Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygu emziğe alıştırmaya çalış gerçekten kurtarıcı oluyor,biz alışma aşamasındayız,midesi bulanıyor,öğürüyor ama yine de veriyorum,sakinleşiyor emzikle.:ecrin_bebek:offf aynen canım dun gece cıldırcam zannettım aglamaya basladımsenağlama
2 de bır basladım saat 6ydı ancak uyudu..emzırıyorum kusuyos ustunu degıstırıyorum tekrar meme ıstıyor sonra uyuyor numarası yapıyor ohh dıyorum besıge koymamla bırlıkte gozler faltaşı gıbı acılıyor...bıre bır aglamak boyle bır ses yok butun apartmanı ayaga kaldırır yanı..goren çocugu bogazlıyoruz zannetcek:roflol:bu arada agzındakı memeye aldırmayın sadece bır kere tuttu hemen fotografını cektık((((memeyıde almıyor yanı anlıcanız...
hıcrancım benım bebegım dogdugundan berı sapka ve eldıven takamadık:1no2:resmen sınır krızı gecırıyor kafasına vurmaya baslıyor.kısın ne yapcaz bılmıyorum.
kızlar bu arada hıc bebek arabası ıle cıkarıyormusunuz?ben uyurken bırkac kez cıkardım ama uyanınca kıyamet kopuyor arabada...
kaç gündür giremedim.loğusalık depresyonu adı verilen illet bir hastalığa yakalandım.içimde aşırı bir sıkıntı, sürekli ağlama, bebeğimi istememe, kucağıma almak istememe, emzirmek istememe, iş yapma isteksizliği vb. olaylar yaşadım.
şuan psikatristen tedavi görüyorum.her annede loğusalık hüsnü görülürmüş.15 güne kadar geçermiş.benim kisi daha da ilerlemiş hali loğusalık depresyonuymuş.kaç gündür yemek yiyemedim.serumlarla beslendim.dr. verdiği sakinleştirci ilaçarın da 3-4 gün süren iğrenç yan etkilri oldu.bu ilaçlar az miktarda süte geçiyormuş.emzirebilirsin dedi dr.um.ölmek istedim.hep dışarlara çıktım evlere girmek istemedim.deli gibi dolandım dışarlarda.
dr.um bunu tamamen hormonlarla etkil olduğunu söyledi.ve 2-3 hafta içinde tedavinin etkil olacagı söyledi.çook kötüydüm.buğun biraz kendime gelmeye başladım.ben bebeğimin değil kendi derdime düştüm.sigara içemeyn ben sigara içmeye başladım.
tabii bu depresyonda bebeğimi emziremeyince mama vermek zorunda kaldık.arada bir iyi gibi hissedersem emzirdim.
canım yavrum elimde olmadan ona ilgimi gösteremedim.allahın izniyle iyi olacağım ve onu tekrar sevip emzirebileceğim inş.nolur benim için dua edin.arkadaşlar.
sizlere önerim böyle durumla karşılaırsanız mutalaka tedavi görin
Arkadaşlar lohusalık depresyonuna girdim,psikoloğa gittim antidepresan başlatık o bile çok kötü gözüküyorsun dedi,iç sıkıntısı,kalbimin aniden hızla çarpması,bi anda yüreğimim heyecanlanır gibi cız etmesi,bebeğe yeterli olmama düşüncesi,en ufak şeyi kafama takmam,dikişlerim hâlâ geçmedi,geceleri ter içinde uyanıyorum zaten bebeğe gece kayınvalidem bakıyor gündüzde o bakıyor,evlede o ilgileniyor genelde sıkıntımdan doğru dürüst ilgilenemiyorum onun o masum yüzünü görünce dahada duygusallaşıyorum.Sütümü sağıp veriyoruz sonrada mama takviyesi..Basurum biraz sorunlu onu bile takıyorum ya geçmesse diye,olumlu şeyler düşünmeye çalışsamda bazen eimde olmuyo hiçbişey.Göğüs uçlarım sağdıktan sonra acıyor çatlakta yok,niye geçmedi bu hep böyle acıyacakmı diye düşünüyorum,kayınvalidem gidince ben ne yapıcam canım ne yemek yemek istiyo ne hazırlamak o zamanda sütüm gelmez,uykusuzlukla nasıl başedicem peki,Allahım hiç bilmiyordum ben bu sıkıntıların olacağını,kalbim daralmaya başladı yine.Ne olur dua edin.....
iyi akşamlar hanımlar artık uğrayan pek kalmamış.........kötükedihüso
Emel,muscan geçmiş olsun ikinizede
Benim aklım almıyor hiç kızlar,sizler doğum gibi bebek gibi mucizevi ve muhteşem bir olayın arkasından nasıl bunalıma girdiniz,benim mutluluktan ayaklarım yerden kesiliyor bebğimi içime sokasım geliyor...Kendinizi hasta veya bitkin hissediyor olabilirsiniz ama annelik bu işte çok zormuş gerçektende,Yavrularınızı düşünün,orada uyuyan minicik canların en çok size ihtiyaçları var,biraz kendinize bakın,başka şeylere yönlerdirin kendinizi,maneviyatınızı güçlendirin,ileride yaşadıklarınızı hatırlayıp belki kızacaksınız kendinize ama bu günler bir daha gelmez,emzirmezseniz sütünüz çekilir bebeklerinizi sevginizden ve sütünüzden mahrum bırakmayın,çabucak iyileşip bebişlerinizi beslersiniz inşallah...
Belki zaten görmüşsünüzdür bu yazıyı ama burda çok sevimli anlatmış
faydası olur belki...
http://www.kitubi.com/2007/12/30/LohusaDepresyonuÇeşitliDuygular.aspx