflol: ben kendi sütümle sildim akşam yanaklarını sabah düzelme vardı babaannem sölemişti yap diye yıllar önce büyük kızım doğduğunda buna da denedim işe yaradı
şu öpme işi yokmuuu..Ben kıyamıyorum,kokluyorum ama annanesi ve teyzeleri şapur şupur valla...klava:
ağzı yüzü neresi denk gelirse,çok kızıyorum çook...
Bu arada ben bazen uyutmak için ayağımda sallıyorum hemen dalıyor,siz başladınız mı yoksa çok mu erken,ancak böyle sakinleşiyor napim,emziği de ağzına veriyorum:ecrin_bebek: ama üzülüyorum boş emziği çabayla emmeye çalışınca,içim eziliyor bir de ayakta sallıyorum acaba çocuğumu ihmal mi ediyorum neden hep uyutmaya çalışıyorum ki diyorum..Sizinkiler aşağı yukarı kaç saat uyuyor günde?Benimki 18 saat uyuyordur kesin...
Ben çok uyutuyormuşum gibime geliyordu anne bunu uyutmayaım eğitim vermek konuşmak gerekmiyr mu dedim
he kızım ansiklopedi oku kızına dedi yaa:roflol:,o yüzden sordum...
Betülcüm ben saatle değil ne zaman aransa,ya da ağlasa emziriyorum bazen 15dk da bir bazen uyuyor 3 saatte bir,sütüm de yarıyormuş maşallah,kilosu iyi çıktı 1 kilo almış 1 ayda...
canım biz de saat sabah 5te bir başlıyoruz
emzir ,gazını çıkar,uyut,uyansın,kussun ,değiştir,tekrar uyut tekrar uyansın offf offff
saat 8e kadar oyalıyor beni sinirlerim harab oldu valla ağladım bu sabah resmen.
başına küçük yastından koyuyorum canım ve sallıyorum çok haşin değil tabii yavaş yavaş
emziğini de tıkıyorum o zaman sakinleşiyor ben de sallarken biraz uyuyabiliyorum.Çok mu küçük vicdan da yapıyom aslında ama onu istiyor edepsiz napiim...
buda ilk dogdundaki hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?